28

А БЕ ТОЯ

преди 4 години

е почти като БОЙКО от БАНКЯ. Само дето не играе футбол и не е шампион по тенис.....

27

кукла

преди 4 години

Демократичните *** умират да плюят всяко нещо, дето не е близо до ЕС. Аз мога също да напиша една подобна статия за европейските страни. Многопартийна система, всяка партия си плямпа каквото си иска, населението му е омръзнало да слуша разправии. Всеки се мъче да намери някакво препитание, поради непрекъснато прииждащите мигранти, които правителствата им вменяват в задължително обслужване. За целта маса от бедните европейски райони трябва да се стичат към богатите,да им слугуват на безценица

26

бай Тошо

преди 4 години

Ай стига вече с тези прокапиталистически пропагандни фалшиви измислени новини.

25

Чавдар Михов

преди 4 години

"В продължение на години Туркменистан оцелява благодарение на богатите си заложби на газ." Борянче, знаеш ли какво значи заложби? И правиш ли разлика между заложби и залежи?

24

Анонимен

преди 4 години

До бай АсанАко беше така, такива като теб отдавна щяха да са на 2метра под земята.

23

Анонимен

преди 4 години

В окупираната от уж от САЩ България, 40%от икономиката се контролира от Русия, а довляклите се руснаци са стотици хиляди.А русофилите с взетите комисионни си пращат децата в САЩ.

22

Анонимен

преди 4 години

НРБ послушна, затова не беше окупирана.Питай унгарците през 1956 и чехите през 1968.А тук на българите им беше забранено да напускат границите, беше им забранено да си сменят града, нямаха право на собственост и на бизнес, трябваше да работят ангария бригади за да ядат московските другари.Чиста проба робство.

21

Анонимен

преди 4 години

Гроздето кисело ,а ?

20

Анонимен

преди 4 години

До Според някои доклади .....направо целувай г.ъза на *** ,че се самосвалиха ,че Т.Ж.се беше,, продал ,,на масоните през 60 те години .Иначе сега нямаше да пишеш , врели -некипели

19

Анонимен

преди 4 години

До Според някои докладиОнова време го помня и не съм видял някой да ни е окупирал. По-скоро сега сме окупирани от САЩ - има техни бази в България. По онова време не помня по улиците да е имало надписи на руски, а сега накъдето се обърна - всичко е на английски.

18

Анонимен

преди 4 години

Засега в българия има само американски окупационни войски в ченири базо, за които не ни плащат нае.

17

Анонимен

преди 4 години

На Боряна и трябва редактор на текста, че Гугълът и куца, английският също.

16

Бай Асан

преди 4 години

И ние си имаме БулгаристанБаши, кво толкова...........

15

Според някои доклади

преди 4 години

Според някои доклади в управляваните от държавата магазини няма досатъчно храна, затова хората се редят на опашки с часове за елементарни продукти като хляб, брашно, захар.Ужас, същото като при нас при социализма и 45 годишната руската окупация, но в допълнение ние нямахме и тоаленна хартия и банани! Добре че нашите по-старши парнтьори от САЩ ни освободиха от руската окупация и ни донесоха демокрацията и сега магазините са пълни с тоалетна хартия и банани и с всякакви западни стоки!

14

Открийте разликите

преди 4 години

А ние сме отшелническа нация управлявана от тиквоподобен

13

С

преди 4 години

Что заминахте там а сегя плюете всеки живее както може ние сме найдобре богати запрати пенсии всичко има

12

Виготура

преди 4 години

От статията разбрах само, че единствената разлика между Туркменистан и България е, че ние нямаме газ. Всичко друго е 1 към 1.

11

Българин

преди 4 години

Ние българите сме добре при демокрацията, ЕС, НАТО и американското партньорства. Направихме правилният избор и сега сме спокойни!

10

хъб Балкан

преди 4 години

Чакаме доставките с евтина газ от Гурбангули. Като дойдат новите модернизирани 50 годишни ефшеснайски Block-70V някъде към 2030 година и стях ще си карама бидони втечнена газ от Гурбангули и Газпром ще фалира!

9

Анонимен

преди 4 години

свръхчовек с едва ли не безкрайни таланти. Язди коне, може да бъде DJ, да свири на китара със внука си, рапира, играе си с котенца, дори вдига щанги на заседанията на министерския съвет. Написал е повече от 40 книги на теми като чай, народна медицина и... коне. -------Той и нашият е такъв, само дето не пише книги, а си чете Винету