32

България стигна дъно

преди 4 години

От стенограмата на разговор в Банкя след няколко месеца:-Не ми се подсмихвай, нали ти си го избра.Верно няма такава държава. Къде са оставките?

31

Анонимен

преди 4 години

Да му е честито назначаването,службата му никак няма да е лека,вероятно ще се излее и тон помия от подсъдимите по него.

30

Анонимен

преди 4 години

Целта е да извършват публични екзекуции на неудобни за Тиквата хора.

29

оставка некадърник!

преди 4 години

Под "оповестяване на съдебния контрол" Гешефта има предвид пускане по медиите на скалъпени доказателства преди същинското гледане в съда на неудобни за поръчителите му лица, които следва да бъдат омаскарени публично до края на дните им и по този начин отстранени. След това оправдателната присъда заради грешни и неграмотни обвинителни актове е маловажна.

28

Анонимен

преди 4 години

Защо всички неприятни са в ГЕРБ и защо всички в ГЕРБ имат свинско-прасешки изглед.

27

Анонимен

преди 4 години

Тоя ще превърне прокурата в средство за публичен линч.

26

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Тоя говори и сочи...виновните,преди законово да е приключило...разследването и даден ход на...обвинението.То и Тиквата като...Главсек,се буташе навсякъде и стигна до...премиер.Явно по отработения от него...модел,си подготвя този,на който след време ще...предаде власта.

25

избирател

преди 4 години

До пепс:)Спече ли 3 стотинки от написаното робе?!Носи се мълва,че по толкова ви плащат за рекламата тук.....

24

Василев

преди 4 години

Много ми е интересно, до като спец прокуратурата и Гешев се занимаваха с отстраняването на конкуренцията и обсебването на бизнеси от страна на Пеевски и кръга около ДПС и Монтерей, как така проспаха къщичките за гости, които са най-голямата антиреклама за българската държавна администрация и европейските ни партньори!Агент Уейн Хентридж!ЦРУ!!!

23

Анонимен

преди 4 години

До Чиновник и Пепс - споко, ве, не се газирайте. ГЕРБЕР-ската мафия ще просъществува още доста, народа е ***, погрижихте се за това. Не се притеснявайте. Ще има хляб на масата. Не се напъвайте много. И без това никой не ви вярва, ама добрата новина е, че и никой нищо няма да направи срещу вас. Никой нищо няма да, как да кажа, "протестира", ама не с разрешение от общинката. А истински. Ще си имате хлебчето и медчето. А, само се молете да не срещнете народната любов в тъмното.

22

Василев

преди 4 години

В България има Мафия!Мафията си има държава и прокуратура!Българската мафия се контролира от червените генерали!Червените генерали се контролират от еврейската световна мафия!!!Гешев е послушен прокурор, но пълен клоун и обида за цялата гилдия от адвокати,съдии и прокурори!!!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!

21

Чиновник

преди 4 години

Простолюдието побеснявате, когато някой се опита да ви спре престъпленията и далаверите и да въведе ред. Искате кумирите ви Ветко, Банев и Миню да са на свобода и да продължават да безчинстват и да взимате пример от тях. Е, няма да стане.

20

Анонимен

преди 4 години

А, и най-важното! Усещате ли как ви дават илюзорното усещане, че участвате?!? Участвате, приемате и определята какво се случва? :):) Хе-хе. Илюзията за свобода е най-голямото робство. Илюзията за избор е най-голямата безпътица. Те сега щели да се отчитат, защото сте им плащали заплатките...Ще се разридая..... Ама верно трябва да има много *** народ, че тия номера да вървят още. Представят изфабрикувани доказателста - за народа го правим. Хаххахаха. И Народен съд им е малко за тези!!!!!!!!!

19

избирател

преди 4 години

Явно съм много умствено зле,щом не схващам разликите между оная и тая ДИКТАТУРИ....Е да две са.Оня я наричаха комунизъм.Тая демокрация.През оная казваше Живков.През тая казва Борисов.Инък не мога да схвана,как кандидат за подобен пост,като главен прокурор ще е само един и ще бъде подкрепен на 100% от колегията....Така беше и тогава изборния резултат 99.9....

18

Анонимен

преди 4 години

Боже, Боже, докъде се докарахме?! Няма ли поне Господ да се смили над нас?

17

...

преди 4 години

К'во ви чуди? Мутрста си постави нова Кукла

16

Анонимен

преди 4 години

Как да не е всевластен главния прокурор? Прокуратурата в Бг е буквално пирамидална структура - на върха й стои главния прокурор, който може да отмени по свое усмотрение всяко постановление на по-нисшестоящ прокурор (т.е. на всеки друг прокурор). Очевидно е, че продължава тенденцията прокуратурата да се ползва като бухалка от Негово Царско Величество самодържеца на пост-социалистическа България. Тежко и горко на неудобните.

15

Анонимен

преди 4 години

Само му вижте д-ебилната м-утра на тоя. Повече коментари трябват ли?!? Тоя преди години щеше да е в някой приют, опитно зайче на психиатри и психолози. Ми почивайте в мир. Трайкайте си, и така. Към светло европейско бъдеще. А, да. И смърт за Русия, забравих, простете. И ако може и да купим още някакви бракми от Америка за милиарди, че да им близ-нем ан-усчето, ще е най-добре. Иначе има много хубава промоция на банани в Била. И на котешка храна. Демокрация.

14

анализатор

преди 4 години

Ей,какви е пазители на законноста и правовия ред е раждал и ражда инкубаторът в Симеоново,ум да ти зайде!Гешефт,доказателствата трябва да са събрани при спазване разпоребите и изискванията на ГПК и НПК!Това първо и второ,като им даваш гласност и манипулирате хората и съда това спазване ли е правилото за невинен до доказване на противното!Въпрос-колко пари плати България за измислени доказателства по загубени в Стразбург дела по незакононно събрани доказателства..

13

Анонимен

преди 4 години

Всеки е невинен до доказване на противното доказателства същеcтвуват само след като се докаже, че някой е виновен.