47

Анонимен

преди 4 години

абсолютно същото е мнението на самите турци. информацията лесно може да се провери и в нета стига да знаеш турски

46

Анонимен

преди 4 години

Защото цялата информация е достоверна в този сайт. 180 кацания? Как ги преброиха?

45

Анонимен

преди 4 години

Честно казано за това дали им падат плочките и дали са им мръсни кенефите не ми пука въобще. Но ако пилотите 180 пъти не успяват да кацнат и се бълскат с ята птици (класическа сцена от всеки филм със самолетна катастрофа), то това е доста добра причина човек да избягва Истанбул и Търкиш Еърлайнс през Истанбул. А нашите бивши душмани да си ядат ушите.

44

ЯНИ ВАНГЕЛОВ

преди 4 години

Знам че на 70 км от Константинопол на север е древното антично езеро ПолиХидрос..и там от хиляди години всички пернати птици - фазани, щъркели, фламинги -- гнездят и се хранят с жаби и рибка...А ДНЕС ВАРВАРИТЕ ОТ УЛАН БАТОР И КАЛКУТА - ***, ЗАМЪРСИХА И ОТРОВИХА ТОВА ЕЗЕРО .И ЩЕ НАСТАНЕ ВЕЛИКА ЕКОЛОГИЧНА КАТАСТРАОФА В ДРЕВНИТЕ ВИЗАНТИИСКИ ЗЕМИ .СРАМ ЗА ЦЕЛИЯ ХРИСТИЯНСКИ СВЯТ -- ЧЕ ТУРЦИТЕ УНИЩОЖИХА ВЕЛИКИТЕ ГРЪЦКИ ЗЕМИ И РАЙОНИ !

43

Анонимен

преди 4 години

Защо германците са се толкова загрижили за турското летище? Всеки да си гледа в чинията. Още ли лети Шьонефелд от времето на Хрушчов?

42

До номер 2

преди 4 години

1992 като отварят новото летище на Мюнхен за една нощ затварят магистралата и за една нощ пренасят всичко от старото на новото летище и новото летище стартира на следващата сутрин.25 години по-късно немците не успяват да построят летището в Берлин. Уловката е, че вече няма немци. Немците са малцинство във Франкфурт и са под 60% в Мюнхен, Нюрнберг, Хамбург, Кьолн, Дюселдорф, Щутгарт и други. Ти не можеш да се напълниш с балканци и араби и да очакваш да работят със същото качество.

41

Анонимен

преди 4 години

Гроздето май кисело а? Немсите летища освен Нюрнберг са от втората световна.

40

Анонимен

преди 4 години

Абе, гледайте си летището, дето май ще трябва да го местите.А БорисУФ си е наша работа. Добър, лош, той не ви зесяга.Коскоджамити летище да не се сетят, че ще пречи на мигриращите птици. Жалка история.

39

Анонимен

преди 4 години

Пълен провал: Меркел

38

УЕФА - мафия

преди 4 години

Миналата седмица пътувах от Истанбул за Маями. Никога повече Дюселдорф, Франкфурт и Париж - летището си е супер и цените са добри. Тия "градове" са като Капалъ Чарши и са пълна мизepия.

37

Анонимен

преди 4 години

До Сър Тодор Живков 29Абе ти добре ще отвориш Белене ама кой ще гласува тогава за партията на ДС ??За ДПС говоря ако мЪ разбирЪш!!!Ами за другаря Тиква ??Кой ще гласува за него като половина му електорат е от "матовите" а те са на директно управление от същотото ДПС, М?!

36

Анонимен

преди 4 години

дрън, дрън, ярина. имало проблеми, ама все пак... се очаквало, много. е тия тези не ги разбирам, плюеш-хвалиш, мани, съвременна джурналистика. извратена мисъл.

35

Анонимен

преди 4 години

Летището в Истанбул е толкова опасно, че чак Меркел се разтрепери от страх откакто е пуснато.

34

Анонимен

преди 4 години

Чудна работа.Хората, измислили ибрика да не могат да се справят с изграждането на летище?Ха ха ха ха ха ха ха...

33

Анонимен

преди 4 години

Много ми се иска да знам дали така бг медиите отразяват и провалите на Другаря БорисУФ?!Всъщност всички знаем отговора и той е НЕ, НЕ, НЕ.В Бг Тиквата НИКОГА не се е провалил според бг медиите.все някой друг е виновен.Я международното положение, я Путин, я матриала, я атмносферното време НО другарят БорисУф НИКОГА за нищо не е виновен.

32

Зорбас

преди 4 години

Света София - джамия?! Засрамете се бездарници и осмокласници.... Това е един от най-свещените храмове за православното християнство!!!

31

Анонимен

преди 4 години

До 27 Янис ВангелисЮстиниян Велики не елински василевс,още по-малко елин.Цял свят знае ,че Юстиниян и неговият чичо Константин Велики са тракийци родени в Пиродско и Ниш!

30

Анонимен

преди 4 години

Пълен провал са бундесканцлерката и новото летище на Берлин.

29

Сър Тодор Живков

преди 4 години

Едно време турчеещите се индивиди в БГ имаха страх от милицията и ДС...Днес не е така. Идва време пак да отворя СПА ''Белене'' .

28

AF Platinum

преди 4 години

Има много евтини полети от Истанбул. На полвин цена в сравнение с френски и немски авиолинии за Азия и Америка, затова ги е яд немците.