49

Соросоит

преди 5 години

Той е спонсориран от Сорос и не защитава български интереси!

48

Анонимен

преди 5 години

Добре, че е Холандия да сложи корумпетата ни на място, щото много се главозамайват от дистанционните хвалби по партийна (ЕНП) линия.

47

ЕВРОСУДЖУК

преди 5 години

Недей да знаеш много, щото ще ти резнем еврофондовете и се връщаш на село да пасеш овците.Ковач ли си , Копач ли , Стругар ли си къв си *** не те знам, ама недей да лаеш срещу най-влиятелната държава в ЕС , щото холандците може резко да винразтурят седенката и да разхвърлят цялата ви корумирана шайка и ще свършите като Кадафа

46

Холандеца

преди 5 години

Ние пък не се интересуваме от мнението на някакво си мазно корумпирано *** от шайката на Крадците на еврофондове и мафиоти продаващи паспорти , амфети и оръжие на ИДИЛ

45

Анонимен

преди 5 години

Този е толкова неадекватен и разсъжденията му са толкова нелепи, че дори да не бяхте написали имаето му, щяхме да отгатнем, че е гербаджия. Само и само да не признае шенгенския провал на партията си ни докарва от девет кладенеца вода. Какви десни партии, какви мигранти бе ***? Дори да е имало някакъв напредък с корупцията го заличихте с имотните скандали и масовите министерски оставки.

44

Анонимен

преди 5 години

Аз приемам критиките.

43

Нормално е

преди 5 години

да не се съгласи! Ако се съгласи с мнението на Холандия, нямаше да е гепаджия иместенцето му истива.

42

Анонимен

преди 5 години

Преди 20 г. имаше един "Мистър 10%", който от доста години е покойник. Сега имаме "Мистър 70 - 80%". Затова, че България прогнила от корупция знае целия ЕС. Просто на холандците е възложена ролята да ни поливат със студена вода за Шенген! И те го правят с особен кеф!

41

Пеевски

преди 5 години

Няма проблем с корупцията в България! На мен никой нищо не ми е взел. Само ми дават.

40

Холандец

преди 5 години

Във всяка държава има корупция. Проблемът в България е, че всички инстуции вкупом са впрегнати вместо да борят корупцията, да я прикриват.

39

Анонимен

преди 5 години

Все пак да не забравяме, че тоя е в ЕП от квотата на Мафията.

38

Фактите

преди 5 години

Навсякъде има корупция , но като герберастката корупция в такива огромни размери ,никъде няма. Затова и за 10 години герберастко управление станахме най-корумпираната и най-бедната страна в Европа. Колкото и да се пъчи Нарциса , преди неговото управление бяхме по-напред от Румъния, Сърбия, Македония , Албания. Сега сме много по-зле дори и от тях.

37

Надценил се

преди 5 години

Тоя кога се е връщал в страната, та приема или отхвърля от наше име?

36

Анонимен

преди 5 години

Другарю ЕНПеец, мислиш ли че холандците рупат трева и не знаят за последните имотни скандали на властта? Само това им е достатъчно за да ни отсвирят.

35

Анонимен

преди 5 години

"Ние сме изпълнили всички критерии (б.р. - за Шенген) и трябва да станем част от шенгенското пространство, но поради това, че общественото мнение в Холандия е много настръхнало срещу мигрантите, поради това, че има и екстремни десни партии и той си търси някакво оправдание, идва в София и казва, че имате проблем с корупцията."Разбира се, в България няма масово ширеща се корупция, заради мигрантите ще е аХАХАХАХхаХАХхахахАХ

34

Анонимен

преди 5 години

Аз не приемам Мадуро да си подаде оставката преди да приемат Венецуела в ЕС. Мадуро президент на ЕС и НАТО и УЕФА.

33

Мехмед

преди 5 години

А какво става в Амстердам? Вечерно време не можеш да се разходиш спокойно от дилари ,които един след друг се опитват да ти продадат всякакъв вид дрогабез да се притесняват от органите на реда.Стига се и до бой. От Ротердам се вкарва цялото количество дрога за Европа. За проституция да не говорим. По тяхната логика те също не трябва да не са в Шенген. Нека не се прекланяме пред бивши колониалисти които си мислят ,че живеят все още в една епоха,където могат да прдават уроци по цивилизация.

32

антикомунист

преди 5 години

Другарю Ковачев, какво не разбра?Докато България се управлява от комунисти - Шенген през крив макарон!С други думи, докато ГЕРБ управлява България нямаме шансове за Шенген.Нито за въвеждане на еврото.На крадливи комунисти никой не вярва.Ей го на - буквално оня ден изгоря едно КПП на "строго" охраняваната ни граница.Която я давате за пример на другите западни държави. Срам и позор за вас, засрамете се!!!

31

Анонимен

преди 5 години

А аз не приемам трагичното състояние на националния. ФИФА да задраска всички резултати от квалификациите, да напише по 3:0 победи срещу всичките ни съперници и да ни класира на европейското, така проблемите на националния ще се решат, нали така Ковачев?

30

?

преди 5 години

От Холандия добро за БГ няма да видите.Ще трябва да си го извоювате. Да си го отхапете. Тези ще ни мачкат ако могат и това им е националната политика