148

Доста е комично

преди 4 години

Голямо сътрудничество ще падне, като знаем ,колко безнадеждно технологично са изостанали в самолетостроенето и двете държави .......

147

Анонимен

преди 4 години

Армата аха да го произведат ама завода взе, че фалира:)

146

До 121

преди 4 години

Ех, "експерте", щом не те кефи, няма какво друго, освен Путин да закрие програмата за изработката на Су-57.Толкова си жалък с тези "разсъждения", че ако имаше малко поне представа кой си и къде се намираш, трябваше просто да не *** публикуваш, да ти се смеят останалите коментатори.

145

до 141

преди 4 години

Ами обучения покриващи следните класификации по STANAG 2022, 2097, 2149 (от вторият път, че бяхме каталясали) 3910, 4233 и още няколко курса. Както споменах на други нискорангови и скачащи парапитеци не съм в БълГЕЙрия няма и да се върна!Относно парашутният многобой, то и аз съм тръгнал от 32990 и на Планински страж ги видяймх и си прав, но това, че си останал недоразвит за разлика от други не мисля, че пък трябва да те прави горд, а и не е хубаво да си завистлив! Айде дерзай и успех в БА!

144

Анонимен

преди 4 години

До До 158За тези 80 бройки се говореше преди година. Сега вече ги намалиха на 12 бр. Да не говорим, че "новия" му двигател ще е готов към 2025 г.:)) На практика ще направят десетина самолета за няколко години само за паради да вдигат самочувствието на мужиците. А иначе руския *** е уникален в лъжите си:)

143

До 158

преди 4 години

Масовото производство на СУ 57 е само на хартия - до края на годината се планира производството на 1 ( един) самолет, а после за 10 год. цели 80 бройки ! ?

142

Анонимен

преди 4 години

До 158Най обикновен ***.

141

_____________

преди 4 години

След това сравняваш един морално остарял танк без активна защита и роботизиран купол с последно поколение танк снабден с изброените неща + АФАР радар, по-ниско тегло, стелт покритие и по висока скорост. Армата е танк който пази екипажа а не като жалките абрамси дето гърмят като консерви из пустинята. Иракската армия се отказа от тях след като им унищожиха половината и реши да купи Т-90. Освен Това САЩ нямат и близките 10 години няма да имат Хиперзвукови ракети. Нещо което руснаците го показаха.

140

_____________

преди 4 години

Хората ти слагат минуси не защото така искат а защото обективно си крайно неадекватен и правиш нелепи сравнения на машини с различно предназначение като вмъкваш между тях и чисти лъжи. за всеки е ясно че не може да се сравнява влезлия в масово производство супермощен Су-57 въоръжен с най-добрата електроника, радари и системи за РЕБ. Това е самолет който смазва стария Ф-22 по всички показатели. Второто сравнение е между Б-2 и Ту22М3. Ако имаше малко акъл щеше да знаеш каква е разликата в предназн

139

Анонимен

преди 4 години

САЩ ползва за космическата си програма руски ракети с двигатели на базата на знаменития РД-180 /реактивен двигател от затворен тип/. Иначе троловете нека си дрънкат - той керванът си върви.

138

146

преди 4 години

И като сте ми нацвъкали 15 минуса какво от това, ***?? Това променя нещата ли? Не, не ги променя. Пияндетата са технологично са 50 г. назад и 10 г, у лево.

137

Анонимен

преди 4 години

Турция е една от най-мощните държави в НАТО и САЩ им отказаха комплексите "Пейтриът" всичкото това нещо се прави за да се осигурява предимство на Израел над останалите държави в региона. Знаете че Турция и ционисткия режим в Тел Авив са в крайно враждебни отношения. Сега САЩ *** срещу С-400 точно защото Израел няма контрол над руските оръжия и ако посмее да направи нещо ще им го начкат в еврските гзве

136

До Анонимен 146 - до

преди 4 години

коментара ти предизвиква повече смях! ако русия бяха слаби, краварите щяха да ги смажат! ама трябват топки! който посегне на русия, ще изгори! включително и статисти, като нас!

135

Кой прахосва

преди 4 години

Някъде САЩ са по-нопред,някъде Русия,а Китай ги застига. Проблемът е другаде и това системно подкопава САЩ - военният бюджет на САЩ е 700 милиарда,а руският е 70 милиарда,а ако броим и бюджетите на другите държави от НАТО то съотношението е 1:15 в полза на натовците. Нормалният човек се пита как Русия е толкоз страшна заплаха с 15 пъти по-малък бюджет?И кой в крайна сметка е милитарист? И най-важното - къде обществените средства са прахосват безмерно - в Русия ли или в САЩ ?

134

джо

преди 4 години

до Анонимен 146 Няма нищо смешно. Ако не е НАТО драги ми приятелю, да идват посланици и министри та да продават оръжие чрез шантаж, много ми е чудно КОЙ ще си купи от прехвалената, прескъпа стока?.... САМО някой ЛУД ***.......

133

Анонимен

преди 4 години

До 1не може, защото покрай кюрдите ще го отнесе и израел!

132

Анонимен

преди 4 години

бе нато не ще ли да пази турция, както пази нас, та ердоган е решил да се подосигури с много по сериозно оръжие, от колкото предлагат краварите? явно знаят нещо сериозно, което на нас не се казва! нещо сигурно ще се разпадне!

131

1

преди 4 години

Сега Американците спокойно могат да въоръжат кюрдите и да спретнат на Ердоганчо една гражданска война в Турция.

130

пацифист

преди 4 години

Чета някакви коментари на фенове на РФ, САЩ, че даже и на ТР. Хора, не става въпрос за българското футболно първенство и за Левски, ЦСКА и Лудогорец ! Става въпрос за чудовищни устройства за изтребление на човеци ! Въобще, как можете да симпатизирате на сатрапи, които се надпреварват във въоръжаването ? Милитаристите са брутална престъпна организация, която трупа чутовни печалби за сметка на трупове и разбити съдби. Осъзнайте се !

129

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 146: *** си ти, драги. А американците са плащали не веднъж на Русия за да им превози астронавти до международната космическа станция (също построена от Русия, а след това разширена с още модули). И защо? Защото са били по-напред технологично? Чети и тогава пиши. Американските експерти сами признават, че в някои отношения СУ-57 е по-добър от F-35. Ердоган може да си позволи да избира, за разлика от нас.