57

Анонимен

преди 4 години

Явно вчера сценария беше да се набеди мистичен руски хакер,но след реакцията на мнозинството бг,а не платените с о р о с к и ***, сценария се промени и днес имаме Кристиян о Пловдив.

56

Фалш

преди 4 години

Никой не ги обича, те не обичат никого и нищо. Хора които пребиват децата, жените си и на няколко години тровят Европа и понякога целия свят с радиация, не са обичани от никой. Русия е започнала от град-държава, изклали са милиони заграбвайки територия и ресурси. Такъв им е гена, апендикс в еволюцията.

55

Анонимен

преди 4 години

Може ли хакерът Путин да прикрие позора на НАП и Горанов?

54

Анонимен

преди 4 години

"Правителството ви е бавноразвиващо се. Състоянието на киберсигурността ви е пародийно", пишат авторите му........"Кристиян Бойков ли изпрати мейла с този текст? И Бойко му предлага високоплатена работа?

53

Тодар Правешки

преди 4 години

До РускиняЕ па що чините тука щом не ви харесва? Или самогона е по-евтин в губернията в сравнение с Турция и Гърция? Или разчитате да ви излезе късмета с някой местен и да получите безвизов достъп до Европа? Накрая да припомня отношението на мужика към нежния пол:"Я люблю тебя Наташа после трактором"!

52

Васко

преди 4 години

Не ви ли писна вече от русфобия? Ние сме един народ - потомци на Кубратово те Българи, и задниците да си съдерете, кръвта вода няма да стане и няма да ни разделите. Жалко че сме толкова глупави, да търпим жалки политици на власт да дават задниците на Българите на чужди интереси. Но ще дойде друго време. Когато се събудим, след поредната по-остра болка отзад. Уви.

51

МНОГО СИ ЖАЛЪК

преди 4 години

До НайденовРусия означава грабеж, грабеж, грабеж...С смърт разбира се...

50

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Някъде, някога, където и да е било, руснаци да са направили нещо добро за някого?И тук е същото.

49

Анонимен

преди 4 години

Рускиня - министър на туризЪма, казваш.... Визи до дупка за вас и ако може повече откази!

48

Анонимен

преди 4 години

Рускиня!!!!! Моляте, умолявам те ходи в Гърция или турция!!!!! особено в турция!!!! Боже, де такъв късмет!

47

рускиня до 52

преди 4 години

"Щом пуснаха опровержително писмо в стил Новичок със сигурност са те....."За дебiли, като тебе това писмо не се отнася. Екстрадирането на руснаци викаш? Само не разбирам, защо преди всеко лято вашия министър на туризъма отваря все нови и нови визови центрове в Русия. Иначе - Гърция, Турция - също имат плажове, внимавай да не те се сбъднат мечтите

46

западняк европеец

преди 4 години

Щом пуснаха опровержително писмо в стил Новичок със сигурност са те. Трябва да се започне с екстрадирането на руснаците от България, и в комплект с тях да бъдат екстрадирани и русофилите.

45

Русия в ЕС ?

преди 4 години

Русия заслужава по-добра съдба. Тъжно е да си най-голямата по площ и ресурси държава на земята и същевременно една от най-бедните. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление на страната.

44

Анонимен

преди 4 години

Найденов, запуши канализационната тръба, която ползваш вместо уста. Много смърди!

43

Анонимен

преди 4 години

ХАХАХА! Голяма любов тая към русия, няма начин!!!!!! Виж, руснаците са си свестни хора, но са позатъпели от комунизъм и пропаганда. Иначе са си наши братя. По това спор няма. Молим се да си отворите очите, МЛАДИ момиета и момчета и да изметете тази гнусна ***, която ви мачка вече 102 години! Още повече ще ви обичаме след това!

42

Найденов

преди 4 години

Коментарите до тук за кой пореден път доказват какво е истинското отношение на огромната част от българите към Русия- уважение и признателност и то ще продължи поколения напред. А това че има една шепичка *** кретееени от бандата на иван костов и тем подобни раданкъневци не вълнува никого. Те ще си останат нищожно малцинство в страната без никакво влияние в обществото.

41

1234

преди 4 години

Нито един български революционер не е казал и написал една хубава дума за Русия.

40

rusnak

преди 4 години

Разграничавам се от това писмо и само напомням че русо фобията е болест, която ще лекуваме до корен.

39

Анонимен

преди 4 години

В САЩ с тяхната изфабрикувана истерия около Русия, и пропаганда, ако смените думата Русия с думата еврейн, изведнъж ще се почувствате всякаш сте в нацистка Германия 1936.

38

Анонимен

преди 4 години

До 36 Какво злато те гони, ***? И кой си ти, че ще говориш от мое име? Наложи ли ти руснаците робство. Нас българите руснаците ни освободиха и само вие, една шепа каскети, под които няма нищо, плачете за рахатлъка по време на падишаха. Айде у лево, ходи да ядеш пилаф и да си оплакваш съдбата другаде