9

Анонимен

преди 4 години

ЕС няма правомощия да признава или не дадена страна това правят страните отделно. Ако Косово бъде прието в ЕС на Испанеца ще му се наложи да говори от името на целия съюз включително и Косово нищо, че Испания не го признава. Това е като на изборите избират те от една партия за премиер, но ти си премиер на цялото население. А сърбите е добре да си оправят кашата с Косово която забъркаха едни други отатък големия гьол като признаха независимост а сега същите се дървят на Русия за Крим

8

SS

преди 4 години

споко е сърби на нас ни ги приказва всеки ден по 100 неща и после ама такова не съм казъл то друго означава, вадите ми думите от контекста, и срста имаше ало Танов и тем подобни ама той нищо не е рекъл...плямпа наляво и надясно и после замазва...

7

Анонимен

преди 4 години

Аз лично обичам сърбите. Не са ми направили нищо. Съчувстам им, че през 1999 избиха толкова техни невинни жени и деца при бомбардировките. За което ние българите в лицето на предателите Иван Костов и Петър Стоянов също доста помогнахме.

6

Илия Буревестников

преди 4 години

Другарят Борисов ще е добре ДА НЕ ПРИКАЗВА МНОГО МНОГО ..... А главно да се снима с Меркел и останалите ..... Но устата му ГЛАВНО да е - ЗАТВОРЕНА !!!!! .... Или ако иска толкова да приказва ..... първо да се допита до интелигентните хора , които би трябвало да са му .... СЪВЕТНИЦИ ... Или просто да му напишат някакво "изявление" и да го прочете от трибуната .... Вие да нямате някакви повишени очаквания от ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА Б.Б. ?!?! .... Ха ха ха ха ха .... КАКВО ИСКАТЕ ОТ МУТРАК ?!?!

5

Анонимен

преди 4 години

виновните за отцепването на Косово са самите срби. никой друг не им е виновен

4

Анонимен

преди 4 години

Банкянския Празноглавец забърква скандал след скандал, ама на *** това му харесва.

3

Анонимен

преди 4 години

Сърбите никога няма да забравят, че българите бяха съучастници в избиването на 12 500 сръбски жени и деца при бомбардировките на Белгард преди двайсетина години.ТАКОВА НЕЩО НЕ СЕ ЗАБРАВЯ !

2

Анонимен

преди 4 години

"Нищо не съм рекъл"..Само си измислих някакво РЕШЕНИЕ НА ЕС ЗА КОСОВО...А то такова нямало.. Щото 5 страни от ЕС не признавали Косово..Ама ми простете..От толкоз мечти и сънища за България в Шенген просто забравих, че нас само ДВЕ страни не ни искат там.. И НЯМА решение за България в Шенген, а аз все още си подсмърчам пред шенгенската бариера..Ама нъл съм ВЕЛИК УЖ ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИК, полиглот при това..И мечтите за любимите ми Западни Балкани, за сбъдната реалност си сънувам..

1

Ветропоказател

преди 4 години

Бойко не за пръв път се върти като ветропоказател. Хем казал, хем не бил казал. Както изглежда, първо приказва, пък сетне мисли.