7

Ангел

преди 4 години

Жив да не бях-чувам гласът на разума на висок тон!!!Щом и те са го прозрели,къде блее общината?Паваж по булевард който свързва половин София с центъра(и трите болници-ВМА,Пирогов и Александровска) е безумие.Когато коли са имали само Буров и царя е бил ок,но днес е безумие.Имам познат който живее на Прага и след асфалтирането каза "Родихме се!".Ще гласувам пожизнено за кмета който асфалтира Цар Борис!

6

NICK

преди 4 години

В момента в който този булевард се асфалтира, перничани ще минават с 200 и ще взимат Княжево - Руски паметник за под 3 мин. Живея там, и моите коли се разбиват, съгласен съм, че трябва да се ремонтира, но се притеснявам от "човешкия фактор". Скептично съм настроен към ползата от камерите, защото дори и ефективни в регистрирането на нарушения, при ниската събираемост на глобите, ефекта се губи.

5

Жълтите павета

преди 4 години

Идват дни, когато само каменните настилки ще оцелеят. Асфалтът не е добра настилка. Поне един булевард да остане с настилка. Сградите от бетон не ще ги има. Вразумете се. Идват Дните.

4

Анонимен

преди 4 години

ББ само това чака, някой да го притиснв да усвои още пари! Но как само са измислили думата усвояване малко по-различна от присвояване, но това е така, понеже се дават някакви трохи и на изпълнителите.

3

Анонимен

преди 4 години

ХАХАХАХСпаси София май ЗАБРАВИХА как ОВИКАХА ВСЕЛЕНАТА ЗА БУЛ. ДОНДУКОВ. Почнаха за ПАВАЖА , че се вади . После ГРОЗНО БИЛО ДРУГАТА ПОЛОВИНА НА ДОНДУКОВ АСФАЛТ.НА КРАЯ РЕВЯХА, ЧЕ ПРОЕКТА Е ПАВАЖ , А СЕ ПЛАТИ ЗА АСФАЛТ.!!!!

2

Унуфри

преди 4 години

Крайно време беше ! Хората останаха без окачвания

1

Спаси София лъжат

преди 4 години

Спаси София са корумпирана групировка *** комсомолци и тролска организация на Позитано 20. От ремонта на парка на Людмила Живкова прибраха тлъсти суми.