16

Анонимен

преди 5 години

РУСКИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ НЯМА ДА ИМА

15

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААИ двете

14

Анонимен

преди 5 години

Горе, ,,Още по темата" - ,,Бойко към Ердоган: Мирът и диалогът са най добрите дипломати!"Бойко реши и този сложен казус! Въпросът - разрешен, темата - изчерпана!

13

Анонимен

преди 5 години

С400 са жизнено необходими на Ердо, за масирана бомбардировка на Северен Кипър. Сирийците вече започнаха.

12

Тиквени семки

преди 5 години

САщ ако откажат да му продадат самолети , Ердоган ще си ги купи от Русия .А американците ще загубят пари когато им се наложи да си местят производството от Турция в някоя друга държава . Най-вероятно Тръмпер ще повряка, ще повряка и като види че не става по неговат , ще млъкне . Както обикновенно прави.Турция все пак не е робска българия дето като им набие канчето УСА дипломата и послушно купуват всичко. Че даже катуна с *** получава добавка от 1 цент в заплащането да хвали купеното .

11

Компетентен

преди 5 години

При положение че СУ - 35БМ сериозно превъзхожда F35, най-вече като боева мощ и маневреност, то дали щели да му дадат на Ердоган F35, едва ли му пука особено!По-важното е че С-400 не може да се използва срещу руски самолети, тъй като руснаците знаят секретните кодове, и съответно Турция ясно показва на коя страна е преминала!Истината е че бъдещето е пред новия могъщ съюз - Москва - Анкара - и евентуално Техеран, и колкото по-бързо го разбере Европа, толкова по-добре

10

Анонимен

преди 5 години

Цирк ердоганьо Дами и Господа

9

ПорЦелан

преди 5 години

Още по интересно е че Гърция вече има С-300 без никакви санкции също по натовски стандарти?!? Ние също имаме С-300, които всяко лято са на Шабла заедно с "Куб".

8

Анонимен

преди 5 години

ПОРЕДНИЯ ЛАКОНИЧЕН ДЖАМАХИР

7

УМЕН

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Радвам се че не познавам същества като вас!!!

6

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 5 години

Системите С400 Днес пристигнаха в Турция - с 2 броя Руски - военно транспортни самолети :)))Първата система - от общо 4 броя - ще е близо до базата Инджирлик - американска,Ердоган направо им го заби на Амриканците в Газа :))))ХА-ХА-ХА-ХААААААААААДа припомня , че системата С400 е проектирана да сваля Американски самолети и ракети :))))ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

5

ПорЦелан

преди 5 години

Най-интересното е че турските С-400 са направени по натовски стандарти защото руснаците знаят всичко за тях, включително и методиките. :)

4

Анонимен

преди 5 години

Американците все повече и повече ще се убеждават, че времето им на хегемония е отминало. Ще ги боли много, защото е кофти да се пада от високо.... ама няма как.За кратките им 200 години, те унищожиха местното население на цял един континент, направиха си гражданска война, клаха се като хищници и след това опожариха цял един свят.

3

Анонимен

преди 5 години

да се замрази членството на Турция в НАТО и яко санкции и глоби за нарушаване на договора за колективна отбрана в частта му относно съвместимо въоръжение. по друг начин няма да разбере султана.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Като член на НАТО и съюзник на САЩ, Турция беше поискала най-напред от американците да им дадат ракетни комплекси.Вашингтон си правеше пас ...Анкара пак поиска и дори потрети искането си ...САЩ пак не реагираха.И тогава турците решиха да си купят руски противовъздушни системи.По-качествени и по-евтини са.Може ли някой да ги вини ?С какво право САЩ ще налагат сега санкции на Анкара ?

1

Анонимен

преди 5 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА