46

Анонимен

преди 4 години

Кубрик и самият Армстронг си признаха в прав текст за измамата, ама с кpaвapoфили не може да се спори.

45

малък Сашко

преди 4 години

Само Путин не лъже.След 18 години на власт ,обеща миналия ден повишаване на доходите. Интересно през това време какво е правил.Сигурно е повтарял,че американците не са кацали на луната.От което на всички им е станало по-леко и щастливо на душата.

44

Анонимен

преди 4 години

То соцаджиите невярвате, че чернобилл бил гръмнал, какво остава за толкова технологични новини. ХахаххахаВие просто сте повредени хора... Трябва ви помощ...

43

Анонимен

преди 4 години

Не мога да се принудя да ги поздравя. Не вярвам, че тази фантасмагория може да бъде дори само част от истината.

42

Анонимен

преди 4 години

0 - броят долари отделен за защита на екипажа и техниката от смъртоносната радиация в поясите на Ван Алън...

41

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен,който каже:-"Страпончев,пак али ти бре"......Какъв ти е проблема,кукло?..И какво е това "Страпончев"?...Нещо от лексиката във "Факултето"?много ниско падаш,като САМО подлайваш инакомислещия!!!!!...Впрочем,за отвеян *** като теб това е и единствената "алтернатива".....с три думи:-Не си интересна!

40

новтрек

преди 4 години

Стартрек.Много филми гледаш.Компютри са правили всички изчисления ,а не математици.Ракетата като се изстрелва корекциите се смятат за части от секундата.А на космическите кораби има нещо подобно на оптически мерник но с по голям екран.То има нещо като хоризонтална и вертикална линия.Ако трябва кораба да се насочи просто земята трябва да застане в средата.ЕТО ТОВА СА НАПРАВИЛИ НА АПОЛО13 ,А НЕ СА СМЯТАЛИ ТРАЕКТОРИИ.Много филми гледаш ,а тях ги украсяват защото хората не се интересуват от технолги

39

Анонимен

преди 4 години

Хората от НАСА са истинско удоволствие в научен план. Само поклон за техните физици, химици и какви ли не професионалисти. Могат само да служат за пример на нашите деца и наука. Жалка е картината да четеш, как хора постигнали само варене на ракия в тоя форум плюят труда на хиляди за тази наука. Част от която вече използват в ежедневието си. Но да просст народ слаба държава.

38

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоСтрапончев, пак али ти бре?

37

Анонимен

преди 4 години

Още помня, като дете как се възхищавах на спора между религията и науката. Това Коперник, Галилей. Когато пораснах и усвоих моделите на човешкото познание, днес вече смятам , че една нова религия се е борила да замени друга. Огромна част от представата ни за новата религия "наука" е филми създадени по фантазията на определени "величия", и много малка част е реално доказуема. На база висше знание все още има съмнения за това дали Птоломеевия или Галилеевия модел отразяват действителността.

36

Анонимен

преди 4 години

Това е исторически факт. САЩ са изразходвали над милион долара да направят химикалка която пише в безтегловност, с налягане и пружинки за бутало на мастилото и какво ли не. А руснаците изобщо не са се занимавали с такива проблеми, астронавтите им си водели записките с моливи.

35

Анонимен

преди 4 години

До VV -образни страпони има ли, чадо шуменско?

34

Стартрек

преди 4 години

Понеже тогава е нямало елки, математици, физици и инженери са наточили моливите и са смятали траекторията в реално време.

33

Анонимен

преди 4 години

Теслата и замръзва дръжката на -30 градуса на 0 метра височина, какви 10 000 метра височина и -50 градуса...

32

ЦРУ

преди 4 години

ВСИЧКИ ЗНАЕМ / така ни казваха / .че кацането на Луната от АПОЛО -11 е снимано в Холивуд !!! После разбрахме . че кацането на АПОЛО - 12....14....15....16...17 ..са снимани в Мосфилм !!! Всички знаехме / така ни казваха /. че СССР е магучий ...най...най...най...тои па взе .че ФАЛИРА !!!

31

V

преди 4 години

Американците са ходили на луната .Една от големите мистерии които подхранват невярващите е че на почти всички снимки от луната не се вижда нито една звезда .Това е оптичен ефект .И от китайската сонда на снимките няма звезди ,макар че на нейните снимки луната е кафеникава ,а не сива като на насените снимки :)

30

ПроСоТо

преди 4 години

хилядите специалисти направиха каквото можаха,това е вярно.Вярно е също така,че те нямаха никаква възможност да преценят ДРУГИТЕ специалисти,които бяха разпръснати по цялото сша,доколко са адекватни напъните им.Имаше ЕДИН ЦЕНТЪР,който беше наясно.Всички останали просто се трудиха ЗА ТЯХНА ЧЕСТ!!!!..Но уви,нещата НЕ се получиха и за това тия "от Центъра" решиха да снимат "Трилогията" "Американец ходи по Луната"..12 пъти..защото тогава това беше въпрос на живот и смърт!!!..ГЛУПАШКО,но факт

29

НАТО ВЪН

преди 4 години

цялата им пропагандна работа им е такава на краварите ,лъжите им вървят само при условие ,ако си иключиш мозъка.В момента в който си го включиш и си направиш собствено проучване по даден въпрос не само за луната ,ами и за 11ти семптември и за Ирак,Сирия ,Украйна и за всички техни лъжи тогава разбираш каква плоска манипулация ,даже е малко деприсиращо че деля света с хора ,които им вярват все още .Но както се казва когато си тъъъъп то най-вероятно ще е за дълго време:)

28

...

преди 4 години

До АнонименМинус 60 градуса??? Да няма нещо грешка, щото над земята, на 10 000 метра височина е минус 50. Ако не вярваш, качи се на самолет и пътувай. Когато самолета се издигне на височина, на която лети хоризонтално вече, пилотът винаги дава информация за полета. Заслушай се какво говори и ще чуеш "В момента сме на 10 000 метра височина, движим се с еди каква си скорост, температурата навън е минус 50 градуса" И още чудни неща, за които дори и не предполагаш :)

27

Стенки Кубрик

преди 4 години

До АнонименА ти как мислиш, колко?