23

а

преди 4 години

До АнонименЕ явно не съм "зрял", крайно много мразя диктатори, било то Путин или некви брадясали *** в Иран. Дано да "узрея" някой ден, като теб, и да ги заобичам, но надали :) Обичайте си се, без мене.

22

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Някои неща струват много скъпо.Иранците, като си държат аятолаха ще гладуват.Шах Мохамед Реза Пахлави беше пич и добър и готин, но аятоласите законно се избраха.Има много страни с ядрено оръжие в света, но всички казват, че ще го използват като възпиращо средство да не ги заличат.Само СКорея и Иран се заканват. Иран твърди, че щом има ядрена глава и носител, а те имат скъд, сс20, който е дяволски неточен, но с ядрена бойна глава бива, та ще изтрият Израел от лицето на земята.

21

Анонимен

преди 4 години

до 24...Ако се пишеш на "зрял" човек..какъвто ми намекваш Че си.Много добре ме разбра какво ти казах -:) Ако не си.значи не си много "зрял"!

20

Анонимен

преди 4 години

И кой е виновен, САЩ, защото те налагат санкции.

19

а

преди 4 години

До АнонименМушморочето само да пита... на колко години си? Защото освен ако не си на 140, няма вариант да си видял лично. Но плюй си, на кой му пука.

18

Анонимен

преди 4 години

До 19..На мен ли го казваш? Аз видях лично как се развиха нещата! И сега същите тия дето вдигнаха "бунт" една шепа хора.Се усигуриха поколенията до 10 коляно.И си живуркат необезпокоявано.А тия които ги подкрепиха.Си скубят косите години вече ЧЕ ИМ ДАДОХА ВЛАСТТА! А ти мушмуроче малко..Си бил още на баша си в..Сещаш се къде! И ти на мен да ми ги разправяш какво било Си е чист майтап! А сега си вземай дозата и бегай!

17

Баба Меркел

преди 4 години

Идвайте, чакаме ви!

16

Петров

преди 4 години

То щото в Бокова България е поносим 2 милиона избягаха.ама пусти пари от Америка за Бэлгария

15

а

преди 4 години

До Анонимен"В една държава законно избраната власт бе?"Знаеш ли, и в България е имало такава "законно избрана власт". В един момент се вдигат на бунт едни хора. Помага чужда държава. Пък ти си защитавай халифата.

14

анонимен

преди 4 години

до 12...А това вече младите да са изградени Американофилчета.Си е диагноза при Американската "демокрация" ! -:) Промити мозъчета сте И жалкото е Че не го осъзнавате! 30г едни и същи Американски глупости да слушате.Няма спасение вече! От давна сте в МАТРИЦАТА УВИ! -:(((( Който има глава да мисли САМ ще се спаси.А останалите с кашони на раменете за равновесие.Ще си патят !

13

а

преди 4 години

До Тръмпет"Либия ,Ирак, Афганистан" Или Турция? Или Ливан? Или даже Йордания? Всички малко по-повлияни от САЩ страни. Много напред с материала в сравнение с останалите.

12

Тръмпет

преди 4 години

Хайде, да спират да мрънкат Иран и да пускат американската демокрация . Скоро ще заприличат на другите демократизирани от САЩ страни - Либия ,Ирак, Афганистан..... Все проспериращи и богати "демократични" страни .... пък и храненичето на ЦРУ - ИДИЛ, ще трябва да си премести някъде "държавата" след като в Сирия не ги искат .

11

Анонимен

преди 4 години

Много малко знаете за Иран. Много позиции на докторанти и магистратури в Канада и САЩ се заемат от иранци. Образованието в Иран в момента е в култ. Повечето от инженерите са жени защото са по-добри от мъжете в математиката, физиката и химията. Една иранка която има висока образователна степен никога няма и да погледне мъж с по-ниско образование от нея, дори да е богат защото го смята за унижение. Жените в Иран условно следва исляма но са много отворени и много по-добър избор от навите кифли.

10

Poskitt

преди 4 години

До 3Абсолютно. След бомбите, второто най-силно оръжие - дезинформацията.

9

Анонимен

преди 4 години

до 8..И кои са Американците та да "махат" когото и да било.В една държава законно избраната власт бе сопо ланко? Щом не е Американска "демокрацията там" И не е законна ли? Ти си малко Американофилче вече И достойно за съжаление! Жалкото е.Че даже и не го осъзнаваш!

8

Анонимен

преди 4 години

Информация на DW ... всичко е ясно и без да се чете! Едно баба знае, едно бае по опорните точки...

7

a

преди 4 години

А са толкова свестни хора, масово нерелигиозни, повечето от тях, познавам такъв оттам. Съвестни, работливи, приветливи. Но начело - хунта от ходжи/аятоласи... Бунтуваха се даже срещу тая прослойка преди няколко години... Ако американците махнат тея некадърници отгоре, има шанс да си живеят нормално.

6

Анонимен

преди 4 години

Американската дезинформация.относно живота в Иран. тръгна и върви с пълна сила както виждам!-:) Тук се показват явно." Привърженички" на Американската " демокрация" .-:) Така ли се " възпитава " младото ни Американофилско население вече? Това оформящата се " опозиция" на " режима" в Иран ли е? Кога ще имате свое мнение а не спуснати теми отгоре? Леле леле!!! Не спирате да оплювате Русия пред младото ни поколение и то за това я мрази! Сега Иран ли е на ред?

5

Анонимен

преди 4 години

и по-зле ще става, да свикват че краварите са им дигнали мерника. брадатите им вождове искат да си го получат

4

Анонимен

преди 4 години

айде пак почнаха да ни гъбаркат,Иран от 30 и неколко години живее със санкций и досега не са умрели хора от глад....