194

Анонимен

преди 4 години

Едно време не искахте нищо турско ама като видяте каво плюскане пада по хотелите им и се отказахте от клетвата си, даже за багажника ви остава от минибара нали ?

193

Анонимен

преди 4 години

То по тая статистика излиза че почти всички работещи ще почиват. Пенсионерите от какво да почиват??? Също така мисля че вече на всички им е ясно, че трябва да се учиш, да се усъвършенсваш, ето излиза че тия с лошото образование взимат ниски заплати, ами то и това е нормално. Затова и милеят по едно време имаше бази и ги водеха по тях, а сега не си ли даваш зор гориш.

192

Анонимен

преди 4 години

Някой като ми каже ходя в гърция и веднага ми е ясен, че е дрипаа. Ходи на евтиното с пълен багажник и се мисли за нещо :) Алооо селата около границата ни всеки може да отиде. Ана не всеки може да отиде на златните или слънчев бряг. Там е скъпо. Колкото и да плюете България е лукс дестинация. Ходете по гръцките села и по тиху.

191

вредни спасители

преди 4 години

Аз вече не ходя в Приморско, защото преди три години щяхме да се сбием с един свирчо.Наредили се разни "спасители" и свирят ли свирят. Хората на море на почивка ли са отишли или разни разпасани "спасители" да слушат. Нали за това сме на море - да се намокрим в морето. Те като че ли им е бащиния не дават да се влезе, свирят оглушително. Трябва да има къде да се оплакваме почиващите и въобще за какво са ни такива?

190

Пян_Гъ

преди 4 години

До Пол ЛазаридисПолинчо, съседи сме, християни, не е колегиално така... И ти не си дошъл от хубаво в България, но няма да те питам за хала ти в Гърция. Аз съм по-ларж, няма да те питам колко сте "мегали" сега близо 500 млрд. дълг (!!!), нито колко сте били мегали в миналото с тая крадена и скалъпена история. Ако искаш да ти разкажа за "гръка" Филип Македонски, който потапя вашия юг в кръв, или пък за "гръка" Александър Македонски, но който гръцкия му е втори или трети език, ама хайде...

189

плажьор

преди 4 години

Явно не му разбираш. Водата в Средземно море има 35 грама сол на литър. Когато плуваш очите изгарят като от хлорта в басейн. Черно море има 14 г сол на литър и е по-щадящо очите. Ама ти явно си поет и обичаш да стоиш на брега и да съзерцаваш вълните.

188

Пол Лазаридис

преди 4 години

Вие българите, имате ли еврос за Мегалли Еллада ?? ММ ?Аз не мисля че сте богати , за да идвате в моята Родина . Като ви знам на 95 процебта--вие сте навлеци, пълните багажника с ядене от вашата кочуна за поне 4-5 дена, и аиде в Гърция -- НА МОРЕ НА АВАНТАС !

187

Анонимен

преди 4 години

До края на юлиЗащо ти е морски курорт, ако водата не е солена. Тогава *** на река, язовир, или гьол.

186

българин

преди 4 години

Вече няколко години почиваме в Турция или в Гърция. Това е почивка.-чисто, спокойно, без мутри завладели плажовете, хотелите и заведенията.

185

До Минаващ

преди 4 години

Ти определено не си запознат с българското черноморие и те тресат комплекси.А плажа на снимката е на-кофтия във Варна. Явно репортера е искал да хване кораба или просто му разбира колкото и минаващия.

184

До 185

преди 4 години

Почивай си в Албена.Въобще не ти завиждам.Хахахахаха

183

края на юли

преди 4 години

Аз ще заведа булката в Милано да си накупи дрешки и да видим как живеят италианците. После ще отидем да плуваме по един ден на всички плажове от Шабла до Лафинските камъни. Ще прекараме полезно и приятно по българското черноморие защото плажовете са по-хубави и водата не е толкова солена.

182

Минаващ

преди 4 години

Народа се усети и който има възможност предпочита да почива в чужбина.В България плащаш за почивка и получаваш удар под кръста.Гадна храна,намусени сервитьори,мръсно море и т.н. Трезво мислещ човек не почива в България.Просто нашите хотелиери НЕ заслужават пари.Почивам в чужбина и се радвам на живота.

181

retro

преди 4 години

От двадесет години почивам САМО и ЕДИНСТВЕНО в Турция!!!

180

Анонимен

преди 4 години

Вече 6-7 години почиваме в Албена и никога не са ни трябвали дезифектанти или пък някой да се е разболявал. Иначе предпочитам планината, но кой ме пита мен :)

179

Анонимен

преди 4 години

Ако ходите на кафявото бетономорие пийте ''Глупедиум'' за да не седите на тоалетната чиния.Задължително ще се сблъскате влизайки в морето с кебапчето,което сте изходили сутринта.Пийте ''Глупедиум'' за да ви дойде акъла къде отивате,защо се мъчите и дали почивате като отивате там!

178

Анонимен

преди 4 години

Как се прави статистиката.Отива се в Созопол и се питат няколко баби дали ще ходят на море. Бабите гледат изумено, защото те живеят на морето. После се пита някоя баба на колко е години. Тя отговаря, примерно, 85. И накрая резултатът е следният: "85% от българските пенсионери ще почиват на море това лято!!!"

177

asdf

преди 4 години

До Анонимен 180Съгласих се с тебе, затова тази година съм в гърция. С отвращение ще си харча парите там. Нека ми е зле.

176

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 161В цялата провинция се работи за МРЗ и около нея. КРИБ не искат да плащат и МРЗ, а се пазарят с правителство и синдикати да плащат минимума за оцеляване, който минимум е около 300- 350 лв.Никой не плаща 2000лв. в Прованса.

175

Анонимен

преди 4 години

Бахтиии глупостите, аз съм израстнал на морето от дете до сега никога не съм хващал нищо от водата. Ако някой нежно шопчеее е свикнало да пие хлор вместо сол... Това си е негов проблем. Всеки разумен човек, ще си зададе въпроса - ако водата е ***... Значи цяла Варна и Бургас, ще са в болницата :) Нелепи *** пишат тук. Мислете с тея глави.