92

Картофчо

преди 4 години

До Анонимен (91)Измисли си прякор, че така не може да се посочи точно към кого е репликата.В англия може да им викат както са си решили. В България им викаме по друг начин. По тази причина вчера ония с бомбените заплахи бяха превели предупреждението, че са "засадили" устройствата. Да обаче в България не ги засаждаме а поставяме! Та така и тук разграничаваме по съответния признак Тротинетка от Скутер. Иначе като отида в Англия ще го имам в предвид, благодаря!

91

Коки

преди 4 години

Скъпи или не, това не е социална услуга...И френското шампанско е скъпо, затова и не го пия.В крайна сметка е частна компания, която не разчита на дотации от държавата или на програми от ЕС.

90

Анонимен

преди 4 години

Аз лично съм фен на ходенето пеша. По-здравословно е и от бягането. Да, ако имаш 4 часа на ден да ходиш, предполагам. Аз обаче нямам и бягам по 45 минути до час. По-бързо е.

89

Autism

преди 4 години

И защо не сложиха нормални колелета вместо тая глупост ?Чудя се, кой ли ще си пълни джоба тоя път.

88

Просто отговарям

преди 4 години

Много хора нямат смартфон, нито мобилен интернет. Дали те ще могат да ползват скутерчетата?Ако нямат приятел, да им помогне - не, няма да могат.Но има и много, които имат, нали?

87

Анонимен

преди 4 години

До ПецатаНе забравяй, че те го взимат директно от фабрилата и то по десетки хиляди бройки на поръчка. Повечето излизат 30-40% на печалба, преди да се строшат тотално, но започнаха вече и да го преправят, а винаги го има и парола забравил да заключи, дето навърта до лимита на картата си....

86

пецата

преди 4 години

Както и да смятам не мога да разбера от къде идва печалбата ?! Тая тротинетка трябва да навърти 1000 км за да си избие разходите , аз като гледам градските колелета в какво състояние са а те са адски идиотоустойчиви, по евтини са и по удобни , явно някой кредитен експерт който е одобрил кредита за тази организация е ударил бингото и вече се е пенсионирал защото трябва да е убедил алционерите на банката че бизнесплана е добър и печеливш

85

iceblast88

преди 4 години

До LinaВ най краен случай ще крадат моторите и ще ги продават като мотор за резачки или косачки. Или самия мотор за "бакър" и останалото го оставят там където е, щом не е от "жлилезо". Още не е измислено нещо което братята да не могат да откраднат или да намерят начин да го продадат за 1 кило ракия!

84

Анонимен

преди 4 години

Ако София е първата източно-евролейска столица, в която се предлагат услугите, Атина и Букурещ тогава къде се намират?

83

iceblast88

преди 4 години

До LinaА мотора да не би да няма мед в него? Това, че са проследими, те братята вече имат опит, те и телефони, коли, лаптопи и тн. уж са проследими, ама им намериха цаката. Ще ползват същите карти с които правят ало измами за да ги вземат, закарват ги някъде където махат ГПС-са и готово. До там с проследимостта ти. В краен случай на място ще махат ГПС-са и ще си ги наберат! Ти не бери грижа за тяхната инжинерна мисъл когато става на въпрос за кражба. Щом крадат кабели с мегавати напрежение!

82

Анонимен

преди 4 години

Ако си закупиш собствен скутер няма ли да си по- на сметка? Не са кой знае колко скъпи

81

Анонимен

преди 4 години

20 лева на час - 3,5% от минималната заплата, а във Франция е около 4 пъти по-евтино - там струват под 1% от минималната заплата.

80

Анонимен

преди 4 години

Доста скъпо - сравнимо е с представяната от Самоковската Картофка за евтина карта за градски транспорт от 365 лева за една година. Ползваш я по два пъти в месеца и ти излиза по 15 лева на пътуване. Е, ако мафиота те кара да му работиш всеки ден по 12 часа без почивен ден, тази карта ще е само за теб.

79

Lina

преди 4 години

До iceblast88 - ами сценария ти ще се разпадне, тъй като Lime не са от метал, проследими са и лесно могат да бъдат намерени, в случай че някой ги открадне :)

78

сравнение

преди 4 години

Десет евро на час е у нас, а във Франция, където са доста разпространени, е около 13-15 евро на час, така, че тук е по- евтино. Освен това е от врата до врата и пести повече време за разлика от кола, която не можеш да спреш на входа където отиваш. У нас ще печелят повече защото на Запад вандализма е пъти по- силен и около една трета от наличните по улицата са строшени...

77

Анонимен

преди 4 години

вие не разбрахте ли ,че мислят единствено за вашите ПАРИ , въобще не ги интересува вашето "зелено " удобство и " устойчиво " благосъстояние

76

iceblast88

преди 4 години

Скоро братята ще крадат Еко-тротинетки вместо жиците на енергото. Жиците трябва да се мъкнат пък и тока опасен. Я колко лесно, яхваш "бакъра" и на собствен ход той те занася до пункта за метал, пък после каква радост ще настане в махалата като видят едно поле от 3-4 като на снимката строени и чакащи да бъдат набрани!!! Мале, после какви пирове ще има, каква радост в махалата, малките чавета ще се скъсат да бягат до магазините за пиячка за бащите си, да му мислят съседите им!

75

Анонимен

преди 4 години

Що бре? Пробвай да видиш колко са любезни господата особено с разговорливи открехковци. Даже по челцето нежно ще те цалунат.

74

еволюция

преди 4 години

забравихме че можем да вървим,вече нямаме крака,ампутирани сме

73

Анонимен

преди 4 години

Ххаха. Отворихте нова работа на милиционерите ни. Сега ще обикалят улиците и пунктовете за метали в махалите за та търсят изчезнали тротинетки, вместо да се борят с истинските престъпници.