7

Анонимен

преди 4 години

Великобритания под флага на ЕС ходи и пиратства: Завзема танкери с които две суверенни дърави си търгуват.Държава не може да продава собствените си природни богатства на друга държава която искат да си ги плати?Но е ОК да пратиш военните и да окупираш държава и да им крадеш нефта след стотици филяди мъртви цивилни и разруха:- Ирак- Либия....

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Oooooo, ако ирански танкер е в района на Гибралтар, то няма никакво съмнение, че е тръгнал единствено и само за Сирия!

5

Анонимен

преди 4 години

Писна ми от тия с техните отмъщения. Толкова е елементарно че няма накъде повече. Какво прави ирански танкер в Гибралтар тръгнал в посока Сирия? каква работа има там?? Мислиш че можеш да правиш каквото си искаш, но трябва да знаеш че някой може да ти попречи. И не е нужно да се дръгнеш с тъпата си религия и да изтъкваш какъв си голям човек само защото вярваш в аллах.Точно обратното - хората вярващи в аллах в днешно време са най - големите ретрогради.

4

жико

преди 4 години

Аз, вервам на заканата.Вие вервате ли?

3

Adam

преди 4 години

пиратите инбреди разбират само от бой. око за две зъб за чине требва да е отговора

2

а

преди 4 години

Е за отмъщение ще забраним на вашите двама (!) туристи да идват тук, ще видите тогава. Аятоласите, хем виждат съседната им диктаторска държава какво се случи с нея (Ирак), хем се правят, че не ги е страх. Но Тръмп го е страх, това поне е ясно. Не случиха американците с президент тоя път.

1

Анонимен

преди 4 години

Откакто заявиха излизането си от ЕС, островните пpocтитyтки на Вашингтон се бутат навсякъде където може да пламне война.