56

Смешен плач

преди 4 години

Тръмп цитира лисицата "Гроздето е кисело"

55

Анонимен

преди 4 години

дали имат нужда си е тяхна работание няма какво да го мислима вчера големия демократ тръмп предложил на китайския президент заедно да решат проблема в хонконг- това е върха на нахалството и намеса във вътрешните работи на чужда страна-особенно като се има предвид че всички тия демонстрации ги финан сират от краваршингтон за да създават нестабилност в страните което се отразява на икономиките им и ги отстраняваш като конкуренциянадявам се китай и русия да сложат край на тази схема

54

Да

преди 4 години

за да може да цепне сверта на парчета и да им дадът медали

53

изнервен

преди 4 години

"Хората с риск за живота си работят за сигурността на страната"????? ***.оти! Работят върху нови оръжия за убиване на хора, върху това работят.

52

джо

преди 4 години

До Нормално е... Когато обиждаш цял народ, значи умствения ти капацитет е доста ограничен. Американските военни, използват боеприпаси с обеднен уран, без никакви угризения, но хора с умствен дефицит тези работи не ги забелязват. После няма публикувани данни от" Най-известените медии" какви са стойностите на радиационния фон. И цялата работа заприлича на : онзи казал на някой, а той говорил с балдъзата на *** Петко, пък той .........

51

Шоп

преди 4 години

По принцип има голяма нужда.Но засега не толкова от Буревестник, колкото от обикновен вестник - да си избърше на.ното...

50

Боби

преди 4 години

До Анонимен"ти що си мислиш, че руснаците някога ще успеят да го завършат тоя буревестник? На малкия му остава още някоя година да царува и следва разпад на ссср 2."Значи пак не си си написал задачката до край.1. Сухоземния Буревесник е изпитан и малко или много готов за експлоатация2. Сега се опитват тази ракета да се изстрелва от кораб първа цел и от подводница втора цел3. От опита на страните много лесно е една корабна система да я свалиш на сушата от колкото обратното

49

избирател

преди 4 години

Да Русия има нужда от атомна райета "Буревестник"!!!

48

Анонимен

преди 4 години

Русия ,Китай и Иран сключиха военен съюз,Русия отватря бази в Персия-Иран.Русия,Иран и Азържайджан сключиха енергиен съюз според който Москва ще изнася и доставя Ирански и азерски газ и петрол.

47

Анонимен

преди 4 години

До БобиСлед влизане на Буревесник на въоръжение САЩ ще трябва на цялата си континентална територия да изгради нова ПВО И ПРО с ПЪЛНО РАДАРНО ПОКРИТИЕ - а това е безумно скъпо дори за бюджета на САЩти що си мислиш, че руснаците някога ще успеят да го завършат тоя буревестник? На малкия му остава още някоя година да царува и следва разпад на ссср 2.

46

Анонимен

преди 4 години

ОТКАК СЕ РАЗБРА,ЧЕ МАГУЧАЯ РУС СКЛЮЧИ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА СДЕЛКА С ИРАН ЗА РУСКИ БАЗИ И ВОЕННИ БАЗИ В ПЕРСИЯ И ЗА ОБЩИ ВОЕННИ УЧЕНИЯ НА РУСИЯ ,КИТАЙ И ИРАН В ПЕРСИЙСКИЯ ЗАЛИВ И ОРМУЗКИЯ ПРОТОК ЕВРЕЙЧЕТА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУК ПОЩРЪКЛЯХА И НАПЪЛЗЯХА ПО КОМАНДА ПО ФОРУМИТЕ ДА (ГРОМЯТ) СЪС СМЕШНИТЕ СИ КОМЕНТАРИ ОМРАЗНАТА ИМ ПРАВОСЛАВНА РУСКА ИМПЕРИЯ

45

Нормално е....

преди 4 години

ПРОСТИЯ РУСКИ НАРОД, ТРЕБВА ДА СЕ РЪСИ ПЕРИОДИЧНО С РАДИАЦИЯ, ЗА ДА НЕ МУ Е ЧУЖДА ЯДРЕНАТА ВОЙНА, И ДА Я ПРИЕМА ЗА СВОЯ "ОТЕЧЕСТВЕНА"!ЕТО--ТАКА СЕ МОТИВИРАТ "НАЦИОНАЛНИТЕ ЧУВСТВА" В РУСИЯ....ХАХАХААААА... ТОЧНО КАТО В 3-ТИЯ РАЙХ!

44

Анонимен

преди 4 години

Калеко Алеко се събуди и веднага блесна с оригиналност и интелект.

43

Анонимен

преди 4 години

До ПичНе знам за радиацията, но откакто тук дойдоха новите ни приятели, не можем даже домати да си отгледаме. Нищо не расте.Колкото до ръста на Путин, сигурно по сравнение с неговия твоят е великански, но знай, че човек не се мери в килограм живо тегло. Там критериите са съвсем други.

42

Калеко Алеко

преди 4 години

Путин и раССия да побързат, че ракет-мена Ким Чен Грух може да ги изпревари в технологията и социалистическото съревнование ... !!!

41

Нищо ново

преди 4 години

Последното изречение от статията казва всичко: "Каквото и да се случи, Москва и Вашингтон ще запазят своя потенциал за взаимно унищожение".Е, има ли нужда Русия от тази ракета? Кой кого се готви да унищожава?

40

Веско

преди 4 години

До Възрастен с опитИзключително смешни хора по нашите географски ширини, от висотата на своите трийсетина години съзнателен живот и мечтата за "германска" кола, обобщават глобални процеси протичащи с векове. Индустриалното развитие на запада е едва от 200 години и се подържа от непрекъснато изсмукване на ресурси, човешки и суровини, и увеличаване на пазарите. А те са крайни! Дори и за смешния си живот може да забележете че се случи с редица държави. Русия мисли за по-далечно бъдеще.

39

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКогато САЩ граби чужди територии и поробва народи, го нарича "ДЕМОКРАТИЗИРАНЕ", а когато друг иска да "освободи" тези територии и народи го нарича агресия и тероризъм !

38

Боби

преди 4 години

Чета коментарите и се чудя да се смея ли да палча ли...ИСТИНАТАСАЩ реално нямат адекватна ПВО и ПРО Юго западното крайбрежие и цялата граница с Мексико. Частично същото важи и за Юго Източното крайбрежие на САЩ. Да има Авио бази и самолети които контролират трафика(основно срещу контрабанда на наркотици)След влизане на Буревесник на въоръжение САЩ ще трябва на цялата си континентална територия да изгради нова ПВО И ПРО с ПЪЛНО РАДАРНО ПОКРИТИЕ - а това е безумно скъпо дори за бюджета на САЩ

37

Анонимен

преди 4 години

До 54Но ти, сигурно, си изобретил много неща. Сподели ги с нас. Не се стеснявай.