30

Непопулярно мнение

преди 5 години

Това е последният удар по Европа (нова емигрантска вълна), за да се превърне в бойно поле на последващите действия на Русия и САЩ. Ние сме на фронта. От нашите и близките бази ще се стреля към Москва (както и от Черно море). И ответните удари ще са върху нашите глави и за сметка на нашата икономика. Парите за обезщетението вече са раздадени и няма да стигнат до нас. Продажниците, които ни управляват, ни забъркаха в това, но за съжаление дори да ги свалим, другите са същите. Гответе се. Бог с вас

29

Анонимен

преди 5 години

Наште русофили се изкефиха на тая новина. Техните господари са заробили още една държава в Африка.

28

Анонимен

преди 5 години

Има напредък в нашите журналисти! Трогнаха се. Когато изгориха живи хората в Профсъюзния дом в Одеса, не им трепна окото.

27

До Анонимен 28

преди 5 години

Според мен франсетата и англичаните са се разбрали да разбият тая държавица от четвъртия свят(Судан) и да откраднат малко злато и уран!!!

26

Анонимен

преди 5 години

Отвратително написана статия.По литература би трябвало да са ви учили как се развива тема, но явно сте минали по системата с квадратчета за да и не.Явно не трябва да има по умни от Винету в това място.

25

Анонимен

преди 5 години

а там какъв обществен строй е?не е соц,не е комуна,демократизъм? но не е още развит демократизъм?няма ли някой да защити докторантура на тая тема?

24

Анонимен

преди 5 години

Много злато и много уран има да се краде от Судан!!!Човешкият живот не струва и пукната стотинка!!!

23

Йово

преди 5 години

След като се намери петрол в Судан тогава САЩ ще се намеси там в името на демокрацията и човешките права. Сега в Судан всичко е демократично и няма петрол. По интересното е че даже и крокодилите вече не искат готово месо което си се носи по Нил. Вероятно крокитата в момента са на на гей парада в Софи и се учат на либерални демократични ценности.

22

Анонимен

преди 5 години

Защо не пишете каква е причината за тия зверства и убийства???

21

Анонимен

преди 5 години

Хамериканосите защо не отидат да ги "демократизират" както те си знаят - със самолетоносачи?Или когато няма нефт, не им е интересно?

20

Що бе

преди 5 години

До Анониме Много ви е страх от тоя Сибир бе ***. Там е най-спокойното място в *** свят.

19

Анонимен

преди 5 години

Папата напразно им целува мръсните крака на мазните суданци, не го чувам нещо да се изказва сега...

18

Суданец

преди 5 години

Записах се в Атака и не ми се прибира веце в Судан.

17

Нестор

преди 5 години

Доколкото знам в Нил живеят едни зъбати животинки които едва ли ще чакат някой да извади мръвката от реката , и то цели 40 парчета .

16

Додо

преди 5 години

Гнусната антихристиянска, антибяла пропаганда на Independent не ни интересува и не ни я пробутвай. Имаме си достатъчно наши си проблеми тук, в Европа и България, за да тръгнем да се кахърим и да оправяме Третия Свят. И да- за тях това си е нормално - изнасилване, заколване и изяждане на едни *** от други. Нито ние сме ги създали тези цивилизационни порядки, нито е наша работа да ги поправяме, нито ни интересуват!

15

Патриот

преди 5 години

очаквам гражданка война В БЪлгария ,българи патриоти срещу транс-атлантици!Докато не ги изколим натовците няма да се оправим да почваме и ние!

14

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЕй такива *** като теб изклаха българския елит през 44-та.

13

Непопулярно мнение

преди 5 години

Картите са раздадени. Америка натиска ЕС да изгони Хуавей. Русия вчера им купи всички патенти за 5G. Си Дзинпин обяви Путин за първи приятел. Търговската война е на броени дни от това да се превърне в студена и после истинска гореща световна. Судан е поредната жертва на изгодните и за Русия, и за САЩ машинации да се атакува Европа с безредие. Гответе се.

12

Анонимен

преди 5 години

Завладяване чрез всяване на животински страх у оцелелите. Типично руски похват приложен и на нас българите през 1944 г.

11

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 5 години

В Судан дойде Холивудската Демокрация - трупове на хора плуват в река Нил,Типично в Холивудски стил