9

Анонимен

преди 4 години

И сайтът, и туроператорът са за прокуратура, не за административно, а за наказателно производство не с условни, а с ефективни присъди.Докога алчни некадърни наглеци ще ни завличат с гнусотиите си? Та това се случва всяко лято по десетина пъти на сезон, после - били "отнели" лиценза на ***. Накривили му капата!*** си "открива" или пък вече си има още две-три туроператорски фирмета и тутакси си наваксва с помощта на десетките хилядярки, припечелени след "фалита" и "отнемането" на лиценза.

8

Ужас

преди 4 години

Добре де, аз се чудя къде им е акъла на тези, да си качват коптора в аирбнб и да очакват да им плащат хората и да им се разминава. Едва ли някой няма да си потърси правата, ако всичко се разминава драстично с описанието. *** се мисли за голям тарикат. Взел им е 2000лв за уикенда и е баровец. Вярно, провалили са си почивката, но сега *** няма да си даде никъде коптора под наем. По трудния и гадния начин за клиентите, но *** ще се научат...

7

Анонимен

преди 4 години

Предложили са им къща за ''гости" построена с европари.

6

Анонимен

преди 4 години

Току-що гледах клип на чуждестр. турист с някакви апартаменти в Созопоол,първо им поискаха пари,за да ги транспортират от летището - 60 лева,а то трябва да е напълно безплатно,второ апартамента им не беше в Созопол,а на майната си от Созопол,а те бяха с малко около 3 год. дете,трето туристите не искаха закуска,защото всеки ден им сервирали една и съща закуска и им втръснало.А после викате,че Слънчев бряг не бил добър комплекс,но такива неща в Сл.бряг няма да срещнете.

5

Иван

преди 4 години

Нека нека. Много се радвам като чувам такива новини. Да ги бръснат колкото могат, така както те мв бръснат като чуят че съм българин, и се отнасят като Б класа човек.Е... Нали са умникрасиви... Един "беден българин" пак ги излъгал.

4

Анонимен

преди 4 години

Да се гордеем, че сме измамили англичаните. Друго не ни остава.

3

Бай Иван

преди 4 години

Тези социални слаби западни какво очакват, за тези пари да отсядат в палати ли ;). ???

2

Анонимен

преди 4 години

Така така, сезон година храни ... пък и ние сме факири в измамите. Ха познайте тези как виждат БГ:а) ужас никога повече БГб) ужас, дупката на Европав) ужас и мизерия, забравиг) а+б+в

1

Анонимен

преди 4 години

"*** Хотелиер" по мотиви от Алеко Константинов.