89

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече феминизъм, толкова по-ниска раждаемост.Дилема - дали да сме феминисти и да измрем до крак... или да сме си нормални и да се размножаваме, както хиляди години до сега?

88

Анонимен

преди 4 години

На тypците едно нещо им харесвам - че са безкoмпpoмиcни с жените си и ги държат изкъсо. Няма хънта мънта.

87

Pir Sultan

преди 4 години

Част от българските кроманьонци трябва да са благодарни, че има все още българки, които са склонни да ги гледат, докато те пият бира или бистрят политиката пред блока. Обикновено жената прави компромис в името на дете и семейство. Аз съм живял в три държави и съм обиколил света, но такова нещо няма никъде. В Турция е невъзможно жена ти да те гледа. Първо, никой баща няма да даде дъщеря си на нехранимайко, въобще. Второ, няма мъж, който би изпаднал в това положение и да си *** пред блока.

86

Анонимен

преди 4 години

феминиcткитe се нaкокошиниxa

85

Анонимен

преди 4 години

Жените в бг искат милионер и милиардер и то дебела *** а не 45 60 килограмов безработен или работещ за 500 800 лв нормален мъж и мъжете ставатна 100 години стари без да им е пускала жена и се принуждават да емигрират за да намерят жена която да им пусне а жените си остават стари и живеят с животните си или стават лесбийки

84

До 77 пецата

преди 4 години

Светът, който сте създали се вижда какъв е войни, убийства, педофилия, изнасилвания, глад ... Ако с това се хвалите, наистина сте деградирали окончателно и безвъзвратно.

83

Анонимен

преди 4 години

Ако не сме ние българските мъже - никой няма да ги пoглeдне бългapките. Неслучайно като ги вземе някой чужденец, обикновено грък - после най-редовно ги cпyквa от бoй.

82

Анонимен

преди 4 години

Реално стойност от подобни журналистически драскания - абсолютно нула. ***, може да получиш заплата с такива публикации, но така журналист не се става. Ако имаш журналистически принципи, разбираш, че да публикуваш такова нещо е все едно да се продаваш. Някои жени продават тялото си, а ти с такива драскания продаваш душата си, вместо да седнеш и да напишеш един качествен материал над който да си посветила седмици труд. Да работиш в макдоналдс би било по-достойно от писането на такива текстове

81

хахаха

преди 4 години

До До 78 АнонименБоклИк си ти очевидно, но незнаеш

80

Анонимен

преди 4 години

"В този ред на мисли Серина Улямс щеше да бие доста мъже в тениса, че тя си е половин мъж."Не. Аранча Санчес нали помниш? Основните и партньори в тренировките са били братята и - колежански играчи на ниско ниво. Никога не е успяла да ги бие, въпреки че беше 1 в женския тенис.

79

Мъжка логика

преди 4 години

Разговор между двата гробари:Преди време имахме такъв случай на едно погребение мъртвецът в ковчега внезапно оживя, изправи се и започна да гледа учудено наоколо. Настана всеобща веселба. Децата пускаха в небето балони, пееха песни, гърмяха с пиратки. Възрастните се прегръщаха помежду си от радост, черпеха се със сладки, зазвуча силна музика от смартфоните.Такава какафония настъпи ти казвам едвам го погребахме !

78

Анонимен

преди 4 години

Какво е феминист?Човек който пуши цигари ''Фемина'':)))))

77

Анонимен

преди 4 години

Тази статия е поредната доза журналистически непрофесионализъм.- Не е ясно дали тези твърдения са резултат на истински научен труд или на онлайн анкета. - Не е ясно колко души са отговорили и дали това са били отговорите на мъжете как те се виждат или на жените как те биха желали да са мъжете.- Не е ясно къде е проведено "проучването"Въобще целта на подобна публикация може да е скрита реклама на сайта май неймтегс или просто максимално поляризиращи твърдения които да породят 100 коментара.

76

До 78 Анонимен

преди 4 години

Тогава и чужденките ще изчезнат, както са изчезнали българките. Щом са се захванали с вас. Гаранция !

75

БОко

преди 4 години

зависи от разбиранията. Но в повечето случаи жените търсят някой да се "реализират" ... разбирай търсят някой който да им направи дете и от там нататък да им е длъжен повече от баща им. Те естествено не са му длъжни за нищо, защото са модерни и самостоятелни. Изненада - балъците намалят драстично, всеки който е умен и срещне такава жена - чук и бег ;) да я прибира някой друг ... и така зизте провисват минджата и тя ... неусетно одъртя

74

Superior

преди 4 години

Никоя жена не иска мъж, който да прави женски неща! Дори и на голямата еманципирана феминистка иска мъж със силно мъжко начало. Голяма част от мъжете обаче смятат, че угаждайки на всяко нейно желание получават нейното благоволение. Това е дълбоко погрешно и води до разводи, проблеми. Жената иска мъж, който държи на принципите си и умее да тропне по масата. Просто днешният свят обърка много мъже, които се смачкаха, комплексираха и оттам напълно разбирам нежаланието на жените да се обвързват с тях

73

Анонимен

преди 4 години

"Напротив - това е бъдещето, жените ще се клонират. Яйцеклетката ще се опложда от набор собствени гени на жената. Ще се раждат само жени и след няколко поколения мъжките хромозоми напълно ще изчезнат от генома на клонираните жени."Такива тъпoтии само бългapкa може да измисли. По-скоро след няколко поколения вие българките напълно ще изчезнете от лицето на Земята, защото българите вече започваме да се женим за истински жени - чyждeнки.

72

пецата

преди 4 години

Феминизофренистките се появиха в коментарите , доста промити мозъци, клониранки, яйцеклетки, вие не можете сами да си завиете една крушка в къщи щяли да се възпроизвеждат откачалките , хубаво че мъжете създадоха този свят във вида в който го виждате че да се правите на важни и да им се качвате на главите , до преди 100г бяхте благодарни ако даже ви пуснат на вън малко да се разходите паразитки такива , от както свят светува паразитирате на гърба на мъжете

71

Анонимен

преди 4 години

До модерна българка,И нула номер прическа, и татуси, освен ? :)

70

До 69

преди 4 години

Напротив - това е бъдещето, жените ще се клонират. Яйцеклетката ще се опложда от набор собствени гени на жената. Ще се раждат само жени и след няколко поколения мъжките хромозоми напълно ще изчезнат от генома на клонираните жени. А това означава БЕЗСМЪРТИЕ. Y-хромозомата на мъжа е носител на терминираната биологична възраст, тоест на смъртта. Това го пише и в патриархалните ви религии - човека ще живее 70 години. Каквито сте вие, такива са и боговете ви.