212

Антония

преди 4 години

Ми той интелигентен и преспикивен хубавец ми се вижда ,защо тази посредствена мадама така го отряза кат кисела краставица не ми стана ясно. Язък.

211

пффф

преди 4 години

Май за свиждане в родилното отделение става дума.

210

Анонимен

преди 4 години

Психопат. На мен ми стана неудобно докато гледах клипа... за момичето не знам...

209

Lan

преди 4 години

233, жена се жени за МЪЖ, не за мекотело :).

208

Анонимен

преди 4 години

тая и тя вместо вече да е родила тя дори се дърпа да се ожени, до 40 ще го играе кариеристка

207

Lan

преди 4 години

:) Да, дЕмография :), благодаря!

206

Lan

преди 4 години

Това, което може да се направи за домографията е в ръцете на всеки българин! Било то мъж или жена - мечтата на всички трябва да е поне три деца, не кола, смартфон или нов телевизор. Когато хората осъзнаят, че консуматорството ги убива, тогава ще се възобнови нацията, ако не осъзнаят - нацията ще умре.

205

Lan

преди 4 години

Дивергент,това само бъдещето ще покаже...много ми е интересно какво точно може да се прави за демографията :)! Със сигурност не можеш да подчиниш българките, защото така те ще престанат да са българки. Или ще ни има или не, Бог е с нас...

204

Дивергент

преди 4 години

До Lan,Въпросът не е дали ни харесва или не, а дали ще ни има като нация. Ако се запазат сегашните темпове - ромите да раждат повече от половината родени за една година, то един ден ще ни претопят. Разберете, че никой не иска вече да има деца в тази страна с изключение на тези 2 милиона извън нея. И никой не прави нищо реално по въпроса с демографията ни. :)

203

Самосезиране няма ли

преди 4 години

Във видеото има съвсем явна заплаха - ако откаже ще и ходят на свиждане. Тя отказва. Редно е веднага органите на реда да се намесят и да уточнят за какво свиждане става въпрос и да го предотвратят. Цялата постановка е направена от психически болни хора. Вижда се и още някаква вуйна, която участва освен майката - психопатка. Момичето реагира максимално адекватно предвид ситуацията, в която са я поставили

202

Lan

преди 4 години

Шукри Асенов, ходи там бре :)! Българката си е българка, кат не ти харесва, намери си такава, каквато да ги харесва. :) Вокалистът на Меноар го беше казал - "Мен не ме е страх от нищо! Аз съм женен за българка..." Криви жени, ама яки и много носят и голяма опора могат да ти бъдат, кажи същото ся за онези "покорните".

201

джо

преди 4 години

Не съм си представял , че може да коментирам такъв казус, но на всички романтични момчета, трябва да кажа, че когато се постави такъв въпрос в подобна ситуация шансът е 50 на 50. Не коментирам от гледна точка на други фактори, материални блага , друга националност, принадлежност към по отбрани общества и т.н. Там процентите са различни. Има едно книжле "Законите на Паркинсън" който, го е чел , ще ме разбере.

200

Шукри Асенов

преди 4 години

В нормалните страни жените на нейната възраст имат вече по четири-пет деца, тук се правят на недостъпни, затова Бг изчезва като нация

199

Lan

преди 4 години

Студент?в момента с 2,50 на изпита по математика влизаш за инженер! А тестът (защото изпитът е тест) е като за деца в четвърти клас! Бройките в университетите са повече от завършилите зрелостници. На университетите се плаща "на глава" и никой не отпада. Ако е достатъчно упорит просто да ходи и да си носи книжката, ще завърши. Едно по-умно магаре е на светлинни години от половината бъдещи "инженери", а моята котка може да бъде направо ядрен физик!

198

Студент?

преди 4 години

Е само не казвайте, че този е и студент! Та той няма никаква мисловна дейност. Ударихме дъното

197

майко мила

преди 4 години

а защо трябва да се омъжва толквоа млада? като толкова я обича, защо не изчака? *** тормоза *** терора, а още дори не са семейство?!

196

Анонимен

преди 4 години

Има си лаф за такива като тоя папуняк. "Тръгнал да се жени за първата, която му пуснала".Много жалко, да си вземе поука, след жена не се тича. Тича се след парата, като има парички те сами си идват и се лишаваш от подобни излагации.

195

Анонимен

преди 4 години

В България жените се подиграват на мъжете, имат добра работа, пари и скъпи коли, а мъжете блъскат за минимална заплата

194

Анонимен

преди 4 години

Като гледам клипа от профила в коментарите в фейса май излиза че става въпрос за колега или приятел на георги - павел павлов .Момчето е родом от Добрич но учи във Варна Електротехника и възобновяеми енергийни източници. Тази девойка ще да е колежка която скоро е почнал да задява и се е филмирал !

193

Lan

преди 4 години

214, ха още един, на когото меркантилността на жените му е оправдание за собствената комплексарщина :). ДА бе меркантилни са жените! Падат си по успели и реализирани мъже или поне такива с потенциал. Така е откакто свят светува - свиквай!