45

Анонимен

преди 4 години

Спад 18% бил прекрасен. Тоя не е добре.

44

Анонимен

преди 4 години

"Кризата е здравословна". Значи и ракът е полезен?

43

смехорийки

преди 4 години

Или аз слънчасах, или тоя експерт е разковал тарабите?!?Чета, чета и нещо не вдявам."...професионално работещите хотели, които работят с чужди туроперотири, заетостта в момента се движи около 105-108 процента." Значи 105-108 туриста спят на 100 кревата?Решили сте, байно, още недоволни туристи да си "произведете" и то в железния ви сегмент-бедни/безработни западняци и впиянчени тийнеджъри, пак от там.Разваляйте всичко, дайте десетина години на природата да се възстанови малко, пък може и дойдем.

42

iceblast88

преди 4 години

1. Защо туризма на които държавата отделя такова внимание и харчи нашите пари за рекламата му е единственото нещо в тази скапана държава което плаща по малко ДДС? (9% за разлика от всички останали 20%).2. Какво ни дреме на нас за туризма които и без това в следствие на предходното не плаща данъци?3. Кажете износа как е? Това е важно, това е икономиката, а не продаването на турски домати и гръцки краставици на най пропадналите европейци! 4. С туристи от най нисша класа какъв ви туризъм?

41

Анонимен

преди 4 години

Защо да ти плащат хотелиерите? Ти нали си голям шоп и вадиш мн пари :) Какво си инвестира ти на морето, че да ти плащат?

40

Анонимен

преди 4 години

Тоя и той като Винету , май чел някаква книжка , ама не до края.Унищожихте плажовете, морето, природа не остана. Заради дъмпинга и непрофесионални услуги, станахме дестинация за бедняци и простаци. Ние бяхме супер дестинация за средна класа и възможности дори за богати туристи.Докато няма държава не може да има каквото и да е нормално нещо. Първо мафията трябва да се разбие.

39

Анонимен

преди 4 години

На всякъде е фуллл от хора. Пропагандата срещу България несработи :) пробвайте пак даговина *** убити. Гръцките плажове са празни... Нашите се късат по шевове те.

38

Ганчо

преди 4 години

Ако туризма е супер в Бг то аз съм Мустафа Кемал Ататюрк !

37

Нап

преди 4 години

Надяваме се да се отчетете подобаващо и да внесете данъците, а не да си измисляте всякакви кризисни ситуации! Плащайте хотелиери!

36

АБВ

преди 4 години

Значи, някои хотели имат 105-110 % заетост! Да разбираме, че са продадени повече места от наличните? Ако е така, значи се увеличават недоволните туристи, направили грешката да отидат на нашето крайбрежие.

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен33На нашето море хич не му липсват бедни български селяни носещи си щайги с домати и нагъващи кренвирши на плажа.

34

Анонимен

преди 4 години

Добро обслужване,прясна и добре приготвена храна,намаляне или премахване на цените за шезлонги и чадър,които струват почти колкото нощувка - 30 лева!

33

Анонимен

преди 4 години

Стига с това море Булгаргаз иска ново увеличениена газа. Може би ще бъде реализирано след изборите. Пестете са топофикация.

32

Анонимен

преди 4 години

Много ще се радвам ако така продължи занапред. Алчността и бруталността да прогони българския летовник от "нашето" море.

31

Анонимен

преди 4 години

Мн готино тресавище по средата на слънчака между хотелите, без троторари с прахоляк и открити кабели , супер изживяване за нормалните семейни туристи

30

ПРОДЪЛЖЕНИЕ -

преди 4 години

Според написаното върху опаковката, 22% от състава на сандвича е риба тон, тоест около 40 гр. Само че вкус на риба тон се усети едва-едва само в една единствена хапка - вероятно количеството й е колкото половин бобено зърно.Според написаното, сандвичът съдържа също така маслини и кисели краставички. Само че НЯМА и следа от МАСЛИНИ, а киселите КРАСТАВИЧКИ бяха точно 2 миниатюрни парченца с големината на 1/4 част от тънко отрязано кръгче от корнишон.Ядох комбинация от сух и навлажнен хляб!

29

Анонимен

преди 4 години

Кризата е здравословна, ако сте болни от туризъм сварете си чай от криза и го пийте 3 пъти на ден.

28

А с какво ги храним?

преди 4 години

Току що се прецаках. Ще ви кажа как.Купих от "Билла" сандвич с риба тон в картонена кутия, с цена 3.39 ст, произведен от "Бъргър груп с адрес София, ул."Житница" 22-А.Тежи 180 гр. Състои се от 4 филийки уж пълнозърнест хляб, всъщност оцветен и безвкусен.Между тези филийки има нищожно количество ИЗВАРА и някаква БЕЖОВА МАСА, която би трябвало да е риба тон. Тази бежова маса обаче има същия вкус, какъвто има и боядисаният хляб - изглежда са навлажнили хляб и са го намачкали.ПРОДЪЛЖАВАМ -

27

Анонимен

преди 4 години

докога ченгета ще назидават ?

26

Анонимен

преди 4 години

Герберастки размисли и страсти :)За герберастите кризите, болестите, бедността са здравословни, представете си.....