8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Не я харесвам, но кой да сезира гербературата ли или да гласува в парламента където и дпс са патерица на герб?

7

Victimized

преди 4 години

Гледайте сега като налазят троловете статията, как ще оборят Нинова с факти за външния и вид, миналото и в СДС и нито дума за това което казва. На бойко интернет "армията" от полу-грамотни драскачи, дето ползват неговия метод, в стил " Ама от БСП и те крадоха помните ли там преди едно десетилетие" Смеш.ници.

6

бай Иван

преди 4 години

Еееее,веднъж Корнелия да каже нещо смислено.До сега бе с объркани изводи поради това,че прегърна СДС,присвои си Техноимпекс,оглави БСП.Иде ред да отиде в Герб,защото столетницата е старо умряло куче и няма перспектива да вземе властта за далавери.

5

Пенсионер

преди 4 години

Не съм възхитен от Борисов , но като се сетя какви ги свършиха Луканов, Жан и Станишев , ме е страх от Корнелия. Нали са от едно гнездо.

4

Анонимен

преди 4 години

Ами свикайте парламата и направете скандал ***!Извикайте Тиквата да даде обяснение защо подчинените му правят така!Гласувайте там нещо!Сезирайте Цацаратурата!Не че ще има ефект де!Да вдигаш патардия по телевизора нищо не е!Популистки приказки!

3

Анонимен

преди 4 години

ЛУДАТА БАБА В ДЕЙСТВИЕ....ОТВОРИ УСТАТА И ОПА ЛЪЖИ- Я ДА КАЖЕ ОТ КЪДЕ ВЗЕ *** ДА КУПИ ИНПЕКСЪТА *** ДРОГАРКЕ, ГА МИН ЗАПЛАТА БЕШЕ 2600ЛВ, А СРЕДНАТА 3 ДОЛАРА, А ПЪК 1 ДЛ 3000ЛВ- ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ...

2

Анонимен

преди 4 години

колкото и да съм и опонент в политиката .в този случай е 100% права

1

Анонимен

преди 4 години

Права е! Така трябва да се процедира, но няма да стане. 100 % сигурно!