24

Анонимен

преди 4 години

Такъв ДАНС, като настоящия е риск за националната сигурност.

23

Анонимен

преди 4 години

*** в основният риск ...

22

Анонимен

преди 4 години

34 в НАП са вписани нашите задължения, нашите имена, нашите адреси, данъчните ни декларации. Това е важна информация, например някой може да бъде изнудван ако е подал невярна данъчна декларация и укрива милиони. С имената и ЕГН -та ни пък могат да се правят имотни и банкови измами., също и да се улесни скриминга на дебитните и кредитните карти-Освен това НАП контактува с други агенции като НОИ, НЗОК, ДАНС и т.н. а там има и още сведения за нас

21

Анонимен

преди 4 години

НОВИНАТА НА ДЕНЯ - ЕС ОБЯВИ МОНИТОРИНГ ПО ПРАВОСЪДИЕТО ЗА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ЧЛЕНКИ В ЕСДАНАИЛ КИРИЛОВ $ АКО МОНИТОРИНГА НЕ ПАДНЕ ДО ОКТОМВРИ ХВЪРЛЯМ ОСТАВКАДанаиле, хвърляй оставка!Първо през юли ни удължиха постомониторинга с още година и половина, а сега заради нас наложиха мониторинг по правосъдието на всички държави в ЕС

20

Край

преди 4 години

Основния риск за нацията ни е това че до 20г. ще е малцинство в досега нашата страна.Обаче не било това хакерите та НАП били. ЛЪЖА. От точенето на данни на нап няма да произтече никаква вреда за никой. Това обаче няма да попречи на държавата да похарчи реални милиони за да се бори с виртуални проблеми.

19

Анонимен

преди 4 години

Риск е да живееш в тази държава...Предупреждавам не ходете със семейството си на палатка, за да опознаете природата в България....

18

въпрос

преди 4 години

Защо пред ДАНС бяха паркирани автомобили на няколко(5-6) чужди посолства!?Тия от ДАНС Българи ли са?

17

Анонимен

преди 4 години

Все ми е тая дали кма или няма държава.... да са упраяяяят

16

Анонимен

преди 4 години

Рисковете са мутрите и политиците ...

15

Основните рискове?

преди 4 години

Ами основният риск за държавата са и.диотите на всякакви позиции. И голяма част от тях са не просто и. диоти, ами и луди (с психически заболявания)

14

Анонимен

преди 4 години

Основните рискове са ДАНС да проспи още някое и друго КТБ!

13

Гаро

преди 4 години

Главната опасност са всички предатели от партиите и правителство...или забравихте кои замъкнаха топографските карти на БГ в Турското посолство? Не министри а безсрамни корумпирани лица и шпиони.

12

Анонимен

преди 4 години

"Хибридни атаки" беше измишльотина на Цветанов и Плевалиев. Те са аут от тепиха вече, защото глyпocтите им дойдоха в повече и на главния *** на републиката.

11

Фантасмагории!

преди 4 години

Пълни фантасмагории и шизофрения и глупости на търкалета!Най-големите опасности са тиквата,отиквяването, новите тиквеничковчета и циг ани зацията.Всичко друго са химери!

10

Малко индианец

преди 4 години

Информационната агенция - информира, сега остава някой да действа.

9

бай х

преди 4 години

Пирамиди фараони и балъци за милионикуче влачи диря няма .... от сън дълбок се събуди ДАНС

8

Либераст

преди 4 години

Мен ме клeцaxa хибридно двама от Бурятия! Единия горе, другия доле. Чеверме един вид ми сториха. Удържах на положение, щот имам евроценности!

7

Анонимен

преди 4 години

Основна опасност е да останем без НЗОК, народът да се превърне в роб на частни застрахователи, които да го насочват към частните си болници, да отнемат от парите за здраве за печалба и издръжка на администрация и олигарси.Втората опасност е да бъдем управлявани от партии, роби на същите олигарси. Има голяма офанзива срещу правата и вече съществуващите придобивки на демокрацията и правовия ред.

6

Анонимен

преди 4 години

Тия няма ли кой да ги хакне?

5

Анонимен

преди 4 години

И защо е статията е "спестена" частта за руските хибридни атаки като една от основните заплахи за националната ни сигурност. Ще ми се да мисля, че е случайно ама едва ли.