42

АнонимеН

преди 4 години

АДВОКАТА МУ ЛЪЖЕ!!!АКО БЕШЕ РАЗМИСЛИЛ НЯМАШЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ПРАВИ БОМБАТА!!!МАЙ-РАБОТАТА НА АДВОКАТИТЕ Е СВЪРЗАНА С ДОСТА ЛЪГАНЕ!

41

Анонимен

преди 4 години

До ПенатаШе а, не ир алник! Какво общо и а някакво футболистче? Ако беше роден преди 70 години по-рано, футболистчето нямаше и една стотинка да изкарва..

40

Анонимен

преди 4 години

До Top SecratТогава са щели да те зкилят, смонзащото си бил от другото село... Или защото си имал бутуши. Не му мисли толкоз.

39

ЛОШО

преди 4 години

Виждате ли какво означава Исляма и тариката Мохамед в комбина с шефа Аллах - за два да повярваш в тях и Хоп - 14 кила бомба и стотици избити деца , жени , старци .Те ударят беззащитните - защо не нападнат БГ Мъже служили в Армията - ще им наврат бомбата в *** .За критиците - вярно е че имаше ГейПардад в София вчера , но КОЙ го водеше - плевнелиев .

38

Анонимен

преди 4 години

Само си представете ако този пубер бе взривил сградата на училището заедно с децата вътре.или таванската стая на жилищния блок в която е правил смеските си???Въобще замисляте ли сте какво щеше да остане от Пловдив?Този трябва да е в затвора с белезници за много дълго време!

37

TOP SECRET

преди 4 години

Добре де момчето се бико радикализирало а как са накарали насила да приемат Християнството у нас през 866 г. пише точно и ясно в Укипедия за Борис 1 под Покръстването достъпна информация за всеки един който има интернет , в тоа случай Християни у нас наяма а насила Християнизрани от Византия тогава

36

Анонимен

преди 4 години

7 пъти по-голям е еквивалента от взрива в Сарафово. И най-важното: открити са пирони, като част от компонентите на бомбата. Това означава, че целта на взрива е убийство на много хора .Може би според адвоката е искал да си скове къщичка за птици с тези пирони? Най-сериозното наказание трябва да се приложи, за да знаят следващите до какво води "любопитството" към взривовете с пирони.

35

Анонимен

преди 4 години

Стига фалшиви и неграмотно написани измислени новини.Нито имаме служби и работеща полиция,, а само чиновници рекетьори с власт да наложат някой фиш на беден човек без сериозни връзки, нито имаме разузнаване и държава .

34

Анонимен

преди 4 години

Винету подхвърли партенка за дъвчене на платените угодни медии.Дори не е ясно има ли такова момче, и дали си е правил бомба или торта.Айде на фейк нюз, даже биячи се появиха , които явно живеят праведно и не правят нищо незаконно.

33

Пената от Мировяне

преди 4 години

Всички се присмивате на Валери Божинов ,но на 16 години той изкарваше своята прехрана,прехраната на разведената си майка и прехраната на разведения си баща ! А тоя гарбидж не само е неспособен да изкара 2 стотинки от старите ,но и ще взривява хора ! Крайно време е да се върне смъртната присъда ,та такива безполезни същества да мислят преди да правят дивотии !!!

32

Анонимен

преди 4 години

Думата терорист е особено модна след като американците си взривиха кулите , за да не намалят военния бюджет и за да има нов враг.Този фейк нюз ще бъде тиражиран три дена , за да се отклони вниманието на раята от идващите увеличения на ток, парно, такси и цени.На Бойко му трябвали повече пари за да има повече комисиони ,, защото инфлацията растяла , а той имал още да плаща на Сретан Йосич .

31

Анонимен

преди 4 години

И защо службите раздухват нещо, при положение, че родителите му са отишли да съобщят. "Убиха змея" по подобие на Цв. Цв. и Б. Б. които се вживяваха като някакви телевизионни звезди, докато полицията работеше по отвличанията.

30

Анонимен

преди 4 години

Бойко след като преряза лентичката на ремонта ,, на новия ремонт , за милиони левове на метър златна настилка , ще даде орден на баща разузнавач разкрил международен терорист , който е спуснат като син на бащата с парашут от американски щъркел, защото оградата по турската граница е висока за американците и само обучени скакачи от Сирия могат да я прескочат със стълби , а другите минават през дупките .

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34Тоя едва ли е тръгнал за риба с 14 кила експлозив

28

Анонимен

преди 4 години

Сега разбирам че ловенето на риба с бомба вече не е бракониерство ,, а тероризъм..Нашите смели и умни полюцаи са разкрили голям бомббаджия благодарение на баща под прикритие ,, който е от разузнаването и е обучен в ЦРУ да намира синове терористи.

27

баба мара

преди 4 години

на адвоката му се плаща да говори простотии ама съдът е този които решава къдему е мястото на този ученик

26

Анонимен

преди 4 години

Според Борисов всичко е стабилно и процъфтяване .Заплатите са огромни и хората се чудят за какво да харчат и заради излишъците им идват глупости в главата и правят бомби за да му благодарят с фойерверки.Що за фейк нюз, че и го препечатват.

25

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости

24

Анонимен

преди 4 години

Преекспонирана герберска фалшива новина.

23

Ранърса

преди 4 години

Пратете ми го ! Ще му избия исляма за 3 дена... И догодина ще е на цветния парад у София !