52

Анонимен

преди 4 години

За една бройка да изнасилят " противолодАчния" руски адмирал в международни води ХАХАХА руснака пищи и вони на АкАно хахаха

51

Анонимен

преди 4 години

Уушанките са напълнили гащите то е ясно, можеше да я скриете тази новина, да не ги посрамвате.

50

Анонимен

преди 4 години

Мексиканците са почнали да им внасят некачествена дрога

49

Анонимен

преди 4 години

Това е резултатът от дрогата. Не преценял разстоянията

48

Анонимен

преди 4 години

Руските лай нари пак са се опитали да се правят на имтересни, но са попаднали на корав кравар. Опънал им е нервичките. Вероятно са се опитали да минат пред него на пълен ход, докато им е бил дясностоящ.

47

Анонимен

преди 4 години

А за Кук самите Американци са си пуснали клиповете , как руските ввс се опитват да плашат подразнении че са навлезли близо до русия. Но ясно се вижда че Кук си е закотвен с дни и хич не му дреме. Всеки самолет е прихванат от радара . А и второ това са международни води ...Никой няма право да предизвиква така военен кораб ..САЩ имат пълното право да свалят самолетите , защото се доближават в атакуваща формация.

46

Анонимен

преди 4 години

Би трябвало никаква маневра да не правят, а да разполовят крайцераДа, ама как да стане, като US разрушителят е 9800 тона, а големия противошодъчен кораб е 7500 тона. Опитвали ли сте се с бус да разполовите ТИР ?Мухахахаха!!!

45

Анонимен

преди 4 години

То оставаше и да се сблъскат. Военните не се славят като много добри навигатори.Едно време се шегувахме, че руските кораби не променят курса, защото е зададен от Москва.Иначе и двата кораба са си лика прилика, дори са ходили на визити в Сан Диего и Владивосток и със сигурност се знаят добре.

44

Анонимен

преди 4 години

Крайцер се казва. Предназчание за битки с леки вмс и потапяне на търговски кораби.

43

Не знам,ама

преди 4 години

Амитата са единствените дето са искали испански...фар,да се отмести от пътя на незнам кой си американски флот.Има го в тубата.Напишете фар и американски флот.Ще се попикаете от смях

42

Анонимен

преди 4 години

Съвременната война:1. Спират телефончета на дадена компания, за да страдат кифлите, дето си ги купуват.2. Излизат на военен парад, за да демонстрират техниката.3. Тракат ченета в закани колко са велики.4. Тук-там някой самолет ще мине опасно близо до границата.5. Струпване на кораби опасно близо.Още ми разправяйте за 3-та световна война и ядрени оръжия.Филмите само това ви показват, а истината е друга - на никой не му стиска да направи първата крачка !

41

Анонимен

преди 4 години

Американската фрегата що не е далдисала руското корито и после да кажат ги провокирали?

40

Анонимен

преди 4 години

Американски крайцер няма, има американска фрегата. Ей не ги научихте тия плавателни съдове.

39

До 39

преди 4 години

Не знам да има клип как се смеели амитата като прелитали руските на 15 метра над тях,ама има клип как шиткат и омайготкат с широко отворени очички(предполагам,че и с широко отворени отверстия)мдаа...

38

Анонимен

преди 4 години

Като цяло русия не е нищо повече от военна държава. Япония и Германия са мн по опасни противници . Имат интелект, индустрия и дисциплина. Русия ако няма ядрена бомба е една 0. Само заради ядрената си бомба си позволява малко повече и пак внимава . Защото знае, че САЩ не са Армения.

37

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Всички говорите за Кук как екипажа бил не знам си какво ама никой не говори за видеото снимано от борда на кораба където моряците махаха на прелитащия руски изтребител и се смееха"Вярно пропаганда е за Су-24 и РЕБ контейнера ХибиниРеално какво е станало?Кук се доближава до КРИМНа най-видното място РФ развръща комплекс с ракети П-800 ОНИКС и радара съпровожда КукСлед това Кук бяга зад хоризонтаПоявява се Су-24След време Кук се усеща че Су-24 може да целеуказва на П-800(500км)

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38Би трябвало никаква маневра да не правят, а да разполовят крайцераОбаче как да стане като техните кораби потъват дори след сблъсък с овцевоз?

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34Това за Кук е пропаганда и беше доказано. То само като четеш и ти става смешно.Не само като четеш.Имаше клип, в който се виждаше как американците се смеят когато над тях прелитат руските варели.

34

Анонимен

преди 4 години

Руснаците са направили спешна маневра, за да се спасят от вонята идваща от гащите на моряците от другия кораб. Би трябвало никаква маневра да не правят, а да разполовят крайцера.

33

Анонимен

преди 4 години

Уникални стелт технологии използват явно и двете страни. Трябваше на 50м да се доближат, за да се видят :))))))))