28

Анонимен

преди 4 години

като си платиш всичко е възможнопушилката за заблудата на народа си свърши работатавсички са невинни и строежа ще върви това е

27

Анонимен

преди 4 години

Браво, дано 200 етажа да вдигнат. Българите може и да избягат, но той пак ще се напълни, с бежанци и украинци :)

26

От Германия

преди 4 години

Аз ако съм на мястото на Артекс ще съдя общината за незаконното спиране на сторежа и ще и издоя една добра сума. Не може под натиск на улицата и троловете на БСП държавните органи незаконно да спират строежа. Щот на някой му кефнало че му пречи и щото някой налял пари в пропаганда по медиите за да вземе той властта да страдат хорат акоито са си купили на зелено апартаменти там.

25

ТИКВАТА ЩЕ ПЛАТИ ЛИ

преди 4 години

съдебните разноски заради думите си "Аз наредих". Заедно с Фандъшка може да поемат разходите по делото

24

От Германия

преди 4 години

Айде сега да спрем всякаква дейност в България защото все на някой няма да му хареса. Пречи се повсеместно на бизнеса да си върши работата пък после що са ни ниски заплатите, що сме бедни. Ми щото сте криви и завистливи българи.

23

До 12

преди 4 години

В строителството у нас категорията "напълно изряден" е по-скоро изключение, отколкото правило. Примери бол, но без пълен достъп до наличните документи всичко си остава на думи.По-скоро интересното е, кой и как ни изплакна по случая. Дали дупетатите не си направиха гаргара с нас когато ни обясняваха надълго и нашироко за ретроградния Меркурий, а съдът по убеждение не се направи на по-, по-, най-нормотворец или местните власти го отиграха както повелява традицията, някой ден може и да научим...

22

Анонимен

преди 4 години

Мафия, всички правила в тая държава са да обслужва един кръг мошеници, които изгониха два милиона българи.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19 *** на Бойко винаги намират начин да оправдаете тази компромитирана власт дето ще се пръсне от лакомия.

20

someone

преди 4 години

Еми той Пеевски, след като купи сградата преди месец нямаше как да има друго развитие...

19

Анонимен

преди 4 години

най-после и в България ще имаме небостъргач -това променя европейски лицето на столицата

18

Анонимен

преди 4 години

Ако има някаква справедливост на този свят този строеж трябва да бъде съборен за назидение на всички подобни строители ,пишман бизнесмени ,които с далавери вървят напред и корумпират и без това алчните ни политици !

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13 А защо да продължи и да пречи на толкова много живеещи наоколо ,само защото фирмата е нагушила няколко политици и всички сега нямаме думата ли ?

16

Нищо ново

преди 4 години

Да им е честит на софиянци новият небостъргач. Ако някой търси Цецо, Цецка и дружките им от к'радливата гербаджийска дружинка, там ще ги намери.

15

Бачкадоро

преди 4 години

Няма съмнение, че "Артекс" върти много пари, строителството в България (и още къде ли не) е чудна пералня, а нашият "справедлив" съд може да бъде стимулиран да тълкува закона много изобретателно. Всички, които се възмущават от наглата корпуция, са прави. Но имам впечатления от няколко сгради на "Артекс" - строят както трябва и изпипват всичко почти безупречно, с този небостъргач е същото. По-добре да го довършат, вместо да стърчи и да гние. Проблемът не е в самата сграда, а в гнилата система.

14

123

преди 4 години

Апартамент за съдията има ли ?

13

Анонимен

преди 4 години

И защо да не продължи строежа, защото на теб не ти харесва и заради теб да го спрат?

12

Анонимен

преди 4 години

То по принцип този строеж си е напълно изряден.

11

Анонимен

преди 4 години

Ей, не можаха да изчакат даже и да минат изборите поне... А то е ясно, че при толкова висши магистрати с хотели в забранена зона край Приморско, още няколко новодомеца е нормално да има. И магистратите са хора.

10

Анонимен

преди 4 години

По добре да го достроят, отколкото да стане поредният изоставен и опасен строеж, загрозяващ държавата.

9

HeinrichHimmler

преди 4 години

Държавата на мафията! Направо им дайте парите на Артекс, нужни за строителството, те ще ви компенсират с апартаменти с огромни тераси и лични асансьори! Нещастници!