5

АНОНИМЕН

преди 4 години

Дайте на Джамбазки председателското място на групата на джендърите в Европарламента. Човекът е с лява резба.Това ще му бъде може би последното изказване за този мандат . Той не е от приказливите ,защото не знае какво да каже.

4

бай ганю

преди 4 години

за пореден път се доказа че от източна европа няма подготвенни единици за това нивотук въпроса от коя страна да са избраните изобщо не бива да стои а важното е тези предложени и избрани дали ще са с достатъчната компетенция за да заемат високия постзащо да се избере кандидат от източна европа който е с объркани ценности ? само заради идеята да има разнообразие ли? повечето източно европейци и новоприети все още не знаят на кой стол да седнат на руския или на западния това ги прави несъвместими

3

Анонимен

преди 4 години

Бе тия наистина ли си вярват, че от тях нещо зависи. Те са там да осигуряват кворум за да може началниците им да си пият кафето. Не ни интересува изобщо Джамбазки какво мислел ако не му харесват нещата да подаде оставка и да не участва в подобно сборище и предателство към ЕС и демокрацията Самия Джамбазки и ЕП СА още по фалшиви той колко човека от ЕС представлява след като ВМРО имат 1% рейтинг ?

2

Анонимен

преди 4 години

Постовете в ЕС нечистоплътен пазарлък ли са? Какво да се прави като европейците са длъжни да съблюдават географически, политически и гендърен баланс и да се стараят никого да не обидят. Не им се получи. Източна Европа остана валат, но да не забравяме, че новият най-важен шеф - Урсула фон дер Лайен е с руски корени.

1

zeus

преди 4 години

ЕС=СИВ=ЕСССР