42

OFF News

преди 5 години

Важното е че държавата плаща свръх високи държавни заплати за да се поддържа фалшивият стандарт ,,Стара Планина'',този етикет служи единствено за корупционни схеми в отровената хранителна промишленост.Платиш ли си,можеш да продаваш маргарин произведен от петрол,за чисто и натурално краве масло.,,Стара Планина'' е сдружението на големите в държавата,където право да продават ,,Еко-Продукт'' имат единствено монополистите с червените пари,а селските мутри са им само ,,калфи'' в далаверата.

41

Щерю

преди 5 години

Иначе, червените другари - ония с куфарчетата с народни пари, които от 1990-та година са предимно в хранителния Бизнес, на думи много обичат и милеят за Народа...

40

Митака

преди 5 години

Добре де, защо ние трябва да следим, а не тези които отговарят за това и защо изобщо е нужно да се произвеждат фалшиви неща и то пък за ядене, което го вкарваме в организма. За друга айде, но за ядене. Според мен трябва да се вкара закон за сирене и кашкава само от мляко, защо са тези имитации, нали постоянно пишат, че са вредни, а ги допускат в същото време?

39

Фалшива държава

преди 5 години

Във България няма нищо качествено - услуги, продукти, медицинска помощ, турски и китайски ***,ядене,пиене ...Никакъв контрол ,пълна анархия ,незаинтересованост ,шмекерлък и затова не ни обичат много чужденците! Но сами сме си виновни! Ех ,ех.... поради що се срамиш да се наречеш българин...

38

123

преди 5 години

Аз си купувам сирене и масло от пазара от дребен производител. Нямат нищо общо с най-скъпите в магазина.

37

Ами така е..

преди 5 години

У градовете млякото не тече от чешмата.КАКТО върви утре сиренето ще е от силикон, като Нема суровина..Ще го дъвчете..... Нали искате да сте у Градо..... Хахахаааааааа

36

Анонимен

преди 5 години

.малко си пислъгват и експертите,ето....5. 1 кг. КИСЕЛО МЛЯКО /МАСЛЕНОСТ 3,6%/ =1,04кг. млякоизчислява се по формулата: 1кг. кисело мляко = 100 : (100 3,4) = 1,04 кг. сурово млякоизвадка от методика по БДС, така че от кг прясно мляко за 70 ст правиш две кофички по левче. На две кофички имаш близо левче в плюс като махнем стойността на опаковката 15 ст.

35

Анонимен

преди 5 години

НЕ КУПУВАЙТЕ ХОРА НЕКА ОТРЕПКИТЕ ФИЛИРВАТ

34

Запознат

преди 5 години

Ах Зоров, а ти каква хиена си...

33

до 30

преди 5 години

Пълни глyпости. Виж коментар 31, лично съм проверявал продуктите. Недей се вкарва в разни филми и празни приказки.

32

Анонимен

преди 5 години

НЕ КУПУВАЙТЕ ХОРА НЕКА ОТРЕПКИТЕ МУТРО-БИЗНЕСМЕНЧЕТА ФИЛИРВАТ !!!

31

Анонимен

преди 5 години

От интерес съм носил в лаборатория вносни сирена от Лидл (техните си марки)- Ементал, Едам, Маасдам, гръцко бяло сирене, фета, горгонзола. Ами, от чисто мляко са. Истински. Проверено лично от мен. То и дупките по Ементал-а без бактерии няма как да се получат баш истински. Нося разни бели нашенски сирена и кашкавали- без коментар. Това е абсолютен ***. Родна стряха продуктите са истински на 100%- проверено. За други вериги не съм проверявал, защото не са конкурентноспособни за моя вкус.

30

Анонимен

преди 5 години

Няма един истински продукт произведен от прясно мляко. Това ви го гарантирам на 200 %.Истинското сирене кашкавал и кисело мляко заминават за експорт а имитациите са по щандовете на веригите магазини. Даже и тези които уж са истински и са отделени от имитиращите са ментета но пък за сметка натова по скъпи. Имам крава правя си сирене кашкавал и кисело мляко. Когато направя сравнение с тези от магазина разликата е коренно различна. Вкуса е като на трева, нямат мириз каквито имат моите от мляко.

29

бай ПЕТКО

преди 5 години

От 6 л. прясно мляко, надоено направо от кравата, пълня 9 /девет/ стъклени бурканчета с винтови капачки от 680 мл. и получавам истинско кисело мляко. Да сте здрави !

28

zeus

преди 5 години

До Анонимен 25Като не те кефя пусни анонимка до Горанов да ми провери данъците. Ти явно си баш от БАБХ, бараш си кайсиите, заплатата си тече, данъци не плащаш понеже си хрантутник ;)

27

Чиновник

преди 5 години

Демокрацията не ви е виновна, че не ставате за нищо, освен да правите далавери на дребно.

26

Анонимен

преди 5 години

Държавата е разграден двор, няма никакъв контрол и мутрите правят каквото си искат.

25

Направете екперимент

преди 5 години

За всички граждани които не са яли истинск хранаОтидете в някое село където местните фермери си произвеждат домашно сирене и кашкавал по автентична рецепта и ги помолете да ви продадат.Гарантирам ви че ще останете много изненадани! Домашното сирене и кашкавал нямат НИЩО общо със това което се продава в магазините. Съвсем различен вкус, мирис и консистенция.

24

Анонимен

преди 5 години

До zeusМоже и да си платил някаква дребна сума като данъци, но по-интересно е колко си укрил. Щото такива лигльoвци като тебе, дето се правите на големите плащачи укривате и данъци, и осигуровки, и всичко.

23

До Мен...

преди 5 години

Е дай контакти бе...