41

Анонимен

преди 4 години

Понеже тук се цензурира на поразия, отворете Уикипедия и се запознайте с творчеството на група Хиподил, част от който беше Венци Мицов - ще останете приятно изненада от творчеството на този титан на мисълта, то са етюди, то са сонети, то е едно високоизвисено изкуство.

40

ШибиРиби

преди 4 години

Музиканти артисти художници и други обществено безполезни креатури да полагат обществено полезен труд ако не могат да покажат педесе хиляди доход на година. Бране на чушки, копане на картоф и беритба на домате.

39

Анонимен

преди 4 години

ама това, че от един випоск стават 20 човека от 200 е съвсем нормално.....не знам как така г-н Мицов не го знае....зомършил съм Информатика и 20тина от випуск 70 работят в ИТто....и то при този пазар...и то при випоските преди 20 години!!! Повечето в университета (да не говоря в гимназиите - там е амбицията на мама и тате) са не знам кво правя тук.....и заради купона....министърът може и да виновен за 10000 други неща, ама че някви негови колеги лепели плочки вместо да твирят...ми не е виновен!!

38

Илиян

преди 4 години

Тоя па кой е?Никому неизвестен, а иска оставка!Пфууу

37

от 37

преди 4 години

Ако искате да чуе мнението на Тита, Гери Никол и Дара по темата натиснете "плюс", за мнението на Венци Мицов натиснете "минус".

36

До 37

преди 4 години

Принципно всички артисти са много прости, но пък имат голямото самочувствие, че те са интелигенция, а всъщност не могат и името да си напишат правилно.

35

Оставка !

преди 4 години

Този на снимката свирел 20г сонети....смях в залата....с онзи другия от хиподил спечелиха 1млн лв от държавната субсидия за всеки глас пуснат в тяхна полза...сега се изживяват като общински съветници и народни трибуни....да беше емигрирал и ти, ако това ни е интеУегенцията....

34

Анонимен

преди 4 години

Как па не съм чул и една песен на тоа Мицов, виждал съм го само тук таме да играе казачок по изборите. По-добре да питаме Тита и Гери Никол, за тях поне знаем, че са истински певици и сме ги чували.

33

До 30

преди 4 години

Как точно се трепе тази долнопробна пияница и любител на тежките опияти? Като не му изнася да си смени професията, всъщност той вече го направи като стана политическа патерица. Един артист, за да е успешен трябва да предложи добър продукт на публиката, в случая Венци Мицов няма такъв и за това е г-н никой, всъщност така стоят нещата във всяка една сфера - когато си посредствен си неудачник, просто е, дори ти може да го схванеш. Не може държавата да ти осигурява публика!

32

Анонимен

преди 4 години

до Анонимен 30,и Венци Мицов като каза верни неща какво от това. Защо да си дава оставката, който и да е, дори не го знам кой е. Щото Венци Мицов големия го е казал ли. Айде нема нужда.

31

Анонимен

преди 4 години

Бреее .. аз не знаех, че хората над 25 изобщо са го чували фейса ...

30

Анонимен

преди 4 години

Цялата драма е буря в чаша вода. 30% от местата в гимназиите нямат кандидати. Смятайте след още 10 години.

29

Анонимен

преди 4 години

Нали се смеехте на Тръмп, но пък на Венци Мицов му се радвате - ех тези двойни стандарти, край нямат.

28

Анонимен

преди 4 години

Кое не е вярно от казаното?!Обидна е съдбата на българския музикант.Трепат се от малки деца, лишават се от свободно време, хобита, приятели, и какво ли още не, за да се отдатат на музиката. И какво става в крайна сметка, появяват се стадо посредствени типове от селата, но с пари и самочувствие и смачкват всичко пред себе си. Презират го, демонстрират превъсходство с двете си клетки в мозъка... Не не съм музикант, но имам приятели музиканти. Масово са емигрирали, а тези тук търсят алтернатива

27

Анонимен

преди 4 години

Венци Мицов е срам за българските творци, щото се пише един от тях, а е само една политпионка.

26

Анонимен

преди 4 години

БСП - ПИЯНИЦИ , ПРЕСТЪПНИЦИ, РОДООТСТЪПНИЦИ.

25

Анонимен

преди 4 години

Венци Мицов, който между другото е дълбоко политизирано човече, тип хипи-популист е много по-добре да запази мълчание, ей така за да остане поне малко загадка за публиката, колко му умствения багаж. Целия случай е много абсурден, някаква примадона иска специално отношение, да бъде изключение от правилото и вече всички ултра "интелигентни" културтрегери, който могат да броят до десет без грешка, скочиха с някакви безумни писания, дори нямащи нищо общо с конкретната случка - абе купон да има.

24

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Е КАК ТАКА ДРУГАРИ ДАРИНА ТАКОВА Е СТАНАЛА ПЕВИЦА БЕЗ ДА СЕ СРОДИ С ИЗВЕСТНИЯ ПЕВЕЦ НА СЛУЖБИТЕ БРИГО? ЕТО ТОВА НЕЩО ТАЛАНТА, КОМУНИСТИТЕ НИКОГА НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ.

23

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Еееех, язък бреее. тамъъъън Столина да назначи Свелтьо Витков като преподавател по пеене в музикалното училище и хак... появи се една световна певица и му отряза мерака. А искал човека и той барем веднъж да влезе в музикално училище, да види какво е. Ами толкова години "пее" пък в училище никога не е влизал. Затова се газира сланинестия му авер.

22

Анонимен

преди 4 години

До Хейтър За Светльо зетко-медко бригадиро аспУховски ли не става на въпросче?Тоя бездарния фейккнижен некадърник с дрОгарчета един дол дренки ли?