24

Пак Фандъкова ли?

преди 4 години

Софянци могат да си изберат пак Фандъкова. Има ли смисъл да одумвате отсега още неизбраните кандидати на БСП? Да не би Гербаджийските т'ролове да са останали без работа.

23

tzvetabg2018

преди 4 години

Ерата на г-жа Фандъкова според мен приклюби,нека сега и други се изявят на стола на столичния кмет!Ако се разровят далаверите и схемите за корупция в подчиненета на кметицата "Топлофикация" ще й изстине мястото веднага!А кой има далавера от това да не се шуми много - самият министър-председател Борисов!Досега в друга държава това правителство да си е отишло!Вижте какво стана в Гърция - провал в европейсктите избори и предсрочни избори!Това е демокрация!А тук щуробаджинащтина и простотия!

22

Дедо

преди 4 години

Все отбор юнаци готови за голямото крадене но сън сигурен че ще си останат само с мераците.

21

Оя ми Янко

преди 4 години

Слави Трифонов cмърди!

20

пак Станислав

преди 4 години

много дълго ми излезе писанието и края не се вижда, ето го : Най безумното нещо е че ще има много глупави, заблудени хорица дето ще гласуват за него. Дано не се сбъдне моята прогноза, но обикновенно когато кажа нещо то се случва.

19

Станислав

преди 4 години

Къде забравяте дългия бай х?й, според мен той ще се кандидатира за кмет на София, и вероятно ще стигне до балотаж, ето това е моята прогноза, после да се сетите за мен когато се случи. Мисля че всичко това е планирано още от референдума, а сега спира и шоуто преди изборите. Много му се иска на горкия да стане бат Бойко номер две, кмет на София, а после и премиер, явно шоубизнеса хич не върви, като гледам изгладнелия, вълчи поглед на жалките му сценаристчета. Най безумното нещо е че ще има много

18

Анонимен

преди 4 години

Цялата и енергия отива в това да се прави на загрижена за хората, трупа точки пред народа, за да се докопа до пост от който ще намаже дебелата филия, абсолютна циркаджийка, не и се връзвайте.

17

Анонимен

преди 4 години

при 80% де били, нормално е да издигнат професора. Ще го изберат на първия тур.

16

Анонимен

преди 4 години

До Дядо СоциЛъжеш, а и най-вероятно си *** - с ГЕРБ София е червена! По-точно ТЪМНО ЧЕРВЕНА, защото по-големи комунисти от ГЕРБ няма, това е многократно доказано!

15

Кюстендилец

преди 4 години

За софиянци най-добрият вариант е Мая Манолова . Обяснявам защо : При всичката омраза към нея досега не се е появил компромат за нея ,че е корумпирана !!! Сиреч е честна !!! Тя е адски амбициозна и само заради това ще направи София да грее ,заради своето лично его ! Така че ,време е софиянци да спрат да гласуват партийно ,а за една личност,от която София ще има интерес !!!

14

Дядо Соци

преди 4 години

Не виждам нито един от тези тримата за фаворит. Столицата винаги ще бъде синя.За това е столица на европейска България.

13

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ГЕРБ ПОБЕДА! СДС ПОБЕДА! ОП ПОБЕДА!ВИЖДАМЕ КАК ДЕМОКРАТИ И ПАТРИОТИСМАЧКАХА КОМУНИСТИ БЕЗРОДНИ СКОТОВЕ!

12

Анонимен

преди 4 години

СОЦИАЛИСТИТЕ СА ПСИХОПАТИ

11

Курти

преди 4 години

Аз съм от Град СОФИЯ и съм по-добър кандидат за кмет. Гласувайте за мен.

10

ононимен

преди 4 години

Стига сте спрягали името на Манолова за тази позиция. Тази жена може много повече. Нея рамкирайте.

9

Анонимен

преди 4 години

София има нужда от човек с твърда ръка и заклет прагматик! Човек с култура и идеално познаване на проблемите и нуждите на града, неговия "характер" и история. Човек с много добра експертиза, по възможност технократ- строителен инженер или архитект е най-добрият вариант. Човек достоен и принципен! Враг на корупцията и шуробаджанащината! Има ли такъв човек???

8

Анонимен

преди 4 години

Мянолова я разкарайте. Дразни много,популистка,учила в Москва по соца. Става за смет на родния си град Кюстендил.

7

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЛевите с Манолова, или десните с ИванчеваИванчева ще се кандидатира за кмет на Сливен

6

Свиня

преди 4 години

Никой няма да гласува.

5

$$$$-рубли

преди 4 години

Тази и останалите Не знаят къде е Ж.К. Люлин или Обеля. Хайде да си ходят по родните места. Никой не ги иска тук. П.С. фъндъкова дори не я искат в родното и село. Общото е че много крадат и двете. "Ленински съботник" и за двете.