29

Анонимен

преди 4 години

Радев си пролича че е руски агент. Темата е дъвкана и предъвкана през последните 2 години чухме неговите аргументи многократно, Парламента взе решение, хайде стига вече.Дори и да е прав - втръсва само това да повтаря, както пък Плевневлиев повтаряше Русия та Русия и Радев повтаря само Грипен, Грипен, Грипен. Парламента вече е взел решението, той го саботира. Какъв държавник - обединител е? Добре бе, Радев разбрахме че ти е платено от Грипените, ама бъди мъж преглътни че няма да са те.

28

Анонимен

преди 4 години

На беден народ ескадрила самолети Ф-16.

27

Анонимен

преди 4 години

до 44 - иронията е неуместна. Всяка марка се подобрява с времето. Едва ли вярвате че Първият Форд използван от Хенри Форд, който се е движили с максимална скорост 30 километра в час има много общо с днешната марка Форд. Ф-16 V Block 70 има много малко общо с първоначалният вариант на Ф-16, от който е създаден, той посотоянно е подобряван.

26

Анонимен

преди 4 години

Масова бедност?Това ли се върти в президентската глава?Не са на добре нещата там.

25

Анонимен

преди 4 години

и двата самолета - F-16 и F-18 са разработвани успедно през 70 години на миналия век на чертеж. Ф-16 го пуската за първи път 4 г по-рано - 1976, а Ф-18 - 1980 г. Пренебрежими разлики, чак пък да се говори, че Ф-18 е едно поколение по-късно е смешно, едно поколение трае 20-30 години.

24

Анонимен

преди 4 години

На тези които плюят по самолета ще кажа - това не е обикновен F-16fifgting falconг, това е F-16 V Block. Това все едно да сравнявате Mercedes Benc G класа (1990) и Мерцедес S класа

23

Реалноста

преди 4 години

До 35 ракетата не се пуска сама ....

22

Яков Кедми

преди 4 години

До 32 другарю Ако случайно незнаеш Ф16 и Ф18 ( по това време Х16 и Х 18) са преки конкуренти в началото Създават ги за един конкурс заедно с още 3 други платформи ....Накрая Ф16 е специализиран за ВВСА Ф 18 го специализират за Флота Тъй че ако ще правим Морска авияция Що пък не Ф18 ...Обаче в Нашия случей говорим за ВВС ...

21

До 32

преди 4 години

F-35 чак да е негодна скъпа техника ?!? Малко си попрекалил с опорките ! F-35 и F-22 са единствените работещи и произвеждани многоцелеви изтребители от 5 поколение в света Останалите ( Китай и Русия ) само твърдят, че притежават, но не ги произвеждат масово ( Русия е произвела 6 бройки СУ 57 като опитни образци, но това не са 5 поколение изтребители !

20

Анонимен

преди 4 години

Водят се и бойни действия, разбира се.В Сирия летяха многи повече от руските Су. Между другото, руският Су-24 беше свален именно от една ханъма с Ф-16.

19

Анонимен

преди 4 години

Президента да наложи пак вето и така до изборите за нов парламент и някой от сегашните там няма да ги има в следващив

18

Реалноста

преди 4 години

Пакистанския Ф 16 при това най старата му версия блок 15. Съвсем наскоро разгони Най новата версия на Су30 МКИ на ВВС на Индия

17

Не го е срам !

преди 4 години

Пенсионираният военен Радев пак, за кой ли път воюва срещу Родината !

16

Ф-15

преди 4 години

Защо са ни ф-18? Те са за потапяне на кораби. Те не са бойци. Аз щях да взема от новите ф-15 защото те са предназначени за въздух-въздух битки. Лошото при тези сделки е, че ние купуваме, това което ни се предлага. Можеше и френския самолет да взема, ама като не дават...

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Да оставим настрана Топ Гън. Ф-16 и сега предизвиква нервни кризи в руските и арабски пилоти. И няма как да е иначе -статистиката е безмилостна: Ф-16:МиГ/Су ........108:0 . СТО И ОСЕМ НА НУЛА! Само факти, боярищници, само факти!:))))))

14

Анонимен

преди 4 години

До Избирател 14Ела да ти покажа колоните от изморени работници със заеми към кварталите вечер!Ела!

13

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 18: И защо машинното гласуване да е на президента Радев? Прието е от Народното събрание миналата година, а през тази година гербаджиите се заеха да го ревизират.

12

Наш Георги

преди 4 години

Ала-бала! Язък,че е бил летец !

11

Анонимен

преди 4 години

Радев дали знае, че неговото машинно гласуване ще ни струва колкото един ф-16.

10

House M.D.

преди 4 години

Добре бе, Румка, когато Мишето държеше гладни наборните военнослужещи за да върти търговия със скъпи алкохоли като водка "Финландия", ти защо не се намеси?