38

Боко

преди 4 години

До Активист на БКП. Събуди се, сънуваш.

37

Винету

преди 4 години

Държавата си е много добре и почти всички икономически показатели го доказват. Симеонов пак се прави на интересен и на много по-велик отколкото е, нищо че взе под 2% на последите избори.

36

Анонимен

преди 4 години

ЮЛИЙ МОСКОВ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ

35

Анонимен

преди 4 години

До Активист на БКП 41 Пепел ти на устата.

34

Анонимен

преди 4 години

Борисов = ГЕРБ !!!Тиквата унищожи България,Българската нация е опростачена до крайност.На власт са най-необразованите, неуки /с фалшиви или купени дипломи/и прости .... непознаващи културата хора.

33

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 37 Разликата е огромна , но не е за твоите аналитични способности.

32

истина е

преди 4 години

Тиквата е уплашил всички които са на държавна хранилка ,че ако си отиде , и друг дойде на власт , ще ги гонят като *** и ще останат на улицата !!И за това ги зове цялата им рода да гласуват за мафиотите !

31

Активист на БКП

преди 4 години

Следващият премиер на България е Корнелия Нинова !!! Точка !!!

30

Анонимен

преди 4 години

Айде, айде! Като оня стар виц - В Гестапо решили да проведат Ленински съботник и всички си признали, че са руски агенти, само и само да не копаят градинките и метат алеите. Та и тея патриоти като идват избори и започват да се правят на още по голяма опозиция на себе си.

29

Анонимен

преди 4 години

Не дразнете Бойко, че пак ще подаде оставка. И пак ще спечели изборите, защото той само това си може. За съжаление ТОЙ няма алтернатива.

28

Анонимен

преди 4 години

Управлява ни мафиотска клика!

27

Анонимен

преди 4 години

Защо срещу убиеца на 7-годишно момиченце, което е български гражданин, има такова обществено и институционално негодувание, ропот за възмездие (смъртна присъда), а пък срещу убиеца с моторната шейна на 4-годишно момченце, също български гражданин, няма нищо, убийството било само елементарен трагичен инцидент, даже за убиеца има правителствена подкрепа (в бъдеще сигурно горд консул в някоя средиземноморска страна с луксозни плажове) и разни други награди и бонуси?Каква е причината: разлика във възрастта на децата, разлика в пола им, партийно членство на убиеца, гадна продажна съдебна систем

26

Анонимен

преди 4 години

Стабилност за баце е, когато народа си трае и няма протести за безобразията, които сътворяват.

25

ИМА ЛИ ТЕЛЕВИЗИЯ

преди 4 години

дето ОН да не праща СМС и неговите хора да не кадруват. Канят се само такива като МОСКОВ и поета СПАС ГЪРНЕТО, които пеят дитирамби само за който е на власт. Затова май едно време имаше повече плурализъм, въпреки, че имаше само 1 програма

24

НЕГРАМОТНИ ХОРА

преди 4 години

на власт, недоучили и ниско интелигентни се търсят най-вече в ГЕРБ. Има едно единствено качество за подбор. ВЯНОСТ не към идеи, а към НЕГО, СЕЛСКОТО ВЕЛИЧИЕ от БАНКЯ. С такива хора на власт и такива бесни кучета като Москов, възхваляващи НЕГО още дълго ще сме на този хал

23

Василев

преди 4 години

Бойко Борисов с какъв сурат отива в Брюксел, след като неговата държавна администрация краде еврофондовете и си прави къщички за гости!!!???Нагъл банкянски бек!!!Агент Майки Девъроу!ЦРУ!!!!

22

Неначесан хемороит

преди 4 години

Симеонов като плеймейтка предпочита да прави фойервеки из медиите, вместо да си говори с когото трябва. Да не би да няма телефона на Борисов да си изплаче "разбитото сърце" или Борисов да му откаже разговор по темите които го вълнуват. Ама не - прас първо пред камарите и прожекторите, пък после ще си говорим с партьорите. Аман от циркови артисти! Първо затваряме целия купон и заведения по плажа,а после що туризма зазлял!Тоя има ли връзка между уста и мозък или само последното липсва?

21

ТИКВОЧА Е ПЪТНИК

преди 4 години

и той си го знае. За да се спаси даде 1.2 МЛРД ДОЛАРА такса спокойствие, каквато сам събираше навремето. Само, че не лични, а наши пари, пари на старци, деца, млади майки. Но такива грантаджии и платени рупори на ЦРУ като Москов няма да го кажат

20

Василев

преди 4 години

ГЕРБ са стабилни и монолитни, като къщичките за гости които са свързани и преплетени с кметове и държавни служители!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!Агент Дани Рийзе!ЦРУ!!!

19

До циничка

преди 4 години

Май те е напекло на околовръстния, дано скоро ти спре някой турски тираджия