12

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе пиши с главни думи ,защото и да ни избодат очите твоите букви няма как простотията ти да бъде разбрана. Комунистите все още са на власт и ако ти си бавноразвиващ си е ТВОЙ проблем !

11

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТИ МЕН С ПРАСЕТА НЕ ПЛАШИ- НАЙ МНОГО ДА СИ ГИ ХАПНА- НАВРЕМЕТО В БЕЛЕНЕ СА ХРАНИЛИ ПРАСЕТАТА С ТАКИВА ДЕТУ НЕ ВЕРВАТ В ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЙНА ЛИНИЯ- ЧЕРВЕНИ ФАШИСТИ СТЕ ВИЕ.

10

къде е?

преди 4 години

Някой да знае къде е премиера на страната в това време на криза и чума?

9

Анонимен

преди 4 години

2013Г НИКОГА НЯМА ДАТА СЕ ПОВТОРИ- ГОЛЕМИТЕ ЧЕРВЕНИ СПОНСОРИ СА ПРИБРАНИ, НАРКОТИЦИТЕ ГИ ЗАЛОВИХА НА ГРАНИЦА, ТА ЩЕ СВЕДАТ ДО МАЛКО ВИКОВЕ И ПОДСКАЧАНЕ.

8

Анонимен

преди 4 години

КОЙ НЕ МУ ХАРЕСВА МОЯТА РОДИНА- ЧАМАДАНЧИК И ВОКЗАЛ- КЕФ РУСИЯ, КИТАЙ- МИН ЗАПЛАТА ОКОЛО 280ЛВ, КУБА, СЕВЕРНА КОРЕЯ- ТВЪРДЯТ ЧЕ ИМА КОМУНИЗЪМ И НЕ БАЧКАТ, КОЙТО ВЯРВА В КОМУНИЗМА, АМА КОЙТО НЕ ВЯРВА В ПРАВИЛНАТА ЛИНИЯ НА ПАРТИЯТА МАЙКА- ВИСИ ПО УЛИЧНИТЕ ЛАМПИ ИЛИ ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ БАЧКАТ В ЛАГЕРИТЕ НА ТРУДА ЗА ДА ИМ СВЕРЯТ ПАРТИЙНАТА ЛИНИЯ. НЕ Е КАТО ПО ТАТОВО ДА ТЕ ГЪРМЯТ ПО ГРАНИЦАТА ЗА ДА НЕ ДУХНЕШ ПРИ ФАШИСТИТЕ, ГОЛЕМИТЕ КЪЩИ ГИ ВЗЕМАТ И НАСТАНЯВАТ МНОГО ВЕРНИ ПАРТИЙНИ ДРУГАРИ.

7

Анонимен

преди 4 години

Преди Цецо извади флашката със СРСто за Мишо Бирата.Сега IPто на Горанов е ползвано за проникването.Всеки се стреми към върха на пирамидата а там е разплутият вожд Монтесума от Банкя!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Така е ! Това е така ,защото тези които се днес на власт са същите като вас ,от вашето котило са , наглостта им е същата като твоята и лакомията също и няма как да е различно защото все още комунистическата мафия е на власт !

5

Анонимен

преди 4 години

Тоя рошлъо отрано май се е напил пак

4

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА за Горанов и съд за неизпълнение на служебни задължения. Да не стане като Искров - фалираха КТБ, а него вместо в затвора го преместиха на друга службица да им прави услуги. Абе, до кога тия тюфлеци ще ги търпим да съсипват всичко, до което се докоснат?!? Трябва да се заведе колективен иск срещу НАП и финансовото министерство и да бъдат осъдени на солени глоби!

3

Анонимен

преди 4 години

И как да е наред, когато данъчни под прикритие се возят на круизни кораби или ловят баби, че не издали касов бон за 2 лева на хоро.А в същото време има несъбрано ДДС за 16 млрд. ама не от ония баби на хорото.

2

Bai Tosho

преди 4 години

Текирлека ще открием

1

Анонимен

преди 4 години

Ще откриваме ли топлата вода и колелото?