18

123

преди 4 години

Гласеният за нов Главен Прокурор, няма да допусне да бъдат оборени тезите му! Той, както се вижда бе харесан от ГЕРБ и правителството за неговата лоялност към партията и нейният вожд, както и за характера на булдог, който притежава. Веднъж захапал жертва, никога тя няма да се отърве от захапката му!

17

Анонимен

преди 4 години

Освободете Кристиян.

16

Рапорт

преди 4 години

"Марципан и химикалка" )))))))))))))

15

Анонимен

преди 4 години

Борисов и лакейчето му Гешефтаров отново станаха Аза смях и на кокошките в село Банкя.Няма такава държава.

14

Счети

преди 4 години

Моето мнение е, че обвинените са невинни, а въпросните данни са се озовали на компютъра на младежа, защото вече са били разпространени в интернет и е съвсем нормално произхождайки от професията му да се заинтересува от тях. Всичко друго, което твърдят от гештапо си е абслоютно внушение под формата на един страхотен комикс !

13

Анонимен

преди 4 години

Последния изпит в софт юни следващата година ще е студентите да хакнат нап.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Това го прави всеки адвокат. Ако не ти харесва не ставаш адвокат.

11

дам...

преди 4 години

Хакерчето сега и герой ще го изкарат, ще сътрудничи, ще лъже, ще маже и ще отърве кожата ей така ще стане! Обаче за пишман шефката на НАП дето не благоволи даже и да се яви на работа кога точиха поверената й служба вече нищо не се говори. Сега ще се надцакват само прокуратура, защита на Бойков и на шефа му дето е сега на мушка.Ама да видим дали няма да се обърнат нещата, щото те и Наглите бяха хванати ама сега разбираме че осъдиха прокуратурата.

10

избирател

преди 4 години

Чакайте сега!То така в България така не става!Тук Борисов казва,в случая Гешев изпълнява,ТОЧКА....Закони,конституции,разпоредби.....това са някви книжа подредени на някви полици,някъде!!!

9

Анонимен

преди 4 години

ИТ специалистите сега ще почнат да си ги мерят, могат да си изфабрикуват всичко за всеки и да изглежда ок, горкият съд!!

8

Анонимен

преди 4 години

"Аз като адвокат не съм длъжен да казвам истината, аз съм длъжен да защитя клиента си' Егати правото егати всичко...

7

...

преди 4 години

Значи прокуртурта "ни" каза, че ПУТИН е виновен! Не знам дали си спомнятра все пак беше преди 2 седмици сичкото това! После беше виновен някъв друг хакер, пак според прокуртурта "ни" после беше виновен Кристиян, после беше виновен шефа на Кристиян, после пуснаха едни "доказателства" дето дори 4годишния ми син ме пита КАКВО Е ТОВА БЕ ТАТЕ! ВИКАМ БОЛКУЦИ СИНЕ *** ДЕТО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ, КАМОЛ И ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВА, НО ЗАРАДТ ТАКИВА ННЕЩА ШЕ ОСЪДЯТ КОЙТО И ЗАЩОТО И КАКТО СИ СИКАТ! ТА ТАКА!!!

6

До 2

преди 4 години

На коя Прокуратура?В България няма Прокуратура.Има Цацаратура-Гешефтура.

5

ХАХА

преди 4 години

Цитат: "Аз като адвокат не съм длъжен да казвам истината, аз съм длъжен да защитя клиента си".Красота. Човекът откровенно си признава, че може да лъже и маже, стига да оневини клиента си.

4

Анонимен

преди 4 години

Значи Бойков беше просто удобната изкупителна жертва за Борисов, Гешефтар и останалите герберастки некадърници и престъпници.

3

Дидо

преди 4 години

Чиста роса. Света вода ненапита

2

Анонимен

преди 4 години

По- добре да го посъветва да сътрудничи на прокуратурата, а не да си рискува 10 г пандела.

1

срамота

преди 4 години

Сега ще започнат да се топят един друг.А иначе до вчера всички твърдяха,че били невинни.То в затвора има ли един осъден,който да твърди,че е виновен.Най-невинните на това общество са в затвора.