52

Предложение

преди 4 години

Предлагам да направим седяща или лежаща стачка в подкрепа на Грета Тунберг, която с детската си чистота на осенена от болестта мини героиня, с малкото си пръстче посочи недвусмислено проблема на планетата климатичните промени! Да подкрепим малката героиня Грета Тунберг!

51

Анонимен

преди 4 години

63,в коментарите има споменати и пластмаса и найлон,вие не ползвате ли такива ? И защо решихте,че работя в офис,но дори да е така,врабчета имаше в градовете и бяха много,сега не виждам. Явно всеки гледа от собствената си камбанария,а за някои дори тя да гори,няма да удари камбаната.

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен62Откъде си ги взел тези вредни за природата материали които използваш?Къде очакваш да ги видиш тези врабчета? В офиса между компютрите ли?41225

49

Анонимен

преди 4 години

Проблемът не е само в това че ползваме вредни за природа материали,а и не й помагаме да се възстанови. Колко дървета засаждаме през живота си? А нали дърветата са най-големите производители на кислород! В последните години процесът на унищожение е наистина стряскащ. В детството ми имаше много врабчета,сега не съм виждал от години врабче! Измират масово и пчелите,а фактите не ни карат дори да се замислим.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 49Има и периоди на пълно измиране на видовете.Случвало се е 5-6 пъти и идва следващият ...............скоро!

47

Анонимен

преди 4 години

Като гледам, че гоним 10-ти юни, а сме с якета навън, моля уведомете ме, като дойде глобалното затопляне, че може да го пропусна. Че особено миналото лято, дето беше на 3-ти август от 14 до 16 часа, просто нямам коментар. Отказвам се да купувам летни дрехи, кога да ги износя, като няма два месеца топло време?

46

Овчар

преди 4 години

Добре ... значи да не бързам да връщам кредита

45

Иска ми се да видя

преди 4 години

Как ще го извадите от хиляда метра дълбочина ... Каквото и да направите сте надхитрени, прецакани и научени да не се ебавате ...

44

Да се има предвид

преди 4 години

Отвън навътре ... С външните простаци се оправи облакът сега почва навътре ...

43

Анонимен

преди 4 години

Аууууу ще ми изгорят парите. Ще си ги закопам в задния ъгъл на двора, аууу.

42

Derstreichholz

преди 4 години

А дано познаете тоя път. От 2012 го чакам Страшния Съд, пресуших се вече от чакане...

41

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости, има неща, които човек не може да прави, това е едно от тях. Има периоди на затопляне и захлаждане, които не може човек да влияе. Всичката пропаганда е за пари. Няма по голяма печалба от продажбата на "парникови газове". Вземаш пари , а не даваш нищо. Перфектната сделка.

40

Присмехулник

преди 4 години

климатът - враг номер едно на прогресивното човечество и демокрацията по света!но защо е тази ненужна паника? политиците вече имат разработен план.Следното: 1. въвеждат се нови и още по-нови данъци за борба с климата; 2. с парите от тези данъци се купуват нови оръжия и боетехника за успешна борба с климата; 3. някой казва абракадабрата: "мишън акомплишд". 4. воала! няма климат - няма проблем!

39

Анонимен

преди 4 години

Не може да се предскаже, но не говорим за предсказване, а за научно твърдение което е доста по достоверно от едно предсказване. Вярвам на науката, а пък и като гледам накъде сме тръгнали не се и съмнявам никак в един такъв апокалипсис. Заслужаваме си го.

38

Анонимен

преди 4 години

Никой абсалютно никой неможе да предскаже не след 30 години а даже след 1 час какво ще се случи. Тази сила я има само създателя. А той както винаги си мълчи и ни гледа сеира. Много гадатели ни докарваха свършека. Най сигурният беше 2012 година но както видяхме нищо не се случи. В Библията пише. Преди краят ще се случат много неща това ще е само предизвестие а истинският край никой не го знае от простосмъртните. Знае го само и единствено Бог Отец и Син.

37

Анонимен

преди 4 години

Консуматорско общество, прахосническо живеене, алчност, ниско възпитание, стремеж към лесно забогатяване и изчерпване на ресурси, нетърпимост към обществото и обществеността, чувство за господство още да изброявам ли?

36

Долу Тиквата !

преди 4 години

ГЕРБ изсякоха горите и затова сега има климатични аномалии.

35

Анонимен

преди 4 години

Аз ще съм на Марс по това време. Ще ви гледам от там с големия ми мощен телескоп.

34

Анонимен

преди 4 години

Начееееее,дреееее ми на батюуту! В 2050-та аз ще съм във вид на бели кости! След мен - и потоп!!! Тия тогава да ги *** и в малшанса - да не са се раждали тигава! Ще си цапам на воля!!! Който иска да ми го върне - да ми изриви кокалите към 2050та и да си изкара яда!Хо-хо-хо!

33

Кармен Младенова

преди 4 години

Шегите настрана....Ако човечеството не падне под 2милиарда краят може да дойде много по бързо....