71

читател

преди 4 години

Приятно ми беше да видя контрастът между правителствения и опозиционния кандидат.Приятно ми беше да видя, че нашите изселници са по-умни от голяма част от местните.Приятен ми е и резултатът.Султанофюрерът върви към своя край.

70

Анонимен

преди 4 години

Двоен срам за султан пашата. Скоро и у нас!

69

Анализ

преди 4 години

Сега се изяснява защо Ердоган купи руските ракети. С парите на данъкоплатците той всъщност си купи местенце, където да се спаси, когато го подгонят. Заедно със сделката за ракетите Ердоган е получил и 10000 хектара имение край река Лена, заедно с всички крепостни, които живеят в селата там.

68

Професор

преди 4 години

Мария Габриел исках да напиша.

67

Професор

преди 4 години

Така се печелят избори. По същия начин и нашата партия Герб печели изборите със смазваща разлика и мачка комунистите. На последните Евро избори знаете как нашите кандидати начело с Маргарита Габриел спечелиха с огромно мнозинство над комунистите.

66

TT

преди 4 години

До цуБай Ердо гризна дръвцето ... Ред е на кремълския гигант!

65

Анонимен

преди 4 години

Бих искал също да вметна избирателната активност. Турчинът е умен, не е прocт като бай ви *** с ракийката пред телевизора псува как няма да гласува, защото всичките били маскари. Не ме разбирайте погрешно- в Турция мизерията е брутална, свобода на словото- няма. Свобода на мисленето- няма. Все едно гледаме голташка Русия и диктатурата на Путин. Но ето, турците се събуждат. Гласуват, борят се. Същото ще стане и в Русия. Путин и Ердоган разчитат на прoстия, подкупния, слабия, нискоинтелигентния.

64

Анонимен

преди 4 години

до 60! Те турчилата както се смеят тьй хапят! Тьй че не им се доверявай че да не те завлекат няколко хиледарки!!!

63

всичко ще е прекрасн

преди 4 години

Изборите в Истанбул са от национално значение за турците. "Който спечели Истанбул, печели и Турция.", това са думите на Ердоган :). Вълната за промяна винаги започва от мегаполиса и се излива в цялата страна. А най-важният фактор е бюджетът на града, който до сега беше основен генератор на касичката на Ердоган. Чрез Истанбул се хранеше до сега както той така и всичките подкупени медии, прокуратури и държавни администрации. Сега спира кранчето и започват да губят влияние, власт и пари.

62

БойкоДухайСупата

преди 4 години

Фолксваген избра анадолските мумуни , вместо стабилния *** !

61

ПроСоТо

преди 4 години

обърнахте ли внимание на следния факт:-Цели 85 процента от имащите право на глас са гласували!!!!!!!!..Будния турчин гласува,султан Ердоган губи.А при нас?..-ЗАСПАЛИЯ българин НЕ гласува,султан Тиквун си реди резултатите..Ей това е!...Още на времето се знаеше:-"*** народ,слаба държава"..

60

Анонимен

преди 4 години

Браво на европейските турци. Този нов политик ще върне Турция в орбитата на САЩ, далеч от Русия. Ердоган тръгна надолу. Животът е колело.

59

Анонимен

преди 4 години

Работя по проекти в цял свят, но последните седмици- Турция, Истанбул. Комуникирам с млади и заможни хора, образовани, симпатични. Няма да каже човек, че са турци. Усмихнати, интелигентни, няма и помен от изврaтените ислямски ценности в джамахириите. Ненавиждат Ердоган и Русия. Искат на запад. Искат ЕС, искат САЩ за приятел. Оплакват се как руският в водкаджия ъсипва курортите им и как им липсват западните туристи. Само разказват как Ердоган купува гетата на Истанбул. Типично по руски. Диктарор.

58

БойкоЯжМиУя

преди 4 години

Фолксваген си избра Измир !

57

Константинос

преди 4 години

Екрем Имамоглу е нашето отмъщение за 1453 година! 2053 година над Св. София ще се вее гръцко знаме и камбаните и пак ще звънят! Her sey cok guzel olacak!!!

56

Бойко духай под вода

преди 4 години

А заводът на Фолксваген вместо в България отива в ИЗМИР !!!ГЕРБ -ПОБЕДАААСто години само Тиквата !

55

тТт

преди 4 години

Само да не направи някоя гражданска война този психо Ердоган, ако наистина загуби изборите в Инстамбул... Не че нещо, ама ще ни изгори почивката това лято по техните курорти :)

54

Емо

преди 4 години

Всъщност това е лоша новина за България. По принцип, всичко, което е лошо за Турция, е добро за България и обратно.Ако султанът се беше разпищолил докрай, САЩ щяха да му спретнат Ку дьо *** и България можеше да намаже Одрин и Странджа.Сега Турция отново ще стане силна държава и ще си възстанови икономиката. Това не е добре за България.

53

Защо ни занимавате?

преди 4 години

Предполагам, че при следващите избори за кмет на Букурещ и Белград ще има толкова статии колкото и за кмет на Истанбул.

52

LTD

преди 4 години

Имам бизнес партньор в Истанбул подкрепял е винаги Ердоган.Попитах го на прясна риба на Босфора какво ще става ,а той каза на нашите ще им дръпнем ръчната малко на тия избори позабравиха се .....