51

Пламен

преди 4 години

Спрете се Политици !!! Това ли е , най важният проблем за България. Хората умират като мухи, немогат да си купят, живото спасяващи лекарства, А вие не се спряхте, да рушите Мавзолея, а сега и Паметниците, Ами това е Българската история. А народ без история, Що за народ е ?

50

Анонимен

преди 4 години

"Паметникът е израз на сервилност от страна на българските тоталитарни власи"Интересно, защото не помня от ЕС да са ни поставяли ултиматум да си разкараме съветските паметници. По-интересното е, че в сърцето на самият съюз въпросните паметници биват поддържани, а дори и развалина като монумента на Бузлуджа беше включен в приоритетния списък на Европа Ностра. А най-интересното е, че единствените, които са надигали глас срещу тези паметници са американските посланици.

49

Анонимен

преди 4 години

На негово място може да се постави паметник-скулптура на наведения евроатлантик. Росен Плевнелиев е идеален за модел на скулптора.

48

Анонимен

преди 4 години

Кандидатираш се за кмет с идеята да рушиш. Брилянтна стратегия...

47

мерак за бутане

преди 4 години

Ми робът не обича да му спомнят за робията!

46

Анонимен

преди 4 години

Събаряййййй !!!!

45

няма начин

преди 4 години

До Дельо ХайдутинТой е в американското посолство!

44

Дельо Хайдутин

преди 4 години

А аз искам референдум за паметника на американските летци, ,,мирно,, прелетели замалко над София и Враца!

43

Fenasi Kerim

преди 4 години

Баща ми е бил шофьор на едни комунистически другари през 80-те. Вика: карам ги по кръчмите и единия вика на другия:"Видя ли как правилно говореше другаря Живков на пленума?"Хем го мразят но пък се боят и хвалят "другаря". Подмазват се заради рахата и спокойствието което имат. Същото е и днес.България няма нужда нито от руски нито от американски паметници. Държава с хилядолетна история колкото и да е малка трябва да има само свои собствени монументи.

42

Анонимен

преди 4 години

Последното, което й трябва на тази държава са американски слуги, които да ти обясняват кое и какво да махаш от нея. Тази синя сбирщина зад тоя вече си изигра картите. Това било комунистическо- закривай, онова било комунистическо- взривявай... Намираме се в Европа, а Европа пази И РАЗВИВА своето минало.

41

орисия

преди 4 години

Българина,ако не е нaдyпeн,целия свят му е крив!И си намразва децата!

40

Анонимен

преди 4 години

Според мен този е достатъчно интелигентен, за да знае, че не това е най-важната тема, но просто търси начин да се чуе за него, понеже масовката кълве на такива теми, а не на истински важните проблеми. След като го издига Демократична България е ясно, че всички ще са срещу него - все пак това е единствената партия, която е готова да е опозиция докрай, а не само за пред камерите.... както направиха всички други.

39

Анонимен

преди 4 години

До33. И който е ходил в Берлин знае, че танка остана на защото е по ниско от Бранденбургската врата. Но политическите паметници на Маркс Ленин Сталин и помен няма., както и такъв паметник като в София е бутнат отдавна.

38

Анонимен

преди 4 години

Образован, интелигентен човек... такива в България нямат голям шанс. Хората си искат баце, кака, да маа филия с мас, да е чел като народа 1-2 книги и да говори сладки приказки, а после да лъже и да се облажи от властта - точно както народът си мечтае да се уреди в тоя живот. Себеподобните избират себеподобни, старо правило е това. Аз ще го подкрепя.

37

Добре

преди 4 години

Колко пъти ще му слагате на тоя адски противната и гнусна мутра? Преди малко в други сайтове го гледах, сега тук сте му пльоснали отвратителната муцуна. За предложението му изобщо няма да коментирам, някои глупости не подлежат на коментар.

36

Fenasi Kerim

преди 4 години

"Паметникът е израз на сервилност от страна на българските тоталитарни власи"Ами българските власТи винаги са били сервилни към "големите началници".

35

АК-47

преди 4 години

На този екземпляр, като му пречи Паметникът на съветската армия, да беше отишъл да "поживее" в Собибор или Освиенцим през 40-те години на 20 век, ако е чувал за тях, да видим какви щеше да ги дъвче тогава. Вземи да забраниш фашисткия Луков марш, бе, като толкова искаш да те запомнят с нещо...

34

Анонимен

преди 4 години

Мисля си, че само мисълта за Апостола е като паметник, но си е друго една голяма, внушителна фугира на Апостола в центъра. Като дойдат чужденци и попитат кой е това, да им се отговори, че е велик човек, който е гледал мъдро в бъдещето с добрина към всеки в този многолик народ. Човек, който скоро едва ли ще се роди в този народ.

33

Анонимен

преди 4 години

А гологлавият Чалгар , какво казва за паметника ??? Или той по външната политика е с Москва а по вътрешната е с власта.

32

Анонимен

преди 4 години

Има неприятно излъчване на натегач и вашингтонски грантаджия.