118

Анонимен

преди 5 години

Едва ли ще седне на четири очи с мустака касапин, не защото не е бил роден, когато въпросния мустак е умрял, а защото видиш ли му е под достойнството. От кой интернат за умственоизостанали пишеш?

117

Анонимен

преди 5 години

Боби за преден път до казваш колко си невеж. За да превземеш 12 острова трябва да смажеш ВВС на Япония... Иначе ще те бомби на всеки остров, когато дебаркираш.Второ в Афганистан няма тотална война... САЩ махнаха амаджата и гонят некви диви паткании по планините да си тестват оръжията. Това не е война. Охльов. Айде нападани САЩ да видиш, какво значи самолети :) какво дрънкашш да се чуваш само

116

Анонимен

преди 5 години

До 120Едвали ще седна на очи с тоя мустакат касапинн, който нито е герой нито в нещо повече от самозабравен военен.Второ това го казва Сталин на конференцията в Техеран след ВСВ. Невежжж пинкоо. Прочети малко история преди да се излагаш.

115

Анонимен

преди 5 години

Докато Русия завладявала Сибир ...и Аляска ....Англия ,Франция, Португалия и Испания завладявали северна и Южна Америка ....такива били времената тогава .....всеки завладявал каквото могъл....Ноооо Русия си запазва владенията ....приобщава ги ....цивилизова ги ....и ги русифицира.....не избива местното население ..... а за Европейските "велики" държави остава само привкуса на сладостта от бивши колоний.... и гледката от нароените независими държави на мястото на техните владения....

114

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Който е господар в небето е господар и на земята - САЩ. Всичко останало са празни приказки и защитаване на различни интереси."ЕХ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВКОГА СЕ ПРЕДАДЕ ЯПОНИЯ? След като САЩ унищожиха 68 града чрез бомбардировки и две атомни бомби или след като в Манджурия беше унищожена сухопътната армия от СССРВ Афганистан САЩ имат ТОТАЛНО въздушно превъзходство защо все още има Талибани?САЩ бомбиха ИДИЛ колко години? - Асад събра сухопътна армия и с помощ от РФ задуши ИДИЛ

113

майорски

преди 5 години

Началото на края на Втората световна война в при Сталинград,когато СССР обграждат Паулус при Сталинград.Това го казват дори и немските генерали след войната.6 юни 1944, когато е десанта в Нормандия, СССР с Червената Армия вече е на границата на старите си територий от 19426 Юни ...когато е десанта в Нормандия, 3 месеца по късно България е вече превзета от Червената Армия.този десант е една безсмислена авантюра с цел да се избегне срамът на Запада след падането на Германия че и те са помог

112

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Запада спечели ВСВ - разпадането на СССР е доказателство за това, а Путин го потвърди"Вярно - проблемът УМНИКО е съвсем другСегашните Власти на запад искат да препишат Историята - и най-малкото да омаловажат и изкривят ролята на СССР и дори и на Китай в събитията около ВСВ.

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Самият Сталин признава че без САЩ няма как да победят Хитлер."---Самият Сталин, така, насаме на четири очи ли ти го каза? :)

110

Анонимен

преди 5 години

Естествено че запада я спечели това всеки го знае. Не случайно водят света. Както по късно казват... Който е господар в небето е господар и на земята - САЩ. Всичко останало са празни приказки и защитаване на различни интереси. Също така и невежество в голяма част от хората учили по соца.

109

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Защото само чрез нея Московската Орда иска да се представи за "освободител" и Света да забрави грабежите благодарение на които съществува."ЕХ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВако беше понаучил малко история13 век започва експанзията на монголците След смъртта на Чингиз Хан Монголската империя се раздлеля между 4 му синовев края на 14 век Черната Чума поразява Монголците през 15 век 1480г Московска Русия отхвърля властта на остатъците от Монголците и парче по парче завладява бившата импер

108

Анонимен

преди 5 години

Запада спечели ВСВ - разпадането на СССР е доказателство за това, а Путин го потвърди !

107

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Произвеждали катюши голям прас. Хитлер има реактивен самолет, ракети на 300км, модерно оръжие, синтетичен бензин и какво ли не. САЩ даже няма да ги обсъждам"Умнико Германия почти две години преди СССР разработва и приема на въоръжение РСЗО(Реактивна Сиситема за Залпов Огън). Но Само СССР успяват масово да произвеждат и ползват реактивни снаряди. Не пожелавам на никой да попада под огъня на РСЗО независимо от коя нация и коя година производство - това е АД на земята

106

Анонимен

преди 5 години

И кога точно русия окупира украйна хахахах през 9ти век? :D aман от шорошки промити мозъци... за първи път държава с име украйна се появява през 1991г.

105

Анонимен

преди 5 години

Абе някой знае ли защо Московската Орда държи да чества само ВСВ, а не една стотиците грабителски войни, благодарение на които е заграбила 1/6 от територията на земята и е породила над сто държави и народности ?отговор: (не се чете) Защото само чрез нея Московската Орда иска да се представи за "освободител" и Света да забрави грабежите благодарение на които съществува.

104

Анонимен

преди 5 години

Защото са подкомандването на Русия. Те са окупирана страна, както става и България след мрачната 44та год.

103

До 82 анонимен глупа

преди 5 години

Според теб излиза, че украинската армия от украински фронт командван от м-л Толбухин е минала през БГ. Що тогава ревете, че съветската армия или пък Русия била армия поробителка в БГ? Всъщност трябвало да се сърдим на хохлите за всички беди след 9 Х 44!

102

юбералес

преди 5 години

До Анонимен100 дивизии на границата с Райха. Раздадени на 15 май на офицерите карти на местности в Райха. Раздадени руско-полски, руско-румънски, руско-словашки, и руско-унгарски речници....... Пишел си бил в дневника.

101

Анонимен

преди 5 години

Самият Сталин признава че без САЩ няма как да победят Хитлер... Обаче вие загубените в учебниците преди 89та си знаете вашето :) Явно сте по тъпиии отколкото си мислех.

100

Анонимен

преди 5 години

Ако Борис беше пратил 300 000 българи на източния фронт, Хитлер щеше да спечели войната!

99

Анонимен

преди 5 години

Ленд лийзът осигурява едва 4% от нуждите на червената армия