50

Нищо чудно

преди 4 години

двамата извършители да са само пионки, на които някой е наредил какво да правят.Що се отнася до възможността да бъдат източени банковите сметки, има "специалисти", които могат и това да направят.Сериозно разследване ще трябва да се проведе. Но силно се съмнявам, че двамата убийци ще могат да кажат нещо, което да е полезно на следствието. Те знаят само това, което те самите са извършили. Ако някой ги е наел и насочил към треньора Атанасов, те едва ли ще знаят истинското му име и координати.

49

русофил

преди 4 години

Пуснете ги те вече няма да правят така в страната ни няма работници

48

Анонимен

преди 4 години

Пак идва ред да се вкара смъртното наказание в България, докога ще спим и няма да исикваме да се върши нещо! Това е задължително вече за страната, докато не започнат смъртнии присъди, няма да има подобрение. Вижда се, че методите до сега не работят, глоби, наказания, затвор с помилване, безразборно намаляване на годините за лежане, издържане на убийци и психопати по затворите.

47

пецата

преди 4 години

Това е класически случай, най често се случва следното, ти- "оправете го защото е направено некачествено " те казват "ама трябва да се плати допълнително " , ти казваш" ама няма да ви платя нищо тогава" и от приказка на приказка става калъч сега кой и с какъв тон е говорил и там е недалеч афекта, 2015та в бургас имаше идентично убийство майстор уби един дядо който го е наел и наряза трупа,профила на майсторите е вече като стереотип, аз не познавам майстор който да не е криминално проявен

46

Шегата настрана,

преди 4 години

но и аз мисля, че трябва да се търси връзка с имотната мафия.Ако убитите са имали повече имоти, за истинските "специалисти" от тази мафия не е проблем да осъществят прехвърляне на собствеността им и после неколкократно да препродадат имотите, като крайни купувачи бъдат лица, които нищо не подозират. Това, че дъщерята е в чужбина, само улеснява подобна процедура.Да се помисли също, дали не са разузнали чрез близки хора, че родителите и дъщерята се чуват рядко поради обтегнати отношения.

45

без думи

преди 4 години

E за тези двамата смъртната присъда е малко В урановите мини Представяте ли си какви хора се движат до теб Това са същества с умопомрачено съзнание

44

Анонимен

преди 4 години

Нормални работещи хора

43

Светозар

преди 4 години

Всичко добре, но едно не разбирам. Как тези строителни работници са щели да отнемат имотите на убитите или техните банкови сметки ?

42

123456

преди 4 години

Нещо ми напирисва тая история Ясно е че семейството са имали парички доста ...После двамата им ги взимат явно и спокойно продължават работа...Което ме съмнява ...логиката води до това те да се ометът за секунди от страната ../.Все някой ще ги потърси ,роднини ,приятели и т.н. което ще доведе и полиция колкото и не компетентна да е все пак я има.Или са кръгли *** или просто яки рецидивисти и са за растрел...ЗА ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!!!

41

Анонимен

преди 4 години

Сега ще ги храниме в затвора а те ще си блъскат във фитнеса на топло без да се притесняват за неплатени сметки пазаруване готвене чистене

40

Анонимен

преди 4 години

Аз не мога да схвана как първо са намерили убийците, па чак после са установили убитите?Да предположим, че убитите не бяха намерени, какво обвинение щяха да повдигнат на убийците, като не се знае че са убили?Или нещо не се доизказва, или като знам колко са умни тукашните журналисти, те не са разбрали нещо, или Ушевите пак са си набелязали някой опере пешкира, а убиецът ще си живее живота. А може и трите зедно.

39

Анонимен

преди 4 години

Нормални хора са извършителите не психично болни

38

Някой

преди 4 години

Някой да дръпне стола на ЕС, които ни забраняват да имаме смъртно наказание. Нехуманно било. А тези изверги нашите тука е хуманно да убиват, така излиза според Меркелица и компания. Впрочем и за мигрантите същата работа. Ама като Меркел иска терористи, що не си ги прибере у къщата лично, а ги натрапва на останалите? До кога трябва да търпим тея? Те ингилизците не случайно бегат от ЕС.

37

Анонимен

преди 4 години

Баси да те е страх да си викнеш майстор, добре че имам само два апартамента, а не седем. Шанса да ме убият е по-малък.

36

Факт

преди 4 години

До До 34Със завещание не става-преките наследници имат запазени части.Обаче може с фиктивна продажба.

35

Анонимен

преди 4 години

Извод: Докато майстора ви лепи плочки в банята НЕ му казвайте: "Еее, ще те хвана да работиш и на другите ми апартаменти, на вилата и на къщата ми на морето."

34

Анонимен

преди 4 години

"МВР първо разкрило извършителите, след това разбрало кои са жертвите""МВР първо стигнало до евентуалните извършители на зверското убийство. Това се случва 7 дни преди да стане ясно кои са жертвите"----------------------Явно МВР е свикнало да работи с аудитория от дebили, защото само такива биха приели подобни обяснения за задоволителни...

33

До 29

преди 4 години

Мдааа, мнеее... Ти като си знаеш какъв *** ще станеш и какви низости ще извършиш, като отново се осмъртиш от пиене, това възпира ли те, или пак се натрясквсш. Та така и със смъртното наказание! И още нещо спиртосана кратуньо. Убийците са планирали и опитали никога да не бъдат открити. Най-вероятно са си и вярвали. Кажи ми, при това положение, какъв възпиращ момент би донесла бленуваната от садистичната ти личност смъртна присъда.

32

Анонимен

преди 4 години

Някой замисля ли се ..тия ако направят сделка с прокуратурата да се признаят за виновни и те ли ше отърват доживотен затвор Въпреки че това е най тежкото престъпление за което някога съм чувал извършвано на територията на България

31

Анонимен

преди 4 години

София е пълна с такива "личности" като тези "майстори".