159

Robinzon

преди 4 години

Море през соца:Ако имаш кола почваш да я правиш 1 месец преди почивката и пълниш една дървена кутия с части и я слагаш до задната гума с 2-3 мазни пърцала.Тръгваш нощеска щото колата гори по-малко и да не се прецакаш да си едни ден по-малко.Багажинка си го напълнил с домати,краставици и буркани от частното местенце където се даваше.Пристигаш в бунгалата ,дървени само с 2 иил 4 легла и общи баня и тоалетни по средета на двора.

158

Голем Смех пада

преди 4 години

Пустият му Евростат, през няколко месеца "клати правителството Му" !Я, данни за най-корумпирана страна в ЕС, я данни за най-бедна страна в ЕС, я 1-во място в класацията за престъпност... сега и това. А Тиквун нали се напъваше, че "българите забогатяха и направиха задръствания за Гърция"!

157

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 175София не е България

156

Анонимен

преди 4 години

Тва е няква скрита реклама "Хвалебствена статия за последните 5 години управление на Боко". ..... нищо чудно не намирам, на мързеливия българин му дай да не работи или да се хвали че е ходил на почивка , а всъщност е копал на село

155

Анонимен

преди 4 години

За една година от 47% на 70% - горе долу 1.5 пъти повече са почиващите, а разходите - същите? Това означава страшна криза в сектора, за да свалят цените толкова. Но каква криза с толкова почиващи?

154

Боко Тиквата

преди 4 години

Търкайте билетчета и си трайте !

153

Мен

преди 4 години

А бързите кредити за почивка са нараснали с 10% (информация от преди месец)

152

akud

преди 4 години

в държава в която масово се теглят бързи кредити за море и балове, не ми хвали чорбаджите дето се стискат за нормални заплати

151

Анонимен

преди 4 години

Не познавам човек, който не ходи на море. Без изключение всички ходят - кой на хотел, кой на квартира, кой с кемпер. Някои си наемат яхта за 4-5 дни. Ходят по Бали и Малдивите, ходят на сърф на Гьокчеада, на плаж на Халкидики, на Тасос, на Самотраки. Отделно не броя минералните бани из България, ходенето на риба и на офроуд. Отделно някои имат и ваканционни имоти. И това не е от вчера.

150

Анонимен

преди 4 години

Китай е първа световна икономика много по-напред от САЩ и всички останали. Ако им се изчисли БВП катко САЩ и Германия си го изчисляват с техни цени Китай ще се окаже с 10 пъти по голям БВП от САЩ, в САЩ една тениска произведена там се пише в БВП 10 долара, в Китай същата стока се пише 50 цента в БВП.

149

Анонимен

преди 4 години

При социализма ученичките от всяко училище правеха секс със стари партийни другари, но вестник Работническо дело не пишеше за това защото тогава беше диктатура и нямаше демокрация и свобода на словото и печата.

148

Анонимен

преди 4 години

Тя девойката евроатлантичка като станала на 16 години отишла в хотелската стая на кмета да и помогне да влезе да учи право и избила 500 грама водка, а той кметът комунистът му с комунист погрешно разбрал сигуацията с непълнолетната девойка който искала само да учи право.

147

Анонимен

преди 4 години

А при комунизма дъртите партийци не правеха оргии с млади комсомолки, така ли? Той кметът на Стрелча чак при демокрацията е станал педофил, преди това е бил девствен сигурно?

146

Анонимен

преди 4 години

Китай е социалистическа страна,но е трета икономическа сила в света.Е,социализма ли е виновен или чипа?

145

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте за БСП ако иската да влезем в полижителните класации и да взимаме големи мерезета и серезета. При Бойко сме само в негативните класации, БСП е истината.

144

Анонимен

преди 4 години

При социализма децата ходеха на пионерски лагери с дървени бараки, а при демокрацията младите девойки от модните агенции още като станат на 14 години ходят с 55 годишни бизнесмени и политици на уикенди на луксозни яхти със секс оргии на палубата за 3-4 хил евро на за уикенд и всички да доволни и модните агенции печелят добри пари, и бизнесмени и политици са доволни от девойките, и за девойките остава им дават да си купуват после маркови дрехи и кремове и айфони от мола.

143

Анонимен

преди 4 години

Първи сме във всички негативни класации.Благодарим ти,Бойко.

142

до 162

преди 4 години

поздрави го и от изчезналите 600000 българи за 10 години. Измрели по точно.

141

до 158

преди 4 години

много си елементарна душица, щом от някогашните ученически лагери, хайде пионерски ако по ти харесва си видял само липсата на, лукс.За твое сведение, тези лагери да копие на скаутското деижение в САЩ само че Ленин го вкарва и соц. елемент. Връзките от зелени стават червени . В Полша по соца имаше и двете организации и скаути и пионери и аз съм ходил на международен пионердки лагер точно в такъв сксутдки комплекс в Люблин 86 та. Емоциите приятелите са много повече от пържолите и лъскавата баня.

140

Демократ

преди 4 години

При демокрацията умните и кадърните правят бизнес или взимат големи заплати, само мързеливите и некадърните са бедни или работещи бедни които стават в 6 часа да блъскат цял ден за заплатата с която едвам си покриват сметките и взимат кредити да си платат тока и парното, а всеки който е кадърен може да си открие фирма за разнасяне на пакети и да стана милиардер да спечели 40-50 милиарда като Джеф Безос който има 80 милиарда от разнасяне на пакети, има много възможно само некадърните са бедни.