265

Анонимен

преди 4 години

Кичка Бодурова: Слави, кръсти я "Партия на простаците и самозабравилите се,, ...Такава държава има, Слави и то от 681 г. Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева вповече, я докараха дотук...''

264

гласоподавател

преди 4 години

нема да гласувам за мултигруп без пари

263

Анонимен

преди 4 години

Жорж Ганчев номер 2

262

Анонимен

преди 4 години

За какво му е да е водеща партия,достатъчно му е да продаде гласовете си на БСП-то,и изборите ще са успешни за него. Само 5% да вземе от гласовете и е обезпечен доживотно.

261

The Smart Turkey

преди 4 години

Че Слави Трифонов ще влезе в политиката, това е ясно! Но няма да е водеща политическа сила! Намирисва ми на втори Николай Бареков!

260

Анонимен

преди 4 години

Абе на тази жена кой й иска мнението? Не съм видяла друга президентша като нея да се изказва ни в клин ни в ръкав!

259

Анонимен

преди 4 години

Тоз ,,мокрия'' не се умори да драпа към върхът.Ще вземе да си казе някой че направо не е с всичкият си,и страда от някаква мъчителна психопатия.Отпърво се канеше царски зет да става,титла аристократична да сдобие по лесният начин.После като го отбиха ония със синята кръв,се напъва Президент и Премиер да става.Та не знам.Малко мяса на откачена работа, на човек с болни свръхамбиции,но без покритие.

258

Антоан Екзюпери

преди 4 години

айде стига, спрете с цирковете......г-жо Радева, обида за българите е онова в което превърнахте всички вие инъче някога хубавата ни родина /абе чувам, че докато сме ви плащали ведомствената квартира сте имали 2 апартамента.....господи какви долни инсинуации, спекулации, гнусни лъжи от вашите политически опоненти :)/

257

Бай Иван

преди 4 години

Десито преди години е работила при Слави.Факт.

256

до 287

преди 4 години

Пусни си "френската гимназия" да си оправиш патриотичните настроения.

255

Защо Слави?

преди 4 години

Значи преди малко гледах клипа Йовано Йованке и почти се разплаках Затова ще гласувам за него. Ако обаче ме разочарова и се превърне в поредния народен айдук, ще се изпикая на гроба му и преди да си тръгна ще засадя пръчка динамит.

254

Lan

преди 4 години

И КОГА е този форум ще може да се пише местоимението Й както е правилно с ударение?!

253

Анонимен

преди 4 години

Обидата се лекува само със защита.Защита от глупави хора и партии с негласуване .

252

М, да ...

преди 4 години

Аз друга надежда за родителите ми в родината нямам...ЩЕ ПОВЯРВАМ!--------------Надежда за какво? За по-справедлива пенсия на родителите ти ли? Със Славчо? Това неможе да е сериозно! Та то пари за пенсии до 5т год ще има ли? Няма вече кой да работи, дори това!

251

Анонимен

преди 4 години

Тосега е много модерно да се избират разни *** клоуни за лидери, така че да бъдем в крак с времето - модерни, да изберем олиго-льохмана Трифонов за новият вожд на дебилното племе!

250

х

преди 4 години

Майка ми е с 890 лв пенсия и не е висшистка.

249

На 2000км на запад

преди 4 години

Значи не е обида,че майка ми с 39 г.стаж инженер по професия е с 224 лв пенсия,а е обида името на партията?!?Ами то е следствие на безхаберието на политиците до сега!Ако не сме ние прокудените деца на своята родина да помагаме на старците си ,те са си отишли! Да признавам си,...и на мен не ми харесва името...крещящо,вулгарно,може би цинично дори,но нима отношението ви към хората не е такова вече десетилетия...уважаеми политици?Аз друга надежда за родителите ми в родината нямам...ЩЕ ПОВЯРВАМ!

248

Искам да ме лъжат

преди 4 години

Затова че гласуваме за Слави!

247

Анонимен

преди 4 години

и що така Деси нещо я е шубе от Славчо ?

246

гербаджия

преди 4 години

така е, тая радева за първи път е много, много права, това дори не е обида, ами подигравка