23

Бате Гойко

преди 5 години

"Експертите смятат, че не е добре да се правят такива изявления в момент, когато все повече страни на Запад явно изказват загриженост от военно-техническото сътрудничество между Сърбия и Русия."Не зная, как смятат тия иксперти, ама са пропуснали да добавят в уравнението, че сърбите имат топки, за разлика от някои други балкански субекти.

22

Анонимен

преди 5 години

Как ще влязат в НАТО като имат ден в който почитат жертвите от НАТО !

21

Зозо

преди 5 години

До Внимание !!!!Много грешиш Кутев. Няма кой да ти обяснява, че тръгвам за Родопите на гости.Честит Байрям на всички приятели изповядващи исляма!!!

20

анонимен

преди 5 години

Защо им е на Сърбия НАТО,Австрия,Швейцария,Финландия не са в НАТО и никой не ги задължава да купуват скъпото американско оръжие.НАТО трябва да се разтури на ЕС им е нужен европейски военен съюз а не европейците да слугуват и харчат пари заради САЩ в Ирак,Авганистан и други места.

19

Мишо

преди 5 години

До Калеко АлекоСтига я смята на хората! Те ще си решат какво да правят. Без евро пари и след война направиха държава с труд и желание. Сто пъти са по-добре развити от нас!

18

Внимание !!!!

преди 5 години

Sicht Punkt, АнонимеН, Калеко Алеко, Зозо - един и същ човек ! Манипулира коментар-секциите под няколко новинарски сайта, създава впечатление, че са много хора, създава фалшиви монолози, манпилира гласуването за коментари с VPN ! Да се знае !

17

Мишо

преди 5 години

Идеята е уникално развита. Ако не сте с НАТО значи сте против НАТО! Алчност и стремеж да си продаваме теникиите на всички на високи цени!Пръскат се отзад като руснаците продадат нещо на някой!

16

Калеко Алеко

преди 5 години

Братята сърбе така и не можаха да преглътнат факта, че подобно на СеСеСерето се разпадна и бившата Югославия в която те бяха доминираща държава, сложила ръка в/у ресурсите на Хърватия, Словения, Босна, Херцеговина, Косово, че и на Македония, която с помощта на Сталин създадоха като държава, откъсвайки я от Майка България ... Добре че сръбските сърбежи бяха начесани от НАТО, иначе Балканите за пореден път щяха да се превърнат в масов гроб, а огъня запален от тях щеше да изгори нашата черга...!!!

15

Зозо

преди 5 години

До АнонименЕ ние няма да ги спреме, но САЩ ще ги спре дрогарю.

14

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоИ са кво. С тия 8 нови Ф-16 и 150 нови бронирани машини, ако влезе Турция, ще ги спрем ли?

13

Анонимен

преди 5 години

Сърбия е неутрална з ьмомента най-доброто решение, който даде по-добра оферта ще ги грабне Сърбия не бърза за никъде. А ние неутрални ли сме май не сме дали сме на правилната страна пак не се знае. Срeщу НАТО са Русия, Китай, Индия, Иран, СК все ядрени държави с по 1 млрд население, Мхм ?

12

до 5

преди 5 години

Тоя пичага е чел договора :D

11

Зозо

преди 5 години

Хахахахахахааа, няма нищо по-жалко от руския атакистко-червен ***. Чак сами си вярват на глупостите :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

10

Sicht Punkt

преди 5 години

Сърбия никога няма да влезе в ЕС!Въпроса е заключен!

9

Смешковци

преди 5 години

Поклон на Изток-мечти на Запад. Още бленуват загубената си империя без да си дават сметка, че "великата" им роля в миналото е била в следствие на играта на великите сили, впоследствие и СССР, употребили един незначителен в исторически план народ в ролята на маша, за да потиска и гаври с други братски народи. Но всичко се връща ресто - Косово, следва Войводина... и Сърбия остава около 50хил.кв.км. и положението, което наистина заслужава исторически. А вече няма кой да им подари империя, мда.

8

Анонимен

преди 5 години

Трябва да са луди за да искат да влизат в съюза, който ги бомбардираше.

7

Мартин

преди 5 години

Сърбите за разлика от българите са народ а не племе. Хора които изтрадаха една дълга война, която НАТО организира или пряко ФАЩ няма да позволят да ги командват убийци на собствения народ.

6

Анонимен

преди 5 години

До Зозо 3Хо-хо-хо.......ще имаш, ама на куково лято!!!! Колкото в България сега има "демокрация" (по-див тоталитаризъм не е имало даже при Бай Тошо!!!), толкова и ти ще видиш краварско ръждиво желязо!!! А колкото до старите руски оръжия............ТЕ БИЯТ ПО-ДОБРЕ И ОТ НАЙ-НОВИТЕ краварски!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Запада що не изрази загриженост, че от Сърбия е откъсната една територия в разрез с всякакви международни норми. Иначе за Крим говорят, ама за Косово - нито дума.

4

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоЗа едни 5 млрд. всичко това и с клауза, че България не може самостоятелно да решава за използването им. Т. е. ще ги платим и Щатите ще ги използват за техни нужди. От нас само парите.