68

баба мара

преди 4 години

наи алчни и прости са българите в нашия панелен блок никои не върши никакваработа ако не му се плати такава простотия и при млади и при стари а никои не егладен и жаден

67

най-алчни

преди 4 години

най-алчни са прогрмистите.взимат хиляди левове заплати ,ама все искат още.имат пари коли жени ,ама си продават труда на чужди компании а не работят за родината.на тях трябва да им се сложат много данъци.

66

Хейтър

преди 4 години

Какви са тези уфологични въпроси - склонни ли сте да оставите материалното настрана? И са питани хората, докато се режат с жените си примерно. Тогава никой не мисли за материалното. Ето от мен един въпрос, който ще покаже дали сте материалисти или не.Пада ви се червено ферари от лотарията:+ карате си го по улиците- дарявате го на някой нуждаещ се

65

Потърпевш

преди 4 години

А най-алчни в класацията са българките. По-материалистични и бездушни създания не съм виждал !...За един телефон са готови да ти изневерят и продадат !!!

64

Анонимен

преди 4 години

До 73. Защо такава омраза към българите?

63

Бай Тоше

преди 4 години

Радвам се за вас дрогарке и дрогаре, че вече окончателно направихте избора за демокрацията и този въпрос вече не е актуален, яжте банани и се радвайте на демокрацията.

62

Анонимен

преди 4 години

Както пееше една велика беге певицаИскаш я без сутиен?Окей, но трябва кайен!Евала!

61

Анонимен

преди 4 години

*** е алчно и долно същество!!видиш ли *** почвай да бегаш, бате.

60

Анонимен

преди 4 години

Статистиката е точна, за 2/3 от Българите на първи план е оцеляването, стават в 6 да блъскат по цял ден за едното оцеляване, материализма е на втори план.

59

Анонимен

преди 4 години

Правят се, иначе за 2 кебапчета или 20 лв се продават на мафията.

58

Анонимен

преди 4 години

До Бай Тошеизтърка се вече и ти. Темата дали да сме социализъм или демокрация отдавна не е на дневен ред. Избора е направен и той е да сме демокрация. Дори и част от обществото да твърди, че било по-добре, то само частично е вярно, няма как всичко да е било по-зле.

57

Анонимен

преди 4 години

Беее аз да имам материално паричкииии ... найш ли къф духувит стааам. Малиииииии!

56

V

преди 4 години

Ако някой българин измисли как да направи с идея по рентабилен и конкурентен бизнес герб направо ще го убие и заклейми.Ако обаче вземеш двамилиона без да бачкаш в европарламента.Тогава ще те издигнат в култ.Защото без да бачкаш си прекарал всички.Ако германец си купи джип за50 000? ти или чакаш някоя фирма да ти го купи или да минат 5години и да го купиш настаро за5 000? Щото иначе ще си прекаран и тогава вече няма да си тарикат и никой няма да те издигне в култ като дебелото лили.нямасмисал да

55

Анонимен

преди 4 години

Не е като да няма материалисти, но българите носят и една доброта и състрадателност. Това го усещат много чужденци. Българинът е и толерантен към чужденци до степен да им се хареса, което не винаги е нужно.

54

Анонимен

преди 4 години

Материализъм е като всеки порок. Ако не го овладееш се превръщаш в негов роб.

53

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 4 години

Ми това е защото масово неграмотни мрънкащи не могат да си позволят нищо.

52

Бай Тоше

преди 4 години

Берете ли ягоди дрогарке и дрогаре, берете ли ягоди в чужбина, да си купувате после в България китайски западни стоки? Добре е демокрацията, добре е, а?

51

Анонимен

преди 4 години

"Материалисти ли са българите? 71% - не!"За какви материалисти става дума, те според статистиката 75% живеят на прага и под границата на бедността, целта е оцелявнето, другого е гладна кокошка - просо сънува.

50

избирател

преди 4 години

Да предположим,че "ПРОУЧВАНЕТО" е истина!Съмнявам се де!Ако все пак е истина,това е защото българина е слаб по характер и така ще отпадне нуждата от съревнование!!!Няма да има безсънни нощи след " Къв мъж си ти бе,глей Пешу къф Мерцедес купи.... А и два апартамента има,идиния у центъра!"

49

бай Тоше

преди 4 години

Вкуси ли са бананите дрогарке и дрогаре, вкусне ле са. Пълни ли са магазините със западни стоки, пълни ли са?