34

Същество изтъкано

преди 4 години

От хаос и създадено да поддържа реда.... оправяйте се да не сте ...

33

Попарата ще си сърба

преди 4 години

Тоя дето си мисли, че няма 1% хаос в тая вселена ... Съжалявам прекалихте прекалено много ...

32

анонимен

преди 4 години

"В базите данни на НАП няма пълна информация, а само частична - тоест в НАП няма пълното ни ЕГН"Да... Познат ми тества ЕГНто в архива, дето е в интернет. Цялото ЕГН е там. Липсва номер на лична карта и адрес. Има всичко по годишна декларация за доходите, т.е. доходи от фирми и граждански договори. ЕГН всъщност и без проверка само луд би решил, че може да е частично. Имат само първите цифри примерно 800808(съвсем случайно избрана дата)? За всеки има три имена и ЕГН със сигурност.

31

Анонимен

преди 4 години

Защо са изтекли данни във вид плейн текст. В базите данни информацията е във вид на мета данни. Дори администраторите на такъв сървър не би трябвали да могат да виждат същинската информация.

30

Анонимен

преди 4 години

СМЕШНИЦИ !!!! В ЗАТВОРА ВИ Е МЯСТОТО !!!

29

чарли

преди 4 години

Чума по свинете / и това в 21 век / търговския регистър публичен,НАП публичен,какво още е нужно да стане за да се стресне държавата.

28

Бразди

преди 4 години

Смених си паролата в dnes.bg, чувствам се защитен...

27

НАП рулз

преди 4 години

Ей, нахалници. Оставете брат'чедите от нап да си изкарат спокойно отпуската . Били изтекли на няколко милиона от простолюдието личните данни . Чи ко ? Пиите по една студена вода и кротувайте .Времето за отпуска е свещенно . Не трябва да се прекъсва или смущава .

26

Анонимен

преди 4 години

Пълна загадка е за мен от какво ще се защитя като си сменя паролата на пощата в abv.bg, gmail или mail.yahoo, например, при условия, че тези системи нямат никакво отношение към НАП.Или НАП твърди , че разполага с тази информация???

25

Коце кмета

преди 4 години

НАП могат да излязат от неудобното положение след изявленията за липсата на пълно ЕГН като евтаназират и загробят въпросния шonap заедно с останалите, по-интелигентни от него npaceта. А за записите, трябва малко пърл скрипт и малко мозък. Понеже не разполагат, да викнат някое студентче, срещу 200 лв и 2 засукани нападжийки ще им направи всичко по редове и колони.

24

Анонимен

преди 4 години

Къде ви е шефката бе, некадърни безотговорници???

23

Анонимен

преди 4 години

По-скоро ще повярвам, че посолството на Сириус за Слънчевата система е в Бизнес парка в София, отколкото че НАП няма пълното ми ЕГН. Тия тотално взеха да се бъзикат с нас.

22

Анонимен

преди 4 години

Според Регланта за личните данни са длъжни до 72 часа да ни уведомят.

21

Анонимен

преди 4 години

Обърнете внимание на високото чело, интелигентния фациас и свръхбогатия речник на тоя индивид от снимката. Ако това им е "говорителя" на НАП, смятайте какви особи работят там. Честно казано се очудвам, как гафа с личните данни стана чак сега.Не ни се оправдавайте с това колко сложен бил процеса. За вас е сложно и две яйца да опържите. Искаме уволнения, оставки, затвор и политическа отговорност на СИК, ВИС и всички други "партии", които крадат безогледно вече 30 г.

20

R3v0lv3r

преди 4 години

Да ве да, как пък да нямат пълното ни ЕГН. За малко да ти повярваме и 3 месеца да навържете данните, дайте ги на някой студент сигурно ще го направи за 1-2 седмици.

19

Гашо

преди 4 години

Този на снимката парчето, според мен разбира само от слугинаж и лизачество. Абсолютен некадърник

18

Анонимен

преди 4 години

А шефът на НАП защо си трае, а не си подаде оставката...или най-малкото да си посипе главата с пепел и да уволни ръководния състав...??? И защо взима 10.000лв. и нагоре заплата...??? А не може ли да взима наполовина например, а с другите пари да се наемат двама млади IT специалисти които да се грижат за киберсигурността....например...??? Може и още как...само желание се иска!!

17

Nap off

преди 4 години

Показателен е факта ,че Директорката на НАП не си разваля почивката за такива дребни течове. Таз женица много нагла и арогантна излезе. Само тоя *** се изказва а той е PR в НАП , дали е много компитентен. Всички директори в НАП са се скрили като мишки. Вече няма изказвания как са запечатали на баба Пенка магазинчето щото не дала касова бележка за 20ст.

16

Анонимен

преди 4 години

Демек, поредната нагла лъжа вече се пече и на обществото за пореден път ще му се каже, че няма опасност, няма виновни и няма наказани! Както стана и със свинската чума...пак никой ни лук ял, ни лук мирисъл!!

15

jek

преди 4 години

КОе е сложен процес? Над 50 000 души, поне, са свалили файловете. Службогонците са пълен майтап.