31

Анонимен

преди 4 години

При социализма и Тодор Живков нямаше котешка храна и тениски а при демокрацията и капитализма имаме котешка храна и тениски, ходим на плаж в Гърция а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите.

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"икономиката им е 100% частна и капиталистическа."Добре че е така, защото иначе щяха да са измрели от глад.------И българите трябва да са благодарни на ГЕРБ и на пазарната икономика, че само гладуват, иначе ако беше останал социализма щяха да са измрели от глад, не от 9 на 5 милиона щяха да намалеят при социализма, ами нищо нямаше да остане от 9те милиона българи.

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Къде са тия 70% в момента? По плажовете в Гърция. Стига с тая пpосташка комунистическа пропаганда. Много добре ви знаем до къде докарахте България през 1989 - до просешката тояга да се молим на чуждите държави за жито и царевица и да чакама чуждите кораби по пристанищата та да има с какво да замесим по един хляб за българите.Хайде скрийте се в русофилските си дупки и не се обаждайте повече нещастници с нещастници.

28

Присмехулник

преди 4 години

така бе и в българия. а след кризата, от мъртвите в аонсу възкръсна пазарната икономика и шоковата терапия на костов! и всичко се оправи... както всички вече много добре знаем от репортажите на дойче веле :-)))

27

Анонимен

преди 4 години

САЩ са най-големият производител на петрол в света, а в същото време 50 милиона американци гладуват, повече от цялото население на Венецуела 30 милиона.

26

Анонимен

преди 4 години

Народа във Венецуела е много гладен.очакват се актове на канибализъм.Във Венецеуела се ядат основно макарони с купони.Всички са на соц.помощи.Могат да си купуват храната само в определен ден от седмицата,и нямат вода за готвене.Народа е с изваден мозък,и безбожието се щири навсякъде,а от радиото и телевизията ги тровят с лъжи.Предишният президен Уго Чавес,каза на гражданите че нямат нужда от толкова вода,че да тече денонощно в чешмите,и определи по 3 минути за къпане на човек във всяко семейство

25

Анонимен

преди 4 години

A в България като има вече 30 години демокрация и капиталистическа пазарна икономика защо 70% от българите живеят в бедност а пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна?

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24"Сорос така нареди - криза !"Ако не беше Сорос сега световният социализъм щеше да цъфти и вързва, а венецуебците щяха да се замерват с пачки с рубли за удоволствие. Ех какъв живот щеше да има ако го нямаше чорбаджията изедник Сорос.

23

V

преди 4 години

Цената на петрола като падне под 70 $ и Венецуела и Саудитска арабия почват да реват .А Венецуела има освен петрол и природни ресурси . Като беше висока цената на петрола що не си направиха атомна централа. Заводи за торове .Защо не развиха земеделие ? А само лежаха на парите от петрола .Тия имат всичко и не могат да се организират .

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25"икономиката им е 100% частна и капиталистическа."Добре че е така, защото иначе щяха да са измрели от глад.

21

Анонимен

преди 4 години

Защо има криза във Венецуела? Социалистите нищо не се национализирали, нито са променяли законите и икономиката. Всичко е в ръцете на предишните собственици, всичко е частно. Единственото което направиха при Чавес е да вземат петрола от американците, икономиката им е 100% частна и капиталистическа.

20

Анонимен

преди 4 години

Сорос така нареди - криза ! За утре, г-н Сорос разпореди всички венецуелци , начело с Мадуро , да бъдат обвинени в канибализъм !Който не вярва - да иде сам да провери на място , ей го къде е Венецуела ...

19

Анонимен

преди 4 години

Как "гладуват" в най-опасния град Каракасютюб: Así es un FESTIVAL FOOD TRUCK en VENEZUELA

18

до 1

преди 4 години

Ало, партийния секретар. Гуайдо ли е виновен за това, или това е пропагадна на Сорос?

17

Анонимен

преди 4 години

По Ю-Туб има един руски филм,правн от независим журналит,нещо като нашето бившв ,,На Път'' едно време.Само където не показват природните дадености на Венецуела,ами само отразява икономическата ситуация в държавата,и реалният живот едно към едно на живо,с взимане на интервюта от случайни хора.Потърсете и гледайте, ,,Самый опасный город мира l Венесуэла l Как люди живут'' -Ютуб.

16

Анонимен

преди 4 години

В останалите латиноамерикански страни също посягат на всичко, но за това няма виновен политик там. Виновни са престъпниците и никой не ги защитава.

15

Добре

преди 4 години

Венецуела добре, малко разнообразие е добре, дайте сега за Чернобил, нещо спомени или видео на бългериъ он еъ с експерт.

14

Така е ..

преди 4 години

Така е .Социализма прави "чудеса".

13

Анонимен

преди 4 години

Във Венецуела намеренията на САЩ се провалиха за пореден път.

12

Анонимен

преди 4 години

От Венецуела бягат от Мадуро, а от останалата Южна и Латинска Америка бягат за здраве.