40

Анонимен

преди 4 години

Аз го питам, защо тока е скъп... той си живее там в междуХибридни войни в космоса :) Абсолютно неадекватни хора пишат тук. 20 милиарда лева... Че такива пари ако се сложат в туризма, производството и др... Къде къде икономическата ползва, ще е по голяма.

39

Анонимен

преди 4 години

Само глад за тоя матрял...да гладува до край...и да си спомня великите времена, когато е изнасял консерви за СССР.Ноооще се кеефи с АЕЦ.Да не говорим, че в момента имаме свръхпроизводство на енергия...но нее..10млрд на Путин да ае намести отново в България. АЕЦ и Лукойл...завинаги под руския ботуш.

38

Анонимен

преди 4 години

Значи, има 13 кандидатури за строителстов на "икономически неизгоден" проект ???А фъфлещият гном, от когото никои не се интересува още си заработва комисионната.Много мъка има по света, мнооого.

37

АнонимеН

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ ПЛАТИ 1 МИЛИАРД ДОЛАРА НЕУСТОЙКА НА АТОМСТРОЙ ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ БОРИСОВ РАЗТРОГНА ДОГОВОРА ЗА БЕЛЕНЕ И СЪОТВЕТНО БЯХМЕ ОСЪДЕНИ В СТРАСБУРГ ОТ АТОМСТРОЙ!НЕ 10 МИЛИАРДА ЕВРО А 20 МИЛИАРДА ЕВРО ЗАСЛУЖАВА ДА ПЛАТИ БЪЛГАРИНА ЗАРАДИ ТОВА , ЧЕ ПРЕИЗБИРА ПОРИСОВ!!!

36

До 36

преди 4 години

Каква хибридна война бе, каскет?Ти знаеш ли колко ще ни струва новата АЕЦ?Знаеш ли кой ще вземе парите за строежа и след това от продажбата на енергия?Мислиш си, че държавата ще ти пусне ток на 5стотинки?Вие, руските каскети...в коя реалност живеете?

35

Анонимен

преди 4 години

Сега очакваме по въпроса да се изкаже Плевнелиев, после Асен Агов, Иво Инджев, накрая Иван Костов да направи един анализ в лабораторията си.

34

Анонимен

преди 4 години

Американците активираха агентите в хибридната война... Кампанията започна.

33

Анонимен

преди 4 години

Всичко лъсна лъжите лъснсха !

32

Анонимен

преди 4 години

Матряла ще си плати всичко.Той си иска мутри и съвеЦка власт.На ***, изобщо не му е мястото в Европа.

31

аз-ът

преди 4 години

българия се превърна в л*няна к*чина. БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ! От една страна имаш русофилите, които не могат да приемат, че за Русия България винаги е била каквото Австралия за Великобритания. Зя тях всичко руско е свято. От друга страна имаш либерак*с-сорос*идус, за които всички Американско е свято а руснаците да ***. Те са против АЕЦ но нямат нищо против да плащаме ток на американските централи на 3Х по висока цена. И някъде посредата България тихо и кроъко гасне, като самотна пенсионерка на село.

30

Анонимен

преди 4 години

дори и да ни трябва, то трябва да бъде построен от технически адекватна държава, която не облъчва света с радиационни катастрофи през месец.

29

АнонимеН

преди 4 години

СЕГА И ПОВЕЧЕ ЩЕ СТРУВА СЛЕД КАТО БОРИСОВ РАЗТРОГНА ПОДПИСАН ДОГОВОР ПРЕДИ 10 ГОДИНИ ЗА 2 ПЪТИ ПО-МАЛКО ПАРИ!!!

28

Анонимен

преди 4 години

Мартинчо е един от 80 десетте % ! Лайкучка подобна на предпоследния ни "главнокомандващ "

27

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяха поклоните пред американците и спирането на проекта, щеше да струва два пъти по-евтино и досега щеше да е отдавна построен и една част да се е изплатила, а тока щеше да е по-евтин.

26

IYI

преди 4 години

Ти кажи колко по 10 млд. Набутахта в частните Марици и др.перални за пари. Знаем че нямате интерес от АЕЦ за да се гушите, но на нас ни трябва. Щом за пикливи самолетчета намериха пари и 10 млд. Ще намерят.

25

Анонимен

преди 4 години

Увеличаването на предлагането на ток увеличава цената. Това е новата "Икономика на лобизма и непеоизма", която ще се изучава в Западнонилския американски университет.

24

До 18 Богати сме

преди 4 години

Американските ТЕЦ се оказаха с руски собственици :)))

23

аз-ът

преди 4 години

пелтека е специалист по всичко - икономика, външна и вътрешна политика, ядрена енергетика... майстор по всичко !

22

Анонимен

преди 4 години

Аз нищо не разбирам. Опозицията говореше преди, че щяла да се избие за 20 години - 30 год новата централа. Защо тогава плащаме такъв ток на старата, която би трябвало да е избита отдавна? Т.е. Ние произвеждаме ток, а е скъп и сега правим нова, която тепърва ще избиваме? Логично значи цената трябва да стане повисока от сега.

21

Анонимен

преди 4 години

На 25 ще има нова емисия за заем, с което за тази година заемите на правителството ставата 8.4 милиарда!!!Заради таралясниците. Ама да не си мислите, че те ще ги връщат! Ние ще ги връщаме! И си спомням Баце как кудкудякаше защо Орешарскси вземал заем от два милиона! Как щели "децата ни да го връщат"! Той обаче го дава много по на едро. Така и така си мълчим като овце. Вземат милиони, които ние и децата ни ще връщат. Правят ремонти и строежи, които издържат от ден до пладне. Потьомкини села. И които след това отново ремонтират и крадат от нашите пари. Перпетуум мобиле на корупцията. Възможно са