Как може да ядеш *** на Милка? От години съм ги спрял, както и Киндер. Те се правят само с палмово масло. В швейцарския шоколад, произведен в Швейцария това е забранено и се използва единствено какаово масло. Четете опаковките, преди да купувате. 90% от шоколадовите и бисквитени изделия в Германия са с палма, което е много опасно, ако се приема често. Един великолепен шоколад без ментета и без палма е гръцкия Ион. Не отстъпва на швейцарските!
Аз пък редовно се тровя със западни храни, и вече имам имунитет.Изобщо не ми влияят и даже ми е по-евтино на джоба!
Това е само да ви залъжат, че уж мислят за нас и ще се промени нещо, но се прави с цел да се вдигне рейтинга на ЕК в България.
До 1Мен ако питаш Милка е храна *** и тук и там. Не ни обяснявай за здравослово хранене, започвайки с МИЛКА(и подобни), че бързо загуби аудиторията
Целта на запада е да умори от сърдечно-съдови болести източноевропейското население. Тези лафчета за политиката да се съобразяват с местните вкусове, могат да си ги заврат отзaд.
захар, глюкозо-фруктозен сироп, инстантно кафе, сухи млека... всички тия продукти са изключително вредни. Съвременната хранително-вкусова промишленост умишлено създава зависими тлъсти същества, които да и робуват до гроб.
Абе, затова като идат малко в Германия нашите и се връщат 50-60 кила отгоре. Само глупости ни занимават. А проблемът е, че гадните вериги пребиват производството и търговията на дребно. И парите ни отиват при Ханс. Просто не пазарувайте от тях и готово.
До 1С това не мога да се съглася. Тук в Англия е същото, навсякъде тъпчат мега ***, да се яде здравословно е много (даже да не кажа по-) трудно, общо взето единствената опция, както навсякъде е е да си готвиш сам. В крайна сметка, ако наистина целиш да се храниш здравословно, изобщо не трябва да се доближаваш до шоколади, колбаси и подобни гадости.
Ааааа, моля!? За суджуци, луканки и дебели мезета, само един истински гербеджия, може да да дава компетентно мнение!
Съгласен съм за шоколадите Милка. Лично сме купували и сравнявали еднакви опаковки от България, Италия и Германия. И, ха познайте! Най-лошото качество е на шоколада в България, после в Италия и най-вече добро в Германия. Но цената в Германия е най-ниска, после в Италия и най-висока в България. Лично сме купували и сравнявали не един път.
Съгласен съм за шоколадите Милка. Лично сме купували и сравнявали еднакви опаковки от България, Италия и Германия. И, ха познайте! Най-лошото качество е на шоколада в България, после в Италия и най-вече добро в Германия. Но цената в Германия е най-ниска, после в Италия и най-висока в България. Лично сме купували и сравнявали не един път.
За шоколади Милка не съм съгласем има огромна разлика във вкусовите характеристики. Никой няма да закача големите, за да ядат по- добре белите им роби. Нека не се заблуждаваме. За съжаление който иска да живее добре, да се храни качествено и да има сигурност има само два изхода- Терминал 1 и Терминал 2...
Двоен стандарт: Чуждите марки у нас продават с повече захар и въглехидрати