35

до Заглавието

преди 4 години

Фандъкова не е казала ВСЕКИ ДЕН, а НЕПРЕКЪСНАТО както е написано по-долу в статията.Което пък означава ДЕНОНОЩНО.

34

Анонимен

преди 4 години

София ври от подпочвени води и бензин бол.Водоноски купете 50 и готово.

33

Избирателите

преди 4 години

Разпускай и да идва Мая тя ще се грижи за нас както си погрижи едно време и за Ванко 1.

32

DIMITROV VD

преди 4 години

щом МИЛИАРД И 600 МИЛИОНА,са малко пари за Фъндупкова...и не стигат за миене-бравос бе....яко се краде тогава....

31

гражданин

преди 4 години

мен като ме осъдят, искам не искам, имам пари или нямам, съм принуден да правя, каквото съда е наредил. Обаче, учителката, а осъдиха за незаконна цена на билетите, за миенето на улиците и т.н. и нищо не се случва. Аз друга система освен Диктатура, при която властимащите не се подчиняват на решенията на съда не знам...

30

Анонимен

преди 4 години

Ще си намалите малко възнагражденията и превилегиите ,то бива лакомия ,че и на всички общински съветници плащаме за всяко заседание....Ще има пари за всичко ако сте по-умерени и поживеете с по 1000 лв. както живеят обикновените софиянци !

29

Анонимен

преди 4 години

А пари за електронни табла дори и на най-смотаните спирки в полето има.

28

марая гейбриъл

преди 4 години

да, ама на Идващите Избори за Кмет, Граждани за Европейско Развитие пак ще спечелят и ще си гласуват 2 000 000 000 долара бюджет за крадене от фалшиви ремонти рушащи града!!

27

Анонимен

преди 4 години

"...Разбира се, ако бюджетът позволи, и ако имаме средства, аз бих искала да мием улиците на София непрекъснато..."-----------------А що трябва всичко да се аутсорсва към външни подизпълнители? И то на скъпи цени. Риторично питам...

26

Анонимен

преди 4 години

някой минавал ли е пред св. Седмочисленици ? Плочките аз биь ги наплепил по-добре, една с една няма равна, като хълмистата дунавска равнина са :)

25

House M.D.

преди 4 години

Така е. Започнаха да ги мият от 3 месеца насам и цистерните са все в насрещното.

24

Изборен Слоган

преди 4 години

София - Сингапур на Балканите (по Бюджет), Буркина Фасо по Заплати!

23

Некой

преди 4 години

Увеличили двойно миенето на улиците? 2 Х 0 = ?

22

Джедай Мастър

преди 4 години

София никога не е била по-***, по-занемарена и по-грозна. Парковете и градинките са неподдържани, велоалеите, за които откраднаха парите са пред разпад, дупките по пътищата са като на Луната, междублоковите пространства се използват за бунища и т.н. и пр. А после Картофка и Чичо тиквичка ми обясняват колко много построили и как хората се радвали като видят багер.

21

до 18

преди 4 години

Хонконг за тия пари бюджет има в Топ 5 летище на планетата, построено на изкуствена платформа в Тихия Океан, със собствено метро в летището, дето също минава под океана да стигне до острва. Сравнение не може да става, но на Бюджет сме Първи!!

20

Анонимен

преди 4 години

Taja do koga schte e kmetiza

19

Анонимен

преди 4 години

Като се напука шадравана на Графа, ще мие площада всеки ден.

18

проверете

преди 4 години

Това се казва Сел ска Наглост - Бюджета на Столична Община е над 1 000 000 000 долара, което на единица площ го прави повече от този на Хонконг, едно от най-богатите места на планетата, като отчетем, че София е с 2 пъти по-малка площ. Всъщност, ако вземем предвид, че населението на Хонконг е 4 пъти това на София, то на Глава Бюджета на София е 2 пъти този на Хонконг. Сега погледнете снимка на Хонконг и сами, ще разберете, че в София става въпрос за Гражба от Астрономически Размери!!

17

Анонимен

преди 4 години

Мръндъкова, кога ще свърши ремонта на Граф Игнатиев ?

16

Анонимен

преди 4 години

Чувал съм за миене на улици, но не съм виждал... (близките години)"Улици" също ...И ако случайно вземат да го правят, МОЛЯ, да не е през ДЕНЯ! Подобни неща се правят нощно време в нормалните държави/градове.