26

до 22

преди 4 години

Баце ти се бъркаш! Тия дето 89 са били студенти и завършвали техникуми и гимназии сега са между 40-50г. Те работят в момента! Те издържат деца на възраст м/у 1 и 20г. Те правят парите в БГ в момента! Щото така като гледам половината от сега завършили и университети и гимназии и прочие четът текста и не разбират какво е написано вътре! Та така!

25

Анонимен

преди 4 години

Ние не сме демокрация до скоро управлява БСП. Второ управляващите хора са набор 50 60 70... Т.е. Същите хюмовее, като тебе?Нали твърдиш, че мн сте учили... Защо нищо непостогнахте? За мен вие сте пълна издънка и съсипвате децата.Нарича се килийно образование това.. Образовай се малко, като се правиш на умен.

24

До 17

преди 4 години

До АнонименНе мога да си преинсталирам компютъра, прав си. И свещите на колата не мога да си сменя, макар че знам да е много лесно. Но не мога. Но знам кога е априлското въстание. Само че как да стане твоята със специалисти в дадена област като не си ги научил елементарни неща, в това число и годината на априлското въст, която за теб е толкова излишна. Ми то и да умножават е излишно нали има елки за това. Изобщо идея си нямаш как си противоречиш с твоето "да учат само практичното".

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Американците нямат никакви постижения в науката до 1-вата световна , ако имат някакво постижение то е от хора обучени в Германия , Европа и Русия..

22

Анонимен

преди 4 години

Викате на Американците *** по обща култура.. Ама те водят света. Вие ако сте толкова умни, колкото твърдите... Къде са ви псптоженията? Аз не виждам такива. Щом твърдиш, че една образователна система е добра трябва да го докажеш? Посочи, къде е просперирала тая система? Нали държавата и бизнеса се водят от такива учили преди 89та?Защо ревере че държавата била катастрофа и най бедната? Противоречите си...

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Имало дигитални библиотеки компютри .. А има ли кой да оправя жените ви.. Защото в историята има и такива на които робите оправяли жените им.. Понеже не им трябвало това или онова..

20

Анонимен

преди 4 години

Образователната ви система е такава, защото вие сте такива - бармани, фризьорки, охранители и полицаи. Бащите бачкащи пияници, жените изнервени лелки, само за пари мислят, не си поглеждат децата. Тия изчадия са хвърлени там по училищата, нагъват пици, друсат се пушат, пият и чакат някой да им налее в *** демократични краатуни.

19

...

преди 4 години

А беше време преди 30г га бяхме 2-ри в света по гимназиално и прогиманзиално образование! Сега така като гледам в най-скоро време няма да могат ни пари да искат като продавачи и ни пари да вземат като ресто като купувачи поради простата причина, че нема да могат да си сметнат работите! 33 от 100 точки! Епа ... ко да праиш! Нещата няма да се подобрят!

18

Анонимен

преди 4 години

На колониалното население математика и физика не му трябва , там колкото да може да си брои парите да бъде добър потребител.

17

Анонимен

преди 4 години

Ами реално не ти трябва да. Аз нито интеграли съм използвал на работа, нито БЕЛ, нито история. Има дигитална библиотека човек, когато реши може да си чете допълнително. Ти мислиш, че знаеш всичко на тоя свят? Сигурно компютъра не можеш да си преинсталираш.Системата трябва да вади професионалисти в дадени области конкретно. А не историци на бла бла бла

16

Анонимен

преди 4 години

Най-важния предмет е математика , ако знаеш математика можеш лесно да станеш всякакъв..

15

Бурма в глава

преди 4 години

Не ми се мисли какъв *** трябва да отгледаш, че да е от тези 12 с 0т. и на двата изпита

14

abba

преди 4 години

Делегирания бюджет,които прави учителите зависими от бройката ученици и забраната да се повтаря клас до 4-тиКЛАС, утрепа тая система,която някои наричат Образователна,а за мене е Затъпвателна!

13

Анонимен

преди 4 години

До 11,ми то по твоята логика, не само априлското въстание, ами нищо друго не ми трябва. Махайте математика и география, и история и български - за какво са ми. Научи непросветения само как да оперира машината, дай му ядене и пиене, то 90% от народонаселението само за манджа мисли, да има нещо в леглото да натисне и пари да отиде в Гърция на почивка. Спирайте ги от училище направо, образовайте ги по уикипедия и ще имате материални тамагочита. Нали туй искате.

12

Анонимен

преди 4 години

Отвори jobssa и виж дали някой търси професор по априлски въстания Или IT специалисти. Ако си работодател търсиш определен човек за определена длъжност. Другото са глупости на простотии хора, които продължават да катастрофират поколения млади хора. Какво значи оценка? Защо има оценка? Кой определя 3 или 4? Кой казва, че тоя с 3 е по *** от тоя с 4? Всичко е объркано.

11

Анонимен

преди 4 години

Да помниш исторически факти е пример за изостанал народ. Като макетатаа затънали само в историята. Бизнеса има нужда от кадри е ясни ниши, а не професори по всичкология Ксро тебе. И като знаеш априлскито въстание, какво? Какъв доход имаш? Какво постигна в живота? Че една Златка има повече успехи от тебе, както не знае нищо. В крайна сметка живота в материален...

10

Анонимен

преди 4 години

Сега половината задачи са а/ б/ в/ г/. Карък да си все ще улучиш някои и ще вземеш точки. Адаптирано лесни са за тия мъррши да могат да ги решат. Те и туй не могат.Жалка история.

9

Дорм

преди 4 години

Ще куца...Претрупани с матирал учебници, почти без възможност за допълнителни упражнения в час, едни 5% имат логическо мислене и се ориентират, другите просто спират спират да се занимават и не им пука

8

Анонимен

преди 4 години

Така е като не разрешават телефони и мамчетата да диктуват формулите.

7

Ива

преди 4 години

Днешните задачи са мнооого по-лесни от това, което аз съм решавала преди 20+ години, когато бях в седми клас. Смятай колко е паднало нивото. Ужас, трагично поколение.