18

Анонимен

преди 4 години

Даже ще бъде преизбран за втори мандат, просто си изпълнява предизборните обещания!

17

Анонимен

преди 4 години

Това което се разпространява в медиите е различно от мнението на хората. Вие да сте чували медии да псуват Бойко? А ние всички го псуваме, управлява с 10% корпоративен безплатен вот и платен индийски вот. 99% не могат да го гледат. Същото е с останалите инсталирани меркел, внучето, тромпета. Изборите са еврейска система тъй като са анонимни никой не може да види за кой е гласувал съответно извън 20 човека никой не може и да сметне процента. Шоу за стадо.

16

Анонимен

преди 4 години

Стокхолмски синдром и необразованост - докато хората си мислят, че тоя или оня кандидат се борят за някаква кауза, а не ги водят едни хора с пари и власт зад тях...ще гледаме и Тръмп-ове, и Путин-и, и Ким-ове, и Бойко-вци, и т.н.

15

Анонимен

преди 4 години

Чудят се: Защо милиони американци не са шокирани от Тръмп?-------------------Бееееее....., беееееееее....., беееееееееееееее......Горе -долу така мислят една част от американците, днес!!!Друга част от тях мисли ето така:Мууууууууу........, мууууууууууу......, мууууууууууууууу.........Та, затова!!!!!

14

ЦРУ

преди 4 години

До Анонимен 10 ....САМО ти ли не знаеш ...или пишеш .за да държиш в БУДНА КОМА ЧЕРВИНИТЕ *** ? ....еми защото при последното управление самостоятелно на БСП..пенсийте стигнаха 3 $...а заплатите 6 $ ....а сега на часни влогове според БНБ има над 55 000 000 000 лв.....а пенсионерите всеки ден хвърлят през балконите пари и злато ....та затова !

13

Анонимен

преди 4 години

ПО същата причина като в България и 80-те % и *** ?

12

ЦРУ

преди 4 години

Не са шокирани ...а са УДИВЕНИ !!! Тръмп ще стане втори най-успешен президент ! Както беше казал при предизборен дебат / Клинтън / - ИКОНОМИКАТА бееееГЛУПЧО ! А сега сравнете икономиката при Обама ...и след 3 год. на Тръмп- СКОЧИЛА е с 30 % ..затова БЕЗ ПРОБЛЕМИ ще вземе втори мандат !

11

Патриот

преди 4 години

Никой истински патриот няма да гласува за Тръмп. Всички честни хора видяха как този предател на бърза ръка забрави кой го освободи от фашистко робство и се предаде на американските интереси за шепа жълти центове.Предател!

10

Анонимен

преди 4 години

По-важният въпрос е: защо все още има овце, които не са шокирани и отвратени от Бойко Борисов?

9

Анонимен

преди 4 години

защо да се чудя? Повечето американци, изключвам източното крайбрежие на САЩ са абсолютно невежи, абе с една дума, простички. Човекът ги забавлява, това е ,повече на тях какво ли им трябва. Тръмп е точно техният президент но също толкова лесно може да ги нахъса и манипулира за каквото му хрумне в бъдеще. Това е много опасно не само за другите народи и държави по света ами и за самите американци.Сега клоунадата е на мода, но може да ни излезе през носа. не знам, вече ми писна от всичко това.

8

Нико

преди 4 години

Наблюдавам че Тръмп не му се ходешв на Г7 ама отиде много притеснен, чете му се в лицето. Контрата на Китай за соята ще му изиграе лоша шега. Ако мисли че с рогата ще чупи китайската стена, много греши. Но все пак мисля че ще спечвли 2ри мандат тъй като американците не пръщят от мозък

7

Анонимен

преди 4 години

Защото знаят що за птица е.

6

Анонимен

преди 4 години

Тръмпела няма да спечели втори мандат.

5

Анонимен

преди 4 години

"Нямаше Ем Ес Ен Би Си, нямаше Фокс нюз. Нямаше интернет и следователно нямаше бълващи омраза блогове, нямаше обидни мемета, нямаше отвратителни туитове, нямаше фалшиви манипулирани кадри, които незабавно да стигнат до милиони хора."На някои очевидно им се иска да контролират цялата информация и всяка алтернативна гледа точка е лоша.

4

Анонимен

преди 4 години

Водещите не прекъсваха кандидатите, нито се включваха в дебата....Журналистите не оспориха отговорите, нито се опитаха да създадат някакви паметни моменти със свое участие, а вместо това уважиха способността на зрителите сами да тълкуват неясните изказвания.-----------За разлика от вас, които постоянно изразявате непрофесионална пристрастност и нон стоп замърсявате статиите си с вашето мнение и гледна точка, отнемайки правото на читателя сам да определи кой крив и кой прав.

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ДО 1 ТОВА НЕ СЪМ ГО ПИСАЛ АЗ

2

Анонимен

преди 4 години

"Чудят се: Защо милиони американци не са шокирани от Тръмп?"Защото разпознават себе си в неговото поведение.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ТРЪМП ИЛА НИ НА ГОСТИ ДА НИ ВИДИШ КОЛКО СМИ ПРОСТИ