10

123

преди 4 години

В момента цирка от *** има представления в Туркменистан.

9

Анонимен

преди 4 години

Всичката тази газ през газовият хъб " Балкан" ли ще минава ?ами той готов ли е вече, щото нещо се млъкна и само на карти го има.

8

Ала_Бала

преди 4 години

Когато у нас нещата не вървят, Великия Бойко тръгва по Света. Когато го напъдят от чужбина, започва да бръщолеви глупости у нас.

7

Анонимен

преди 4 години

До хахахааааа..........Истинските собственици на България,САЩ и ЕС!

6

хахахааааа..........

преди 4 години

Какви преговори? България не е независима държава................

5

..

преди 4 години

За този национален предател наказанието е само едно!

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ХУБАВО Е ПОЛИТИЦИТЕ ДА ПОДОБРЯТ ЖИВОТА НА ХОРАТА У НАС

3

Waffen SS

преди 4 години

Ние сме специалисти по газопроводите.Към строителството навсеки газопровод,към който сме се присъединили,винаги сме се го провалили.То не беше"Южен Поток",част от "Турски поток",Бургас-Александропулис/нефтопровод/.Ама на каква цена ще получаваме тази газ,след като трябва да мине през Каспийско море/добре,че е плитко/,Азербейджан,Турция,Гърция/колко много такси/,през маломерният интерконектор.Но важното е да сеспазват заповедите на истинските собственици на България,САЩ и ЕС

2

Анонимен

преди 4 години

Много газ ще докарат в България, от къде ли не вече текат потоците - от арабският свят от азиатският свят - Катар, Кувеит, Израел, ОАЕ, Азербейджан, Туркменистан, втечнен газ от САЩ. Ще има и за нас ще има и за продаване. Ще сме с най високият стандарт в целият ЕС.Ама май още тръбите не са поставени.

1

DW

преди 4 години

България - по стъпките на Туркменистан ГЕРБ приеха идеята на ДПС бизнесът открито да финансира партиите. Ако българите се примирят с тази атака, това ще е сигнал, че не искат да са свободни. Че не искат да се развиват. Както правят в Туркменистан.